Sayfa 493 / 1204 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
14,761 ile 14,790 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Ceylan Capa
    Arkadaslar Ersan Gulum hakkinda kesin ve net birsey soyleyemiyecegim .Kanimca birakmayabilirler.

kafamı buluyo bizle
    yukarıdan aşağıya doğru diğer tivitlerinide oku bence bi o kadar güzel şeyler getirmiş götürmüş ki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hani ilk Kaleci açıklanıyordu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Birde bakiyoruz 1 Haziranda Hulk bizde ne olurki ozaman

Hulk'u maçta izleyene kadar inanmam ki
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Hulk'u maçta izleyene kadar inanmam ki
    Valla bende inanmam Arenada göresiye kadar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

edit.............
    Last edited by Night_Mare17 : 29.Mayıs.2011 at 19:59

Ersan'la kimin ilgilendiği umrumuzda olmamalı bence. Biz ilgileniyoruz, almak istiyoruz. Bizi ilgilendiren bu. Beşiktaş çok istiyorsa bassın parayı alsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ersan için ilk fırsatı Beşiktaş'a bırakmalıyız. Hiç bir şekild alamazlarsa bizim teklif yapmamız doğru olur.
    Boyle sey olmaz. Serbest piyasa bu. Opsiyon onlarda olsa tamam diyecegim zaten opsiyon onlarda olsa teklif bile yapamayiz. Bu isin kardesligi duygusalligi iliskisi olmaz.

Bu arada kesin konusan duyumculara buyuk uyari var sanirim. Hazar Buyuka, Seref Aydin, bugunku degisik tweetlerle Ceylan Capa. Bu iste bir sey var, hic normal degil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu Ersan konusunun başını kaçırdım ben. Olay nedir ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler şu kısaltma muhabbetini bitirin.Seviyeyi koruyalım lütfen biraz.Sileceğim o mesajları.Bundan sonra aynı tarzda mesaj atan olursa gerekeni yapacağım düşünmeden.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Boyle sey olmaz. Serbest piyasa bu. Opsiyon onlarda olsa tamam diyecegim zaten opsiyon onlarda olsa teklif bile yapamayiz. Bu isin kardesligi duygusalligi iliskisi olmaz.
    Aynen katılıyorum iş başka arkadaşlık başka madem bu kadar istekliydiniz kiralarken opsiyon koysaydınız ya da hiç kiralamadan direk satın alsaydınız.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu Ersan konusunun başını kaçırdım ben. Olay nedir ?
    Yildirim Demiroren Ali Gursoy'u arayip onceligi Besiktas'a birakmamazi bu istegi Unal Aysal'a iletmesini istemis. Boyle bir duyum var. Ama Unal Aysal duygusalligi isimize karistirmayacagiz demisti. İnsallah da boyle olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Niye önceliği onlara bırakalım ki ? Kim fazla veriyorsa o alır. Drogbayı da isteyen birsürü takım var. Orda da bırakalım o zaman önceliği başka takımlara

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Birde bakiyoruz 1 Haziranda Hulk bizde ne olurki ozaman

Bekle beni Galatasaray ben geliyorum diyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Biraz enteresan olacak Selçuk transferi sonrası Sadri Şener in açıklamalarından dolayı ama Galatasaray köşe bucak iyi Türk kaleci ararken, Trabzonspor un kapısını neden çalmıyor Bana göre Trabzon un iki kalecisi de yedek kalamayacak kadar iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İyi Türk kaleci aramıyoruz yalnız. İsmi bilinen çok iyi bir yabancı kaleci arıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Biraz enteresan olacak Selçuk transferi sonrası Sadri Şener in açıklamalarından dolayı ama Galatasaray köşe bucak iyi Türk kaleci ararken, Trabzonspor un kapısını neden çalmıyor Bana göre Trabzon un iki kalecisi de yedek kalamayacak kadar iyi.
    Fenerbahçe Volkan'ı sattığı gün, Trabzon da kalecilerini satar

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post

Bekle beni Galatasaray ben geliyorum diyor.
    Gökhan Zan'ı görür gibi oldum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabanci kaleci alamazsak zaten Sinan Bolat var. Belki 2 kaleci birden alinir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sinan bolat önceliklerimizde yok diyordu ünsal aysal
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    sinan bolat önceliklerimizde yok diyordu ünsal aysal
    2. kaleci olarak alinabilir iste ama bunu Sinan istemez yuksek ihtimal. Kameni gelsin dertler bitsin

