Sayfa 498 / 1204 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
14,911 ile 14,940 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Cevap veriyorum: Oyuncu alışverişi (Gökhan Zan, Serdar Özkan, Ahmet Yıldırım, Ayhan Akman, vs vs )
    düşman olmamız gerekiyo o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Keske Paintten oralari da boyamasaymis.
    Twitter'a yüklendiğinde resmin formatının bozulmuş olabileceğini söyleyenler vardı forza'da.Hatta bir tane eleman ilk kendisininde bu resmi twitter'a koyduğunda böyle olduğunu söyledi.Yüz kısımındaki değişiklikleri de paintten yapmayacağına göre böyle olmasının yüksek muhtemelli olduğu görünüyor ama yine de ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

evet bende biraz önce msnde arkadaşa senin profilindeki fotoğrafı göndermeye çalışırken ersanın profil fotosu gibi bişey çıktı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Twitter'a yüklendiğinde resmin formatının bozulmuş olabileceğini söyleyenler vardı forza'da.Hatta bir tane eleman ilk kendisininde bu resmi twitter'a koyduğunda böyle olduğunu söyledi.Yüz kısımındaki değişiklikleri de paintten yapmayacağına göre böyle olmasının yüksek muhtemelli olduğu görünüyor ama yine de ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.

tamam ama o A haricini paintle üstünü karaladğı bariz

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Facx View Post
    tamam ama o A haricini paintle üstünü karaladğı bariz
    yapmamis bir kaç kisi denemis ve ayni Ersanninki gibi oluyormus.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan olayı netleşsede herkez rahat etse.Memleket meselesine döndü valla.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    Tek dileğim var gelmesin bu adam.Yıllardır kardeş takımım dediğim takımın taraftarıyla aramızı bozucaksa gelmesin arkadaş.Hayır şu dakikadan sonra gelsede bir faydası olmuycak.İnşallah Beşiktaş'ta kalır ve çok güzel bir performans sergiler.
    +1905
    Aynen benim isteklerim de bu yönde, bir defansla dünyanın en iyi veya kötü takımı olacak değiliz.Eğer gerçekten bu kadar Beşiktaş taraftarıysa gelmesin bize, şahsen ben Mehmet Topuz olayını kınarken takımımın böyle bir transfer yapmasını istemiyorum.

Umarım Ünal Aysal transferden çekilir.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

'GÜLÜM' SENI KOPARMIŞLAR...
    Erdem Ulus'dan Ersan Gülüm olayına farklı bir bakış...

Aslında 1 sezon önce “Her ihtimale karşı” gerçekleştirildi transferi.

Belli ki, uzun vadeli ihtiyaç duyulacağı düşünülmedi. Ödünç olarak istendi.
    Tribünlerin, onu benimsemesi ise, Villareal ile sezon başında oynanan son hazırlık maçına denk geldi.
    Kolay değil tabi, Adana’nın 5 Ocak’ın dan San Sebastian’a. Üstelik de üzerine tam oturan Beşiktaş formasıyla.
    Oyuna girer girmez, “Lise takımında seçmelere katılan ve kendini ispatlamaya çalışan bir çocuk gibiydi.

“Adanalı Hemşo” dan geri verilmek kaydıyla alınan Gülümün, yüreklere ilk saplanışı da Dragao’ da ki Porto maçına denk geldi.

1-1 devam eden maçın 79.dakikasında öyle bir çıkarma yaptı ki, Ertem Şener’in tabiriyle, “Yüreğimiz göğüs kafesimizde takla attı”. Ersan gole giden topu da, kazanılan 1 puanı da çizgiden çıkarttı.

