Sayfa 497 / 1204 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
14,881 ile 14,910 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Yarin 2 oyuncu aciklanabilir beyler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Yarin 2 oyuncu aciklanabilir beyler.
    kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu hafta Kallstrom ve kaleciyi bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Umarım beni yanıltırlar ama yeni yönetimde de pek iş yok gibi görünüyor. Şu ana kadar yaptıkları transferler heyecan verici değil . Fatih Terim' in gelişi her ne kadar umut verici olsa da eline verilen malzeme iyi olmadıktan sonra Mourinho gelse kaç yazar ? Ersan Adem Gülüm için bu kadar bonservis bedeli istemelerini de saçma buluyorum. 4 5 aydır topa ayağını değmeyen biri için aşırı fazla bir ücret . Sinan Bolat gibi yabancı kontenjanını doldurmayacak bir kaleci dururken ne diye yabancı kaleciyle uğraşıyoruz ? Drogba transferi de yaş gözüküyor . Şahsen geleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Kariyerini büyük ihtimalle Chelsea'de noktalayacaktır .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Umarım beni yanıltırlar ama yeni yönetimde de pek iş yok gibi görünüyor. Şu ana kadar yaptıkları transferler heyecan verici değil . Fatih Terim' in gelişi her ne kadar umut verici olsa da eline verilen malzeme iyi olmadıktan sonra Mourinho gelse kaç yazar ? Ersan Adem Gülüm için bu kadar bonservis bedeli istemelerini de saçma buluyorum. 4 5 aydır topa ayağını değmeyen biri için aşırı fazla bir ücret . Sinan Bolat gibi yabancı kontenjanını doldurmayacak bir kaleci dururken ne diye yabancı kaleciyle uğraşıyoruz ? Drogba transferi de yaş gözüküyor . Şahsen geleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Kariyerini büyük ihtimalle Chelsea'de noktalayacaktır .
    Daha Haziran'a girmedik.Bu kadar önyargılı olmamak lazım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnanlar olsa Agustos'tan once yaprak kipirdamazken simdi her dakika birileri icin ugrasiyoruz. Bu muthis bir degisim. Benim guvenim sonsuz.

Sinan Bolat gibi yabancı kontenjanını doldurmayacak bir kaleci dururken ne diye yabancı kaleciyle uğraşıyoruz ?

Avrupa'da başarı isteniyorsa bunun için bu seneden yapılanmaya başlanmalıdır. Bunun için de kaleye sağlam bir transfer gereklidir. Sinan Bolat tabiki de iyi bir kaleci ama hedef Şampiyonlar Ligine katılmak, orada başarılı olmaksa daha iyi, daha tecrübeli bir kaleci alınması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DgkN View Post
    Avrupa'da başarı isteniyorsa bunun için bu seneden yapılanmaya başlanmalıdır. Bunun için de kaleye sağlam bir transfer gereklidir. Sinan Bolat tabiki de iyi bir kaleci ama hedef Şampiyonlar Ligine katılmak, orada başarılı olmaksa daha iyi, daha tecrübeli bir kaleci alınması gerektiğini düşünüyorum.
    Julio Cesar'a dünyanın parasını vermektense, Sinan Bolat'ı almaya razıyım ben. Ve Drogba'ya dünyanın parasını vermektense, satılık listesindeki Mevlüt'ü alıp, sağ açığa da bir transfer yapılmasına razıyım. Trabzonspor'un şampiyonluğa oynadığı kadroya bakın, bu güne nasıl geldiğine bakın biraz.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Julio Cesar'a dünyanın parasını vermektense, Sinan Bolat'ı almaya razıyım ben. Ve Drogba'ya dünyanın parasını vermektense, satılık listesindeki Mevlüt'ü alıp, sağ açığa da bir transfer yapılmasına razıyım. Trabzonspor'un şampiyonluğa oynadığı kadroya bakın, bu güne nasıl geldiğine bakın biraz.

