Tribündergi'nin haberinde Ali Tandoğan birçok kulüp beni istiyor Antalyaspor'a daha yakınım demiş . Diğer yandan biz bu takımı şampiyon yaptık giderken elimizi bile sıkmadılar demiş .
Tribündergi'nin haberinde Ali Tandoğan birçok kulüp beni istiyor Antalyaspor'a daha yakınım demiş . Diğer yandan biz bu takımı şampiyon yaptık giderken elimizi bile sıkmadılar demiş .
coşkun anlamadığım şey şu ki ergiç hangi dönemde dm olarak rol almış. belki duygusal yanı da vardır ama geçmişi açısından söylemim daha ağır basmakta. Ergiç şampiyonluk sezonumuzda paslarıyla dikkatlerini topladı. dm mevkisinde hele ki çift dm oynarken kim ne bekleyebilirdi bilemiyorum. en azından ergiç dm iken ben zaten ters geleceği fikrindeydim. Ramazan ın da yeterli olduğunu düşünmüyorum. tabi bolu daki son dönemi hakkında net fikrim yok. hayat şartları kadrajımda kalamadıturgay ın durumu hakkında bilgi var mıdır ayrıca?
Ergiç'in gönderilmesi bence de yanlış bir tercih. Kadroda tutulup en azından rotasyonda kullanılabilirdi.
Ergic gönderiliyor mu, yoksa kendisi mi ayrılmak istiyor? Orası da önemli. Onun kadar kaliteli bir oyuncunun gönderilmesi bana göre de yanlış ama kendisi ayrılmak istiyorsa yapacak fazla şey yok maalesef.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Arkadaşlar lütfen konularla alakasız mesajlar göndermeyin ve konuları baltalayacak kişisel tartışmalarınızı özelden yapın.Gerekli yaptırımlara uğrayanlar bu mesajıma cevap vermesinler.Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız destek merkezinde konu açarak bunu dile getirebilirsiniz.
So what?
Saike
Ntvspor'da Devrim Çetin'in söylediğine göre; Svensson gidebilirmiş. Kirita kalacakmış, yerli statüsünde olacakmış seneye. 20 yaşında genç bir yabancıyla anlaşılmış ama ismi öğrenilememiş, Tottenham'ım elinden kapılmış.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
I.Ozturk'u cok begenmiyorum, bizim icin cok gereksiz olur Egemen ve olasi Kemal/Ersan transferinden sonra. Bursa'dan biri alinacaksa Serdar Aziz'i isterim, ama Bursa birakmaz. H.Arikan bizde degil 3. bence 5. kaleci bile olamaz. Nereye giderse gitsin, bizden uzak olsun.
LigTV: Eskişehirspor, Bursaspor'dan ayrılan İvankov ve Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardı. Resmi imzalar 1 Temmuz'da atılacak.
Volkan Sen'in menajeri:Bursaspor 5 milyon $ bonservis bedeli istiyor.Bu fiyat bircok kulubun vazgecmesine neden oluyor.
37 dakika önce
![]()
tribundergi Tribun Dergi
Volkan Sen'in menajeri: Yurticinden Galatasaray ve Besiktas Volkan'i istiyor.Transfer sezonunun acilmasini bekliyoruz.
volkan inşallah bize gelmez.zaten burak ve veliyi aldık q7 ile simaoda elimizde var biraz fazla kalabalık olur.
eto'o bitmiş.
Volkan Şen için düşük bir rakam istiyormuş türkiye ligi içerisindeki piyasa koşullarında en azından.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ben Beşiktaş ın aLmasını isterim. Simao ya aLternatif İbrahim Akın, Quaresma ya da VoLkan Şen oLur. VeLi de orta sahada oynar. Ama Bursaspor bu kadar oyuncuyu yoLLadıktan sonra VoLkan ı artık eLden çıkarmayı düşünürmü biLmem.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kontratı mı bitiyor Volkan ın, niye düşük bu fiyat![]()
Volkan Şen bu sene bana antipatik gelmeye başladı. Açıkçası Galatasaray'da görmek beni çok da sevindirmez. Ama kaliteli futbolcu, orası zaten belli![]()
Bizden uzak olsun da kime giderse gitsin hiç sevmiyorum Volkan Şen'i.
Insua: "Giderim ama..."
Arjantinli futbolcunun Bursaspor’la yolları ayırmak için para talep ettiği öğrenildi.
Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği isimlerden bir tanesi olan Federico İnsua’da problem yaşıyor. Yeşil beyazlı kulüple 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin feshi için ekstra para talep ettiği öğrenildi.
İkna çalışmaları
Arjantinli futbolcunun menajeriyle bir araya gelen yeşil beyazlı yönetimin bu talep karşısında oldukça şaşırdığı ve ikna çalışmalarına başladığı bildirildi. Bu sezon istenilen performansı gösteremeyen tecrübeli orta saha oyuncusunun Bursaspor’dan ayrılması durumunda ülkesinden bir takımla anlaşabileceği belirtildi.
olay.com.tr
Sentugo.
Bursa iki Liverpoollu gencin peşinde
Bursaspor yönetimi, Liverpool'un iki genç yeteneği Jay Spearing ve Jonjo Shelvey'yi kadrosuna katmak istiyor.
Goal.com Türkiye
Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayan Bursaspor, Liverpool forması giyen Jay Spearing ve Jonjo Shelvey'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
DHA'nın haberine göre, İngiltere'ye gittiği dönemde iki oyuncunun temsilcileriyle görüşen başkan İbrahim Yazıcı, sunduğu teklifler sonrasında beklemeye geçti. Bugün İngiltere’de olması beklenen Yazıcı iki futbolcunun menajerleriyle tekrar bir araya gelecek.