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ersan için ilk fırsatı Beşiktaş'a bırakmalıyız. Hiç bir şekild alamazlarsa bizim teklif yapmamız doğru olur.
    Daha ne yapalım yani. Beşiktaş pazarlık masasına oturdu ve anlaşamadılar. Ersan Gülüm'ü Beşiktaş'ın kapısından zorla sokup bacadan çıkmadan pazarlığa başlamayalım mı diyelim yani.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Peki kaleci yabancı düşünülüyorsa sizce hangi mevkilerde Galatasaray da kesin yabancı oyuncu oynamalı? Santrafor, kaleci kesin. Amc kesin gibi benim bildiğim. Stoper ikilinizden memnun değilsiniz, biri kesin yabancı istenir sanırım. Şimdiden 5 oldu. Defans hattı bir stoper dışında Türk olsa. Önerinde Selçuk İnan ve yanında muhtemelen Cana olacak ya da yerine gelen bir yabancı. Devamı karışıyor işte biraz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki kaleci yabancı düşünülüyorsa sizce hangi mevkilerde Galatasaray da kesin yabancı oyuncu oynamalı? Santrafor, kaleci kesin. Amc kesin gibi benim bildiğim. Stoper ikilinizden memnun değilsiniz, biri kesin yabancı istenir sanırım. Şimdiden 5 oldu. Defans hattı bir stoper dışında Türk olsa. Önerinde Selçuk İnan ve yanında muhtemelen Cana olacak ya da yerine gelen bir yabancı. Devamı karışıyor işte biraz
    Kaleci,stoper,ortasaha,2 forvet ve belki sağ açık. Kameni, Kallström, Drogba,Baros, keşke Keita, stoper de allah kerim

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

O zaman Arda gitmiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Afrikalı kaleci almak sakat iş.Afrika Kupasına bir gidiyorlar 2 ay gelmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O zaman Arda gitmiyor?
    Onun hesapları yapılmıştır. Gidecekse şöyle yaparız, gitmeyecekse şöyle yaparız diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleye Türk her zaman daha iyidir, Sinan Bolat alınsın fazla uçmamıza gerek yok yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman Arda gitmiyor?
    1 sene daha kalacak bence. Bu sene de şampiyon olursak, gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister. Burada kalır emekliliğine kadar, eğer böyle çok iyi takımlardan teklif gelmezse.

Keita geri dönse Drogba'dan çok sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Ersan'la kimin ilgilendiği umrumuzda olmamalı bence. Biz ilgileniyoruz, almak istiyoruz. Bizi ilgilendiren bu. Beşiktaş çok istiyorsa bassın parayı alsın
    Business ethics diye birsey var. Herseyi gectim, su saatten sonra FB ve BJK sirf GS guclenmesin diye yerli-yabanci adi gecen her oyuncuya sulansa GS'liler ne der merak ediyorum. Birkac sene evvel Onder, G.Gonul, Stoch ellerinden kapilirken FB'ye denmeyen birakilmamisti, simdi piyasa serbest oldu bir anda. Suleyman Seba'dan feyz alin biraz, iste bu yuzden Suleyman Seba efsane olur, Unal Aysal gibiler gelip gecicidir.

Zamanında Fenerbahçe Högh'ü almak için klübüyle görüşürken Beşiktaş'lı 1-2 yönetici gider yüksek bir ücret önerip klüple anlaşırlar. Bunun üzerine Ali Şen , büyük başkan Süleyman Seba'ya telefon açar ve Sayın başkanım, Högh'le bir süredir ilgileniyorduk ve pazarlık aşamasındaydık. Sizin arkadaşlar devreye girmiş ve Högh'e imza attırmış. Bu gelişme bizi çok zor durumda bıraktı. " der ve Süleyman Seba hemen emri verir. Högh transferinden vazgeçmiştir Beşiktaş. Ve Högh senelerce başarıyla Fenerbahçe forması giymiştir ardından Chelsea'ye transfer olmuştur.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

İyi oldu parasını biz verelim Ersan'ı Bjk'ye alıverelim

Nasıl bi mantık ya Ersan'ı alırsan ilişkimiz bozulur falan.Ben hiç bakmam o konuda.Ben büyük bi laf etmişim başarı sözü vermişim tüm camiaya takımın iyi olması için oyuncu alcam hatır gönül işi için iyi oyuncudan vazgeçicem.

Mesaj Yetkileri