Ben zaten Julio Cesar gelsin demiyorum ki. Bana kalırsa Frey alınsın ama bunu biz bilemeyiz. Drogba'yla ilgili birşey diyemem. Mevlüt'ün gelmesini ben de isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Daha hepi topu 10-15 gün oldu yönetim başa geleli, ne bekliyordunuz ki? Fazla ön yargılı olmuş bi yorum. Tarihimizdeki en erken transferleri yapmışızdır belkide ki daha transfer sezonu açılmadı.

Transferde başarılı olmalarını bekliyoruz, yurdum insanındaki genel sorun bu. Gazetelerin yazın yaptığı tirajlarla, transfer sezonu kapalıyken yaptığı tirajlar gayet açık zaten.

Anlaşılıp da bekletilen oyuncular bile olabilir. -Bolat, Kallström, Drogba gibi- Ayrıca klüp yönetim biçimi itibaren tamamen değiştirilmeye çalışılıyor, biraz beklemek lazım diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DgkN View Post
    Ben zaten Julio Cesar gelsin demiyorum ki. Bana kalırsa Frey alınsın ama bunu biz bilemeyiz. Drogba'yla ilgili birşey diyemem. Mevlüt'ün gelmesini ben de isterim.
    İlk 11deki kesinlikle olması gerekn yabancıları sayıyorum, DC, MC, ST, ST. 4 etti. Geri kalan bölgeler, DL, MR ve GK. Bana kalırsa iyi birer DL ve MR'nin yanına GK için Sinan Bolat'ın olması, Hakan Balta-Çağlar'lı veya Kazım'lı takımda kalecinin Buffon olmasından daha iyi olurdu. Yanlış mı düşünüyorum acaba..

Nesil
    2007
    Yer
    34

DrogBaros Galatasaray

Julio Cesar'a neden bu kadar şaşırıyosunuz anlamak güç.Eylülde 32 yaşına girecek bir kaleci için €11 milyon bonservis ücreti masaya konuldu.

DrogBaros Galatasaray

Julio Cesar için yalan demiş bir arkadaşım. Diyorum ki, yeter ki canlı yayında bu ismi başkana sorsunlar. Arkadaşın yüzünu kızartacaktır

DrogBaros Galatasaray
    Doğrudur. Kalecinin Fransa veya Italya'dan olacağını söylemistim hatırlarsanız. Fakat yine diyorum ilk hedef Julio Cesar.

DrogBaros Galatasaray

Fatih Terim: "Reina ile hic temansımız olmadı." Twitter Reina haberleri ile inlerken, itimat etmeyin yazdıgımı hatırlarsınız.

DrogBaros Galatasaray
    Kallström kesin olarak bitirildi, fakat Selcuk Inan transferiyle vazgecildi demsitim. Benzer stilde oyuncular. Ama süpriz olabilir.

DrogBaros Galatasaray
    O sadece bir unsur. Fransa'ya gitmesinin diger nedeni, ligden düşen Monaco'nun defans oyuncusu N'Koulou'yu izlemekti. (F.Terim'den bahsediyor)

DrogBaros Galatasaray
    Bu uydurmalara itimat etmeyin. Ersan bi aksilik olmazsa Popescu'nun 4 numaralı formasını terleticek. Transfer bu hafta açıklanır.

DrogBaros Galatasaray

Ersan Gülüm Galatasaray'da. Hade bakalım hodri meydan Adanaspor başkanı

Kim olduğunu bilmiyorum ama farklı kişilerden baya soru geliyor, 650 civarında takipçisi var.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Tek dileğim var gelmesin bu adam.Yıllardır kardeş takımım dediğim takımın taraftarıyla aramızı bozucaksa gelmesin arkadaş.Hayır şu dakikadan sonra gelsede bir faydası olmuycak.İnşallah Beşiktaş'ta kalır ve çok güzel bir performans sergiler.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    Tek dileğim var gelmesin bu adam.Yıllardır kardeş takımım dediğim takımın taraftarıyla aramızı bozucaksa gelmesin arkadaş.Hayır şu dakikadan sonra gelsede bir faydası olmuycak.İnşallah Beşiktaş'ta kalır ve çok güzel bir performans sergiler.
    Beşiktaş'la Galatasaray hiç bir zaman kardeş takım olmadı .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kardeş takım falan dümen sadece fenere olan antipatisi iki tarafında yüksek olduğundan öyle gözüküyo