Diğer yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gönderilmesini istediği isimlerle görüşmeler devam ediyor. Gönderilmesi gündemde olan Federico Insua'nın tazminat konusunda ısrarlı olması, görüşmeleri çıkmaza sokuyor.
Sözleşmesinin feshi için ekstra ücret talep eden Arjantinli oyuncuyu ikna etmek için yeşil-beyazlı yönetimin çabaları sürüyor. Bu sezon istenilen performansı gösteremeyen tecrübeli orta saha oyuncusunun Bursaspor’dan ayrılması durumunda ülkesinden bir takımla anlaşabileceği belirtildi.
eto'o bitmiş.
Özellikle Shelvey Bursaspor'a ilaç gibi olur.Umarım haberin aslı vardır.Özelliklede Fm'de ileriki yıllarda vazgeçilmez oluyor.
Jay Spearing kaç maç ilk 11 oynadı yahu, King Kenny ile beraber forma almaya başladı. Ayrıca Kenny Dalglish genç oyunculara her zaman forma şansı veriyor. Bence o oyuncular gelmez.
Bahsedilen oyuncu Jem Karacan'mı?
Bursa'dan transfer açıklaması
Spor Toto Süper Lig2i üçüncü sırada bitiren Bursaspor'un başkanı İbrahim Yazıcı, transferleri sezon öncesi kampa kadar bitirmek istediklerini açıkladı.
31 Mayıs 2011 Salı - 16:22
AA
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, ''Transfer çalışmalarımızı yeni sezon kampı öncesine kadar bitirmeyi istiyoruz'' dedi.
Yazıcı, yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir Bursaspor oluşturmak için transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini söyledi.
Bu çerçevede görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Yazıcı, ''Daha önce belirlediğimiz oyuncularla ilgili temaslarımız oluyor. Takımımıza katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz'' diye konuştu.
Yazıcı, transferde ağır kaldıkları yönündeki eleştirilere katılmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Transfer için acelemiz yok. Taraftarlarımız bu konuda endişelenmesin. İstediğimiz oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Büyük bir ihtimalle 4 yabancı oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz. Ancak bu konuda daha önce olduğu gibi isim açıklamıyoruz. Transferleri ancak anlaşma yaptıktan sonra kamuoyu ile paylaşırız. Transfer çalışmalarımızı yeni sezon kampı öncesine kadar bitirmeyi istiyoruz.''
Bursaspor'un Beşiktaş ile sözleşmesi biten Bobo ve İBB'ye kiralanan Holosko ile ilgilendiği iddia edildi.
Kamp öncesi izlenen futbolcular ile anlaşma yapmak isteyen Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı ve Yönetici Erkan Kamat'ın görüşmeleri sürüyor.
Yurt dışında izlenen yabancı futbolcularla masaya oturulurken, Yeşil-beyazlı kulüpte sürpriz isimler gündeme geliyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda Bursasporlu yöneticilerin Beşiktaş ile sözleşmeleri bugün sona eren Bobo, Holosko ve Trabzonsporlu Ceyhun ile masaya oturduğu ileri sürüldü.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın eski öğrencileri olan Bobo ve Holosko'nun Yeşil-beyazlı kulübe yeşil ışık yaktıkları iddia edildi.
Kaynak: Ajansspor
Miller var Sercan var Turgay var...
Bobo'ya iyi kötü 2milyon€ dan az verilmicek yazık olur paralara..
BURSA'DAN SEZER ÇALIMI
Fenerbahçe, Sezer Öztürk için Eskişehirspor'un inadını yine kıramadı. Devreye giren Bursaspor Başkanı Yazıcı, yıldız futbolcu ile masaya oturdu.
Gençlerbirliği'nden Orhan Şam ve Kayserispor'dan Serdar Kesimal'ı renklerine bağlayarak, yerli transferindeki hedeflerine bir bir yaklaşan Fenerbahçe, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için günlerdir sürdürdüğü pazarlıklardan ise sonuç alamadı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Eskişehir Başkanı Halil Ünal'ın dün İstanbul'da yaptığı son görüşmeden de sonuç çıkmadı.
Fenerbahçe, Sezer için bir kez daha üç milyon Euro ve Abdülkadir Kayalı ile Bilica'yı teklif ederken, Eskişehir cephesi, 3.5 milyon Euro'nun yanı sıra genç futbolcular Abdülkadir ve Berk Elitez'i istedi. Eskişehir Teknik Direktörü Bülent Uygun'un çok istediği Bilica'ya sıcak bakmayan başkan Ünal 3 milyon Euro'luk para teklifinin de az olduğunu dile getirerek, masadan kalktı.
BURSASPOR BAŞKANI İLE YEMEKTE
Ünal'ın, "Söz verdiğimiz için sizinle görüşüyoruz. Ama başka teklifler de var" sözlerine Fenerbahçeli yöneticiler tepki gösterirken, asıl bomba gece geç saatlerde patladı.
Fenerbahçe ile el sıkıştığı iddia edilen Sezer Öztürk, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Arnavutköy'deki Eftelya Restoran'da bir araya gelerek, transfer pazarlığı yaptı. 1.5 saat süren yemekte Yazıcı, Sezer'e transfer teklifini iletirken, 25 yaşındaki futbolcu teklife olumlu yanıt verdi ve kulübünün ikna edilmesini istedi.
kaynak:sabah gazetesi
Ceyhun Gülselam hayırlı olsun Bursaspor'a..
Sözleşmesi bittiği için iyi bir transfer bence, eksiklik yaşadığımız bölgelerden biriydi, iyi katkı alabiliriz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ceyhun Huseyin'den sonra cag atlatir Bursa ortasahasina. Hayirli olsun cok iyi transfer.