bu arada fatih terim lyon monaco maçını seyretmeye gitmiş Ruffier ve Kallström hmm...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Beşiktaş'la Galatasaray hiç bir zaman kardeş takım olmadı .
    Koyulaştırdığım yeri dikkatli okumanı tavsiye ederim.Sana göre olmayabilir bana göre öyle.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Koyulaştırdığım yeri dikkatli okumanı tavsiye ederim.Sana göre olmayabilir bana göre öyle.
    neye göre kardeş takım ? oyuncu alış verişi ? taraftar arasındaki bağ (hani her maç öncesinde bu sene şampiyn görelim sizini değiştiren biz ve beşikaş taraftarının tezerühatları)

kardeş takımdan ziyade biraz sempantin var galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    neye göre kardeş takım ? oyuncu alış verişi ? taraftar arasındaki bağ (hani her maç öncesinde bu sene şampiyn görelim sizini değiştiren biz ve beşikaş taraftarının tezerühatları)

Söylediğim şeyler hakkında hesap vermem gerekmiyor.Eğer Galatasaray taraftarı adına bir genelleme yapsaydım '' neye göre?'' derdiniz ama öyle değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Facx View Post

Cevap veriyorum: Oyuncu alışverişi (Gökhan Zan, Serdar Özkan, Ahmet Yıldırım, Ayhan Akman, vs vs )

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaşlı taraftarların başlattığı kampanyadı resim

Ersanın 1 saat önce tivitır hesabına eklediği resim

yorum sizin artık kalmayı bu kadar çok isteyen takımının cimbomla anlaştı haberine rağmen böyle bi resim koyan bi insan ne kadar bağırınıza basarsınız size kalmış.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@HikmetAlbayrak
    Hikmet Albayrak
    Galatsarayin isteyipte alamayacagi futbolcu yoktur noktaaaa

Bu tweet den sonra aklıma Drogba geliyor.

Keske Paintten oralari da boyamasaymis.

Fatih Terim Tv8 de aciklama yapmis Lyon Monaco macini izlemeye gitmis sanirim Monaconun stoperi Nkolou ile ilgileniyoruz.

Bjk ile dostluk falan diyosunuz da Okan Koc, Cagdas, Mondi de neredeydi bu dostluk.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Twitter hesabı kesin olarak onun mu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet.

Hem Hikmet Albayrak 'ın hemde Ersan ' ın resmi twitter hesapları.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet Ersan'in

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

şuan ekşide ersan için 73 sayfa olmuş son 3 sayfa 5 günde

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...d=&au=&g=&p=73
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tivitırdaki diren ve efsane ol trendsine girilen tivit beş dakikada 100e yaklaştı

http://twitter.com/#!/search?q=%23DirenVeEfsaneOlErsan
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben anlamıyorum. Adam Beşiktaşlıysa Beşiktaşa gider zaten niye bu kadar olay çıktı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

adanaspor başkanı olayları biraz karıştırdı bu duruma girildi.ayrıca benim için şu an nötr olan ünal aysal dedikleri gibi bu transferden vazgeçmişse büyük saygımı kazanır böyle aç gözlü başkanlara prim vermeyerek.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kallström'den vazgeçildiği iddiaları çok yaygın şuan da Fatih Terim yetersiz bulmuş kendisini, akşam ki maçta da Monaco stoperi N'kolou dikkat çeken isim olmuş.

Mesaj Yetkileri