Kapı gıcırtısına bile beste yapan Beşiktaş taraftarı, Dolmabahçe’de onu bağrına bastı.
    Güçlü yapısı ve uzun saçlarıyla bir futbolcudan çok, “Gladyatör'ü andıran 22 yaşındaki bu adamı bir savaş müziğiyle değil, İbrahim Tatlıses’in unutulmaz bir bestesi ile selamlandı.
    “Gülüm benim, Gülüm benim, Ersan Adem Gülüm benim”

Serdal Adalı, aynı zamanda “Toprağı” olan, Bayram Akgül’e, ilk kez o günlerde gitti. Hemşeriliğinde vermiş olduğu rahatlıktan olsa gerek, sorun çıkmayacağından emindi.
    İşler hiç de beklenildiği gibi gitmedi.
    Karşılıklı söz düelloları önce gazetelere, oradan da televizyonlara sıçradı.
    İşler kızıştı, çok farklı noktalara gitti, işte o günlerde aslında Beşiktaş Ersan’ın üstünü çizdi.
    Bayram Akgül’ün "Ben Beşiktaş Başkanı ile konuşurum benim muhatabım Yıldırım Demirören’dir” açıklaması, her şeyin bittiğinin göstergesiydi. Bu ifadeler medyaya çok derinlemesine irdelenmese de Serdal Adalı’ da çok derin bir yer etti.

“Benim muhatabım Yıldırım Demirören’dir” demek aynı zamanda Serdal Adalı’yı muhatap almamak demekti.
    Sadece Beşiktaş’ın değil Türk futbol tarihinin de en sansasyonel transferlerine imza atan, ilk yılında cebinden 10 milyon Euro’yu bir çırpıda çıkaran adam, bir futbolcu için bu lafları yutamazdı, yutmadı.

Konuyu Başkan Demirören ile konuştu, durumu aktardı ve yapılması gerekenleri anlattı.
    Ne pahasına olursa olsun Adanaspor’la pazarlık yapılmayacak, Bayram Akgül muhatap alınmayacaktı.
    Beşiktaş Başkanı’nın Adanaspor başkanıyla medyaya yansıyan görüşmeleri bana kalırsa tam bir formaliteydi,
    Bayram Akgül yakın çevresine Beşiktaş başkanı ile son görüşmesini şu ifadelerle anlattı.
    “Demirören ile ilk görüşmemizde para detayları üzerinde fazla konuşmadık, bir sonraki görüşmede medya ya yansıyan rakamların çok altına anlaşacağımızı düşünüyordum, buluştuk. Sayın başkan gelinen noktada bu transferden vaz geçtiklerini söyledi, şaşırdım. Demirören kalkmaya hazırlanırken, kendisine “Başka takımlarla görüşebilir miyim” diye sordum, kafasını onay verircesine sallayarak kalktı ve gitti”
    TERİM DE ALMAYACAK VE ERSAN ADANA’NIN ELİNDE PATLAYACAK
    Özellikle Ersan Gülüm konusunda G.Saray’ın devrede olduğu hatta Adanaspor ile prensipte anlaştığı yönünde ki haberler ise, şu aşamada gerçeği yansıtmıyor.
    Serdal Adalı ve Fatih Terim çok yakın dostlar ve ikisi de Adanalı. Fatih Terim olayın bu boyutunu biliyor ve Serdal Adalı’dan yana tavır alıyor. Adanaspor Başkanının Adalı’ ya karşı takındığı çirkin tavır yüzünden Beşiktaş’ın "İlgilenmiyoruz” dediği milli oyuncu ile masaya oturmuyor.

AH GÜLÜM VAH GÜLÜM
    Öyle görünüyor ki Ersan, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün ’ tavırları yüzünden ortada kalacak. Yani, ne G.Saray alacak ne de Beşiktaş’ta kalacak. F.Bahçe devreye girer mi? Zannetmem. Çünkü sarı lacivertliler de gelişmeleri yakından takip ediyor.

Her şey birkaç gün içinde belli olacak, Ersan, ya rest çekip, Ali Turan gibi davranacak, ya da Adana’nın yolunu tutacak.

Galatasaray mı ?
    Sadece Beşiktaş onay verirse Terim, Ersan’ı korumaya alır, hepsi o kadar.

Erdem ULUS
    www.kartalbakisi.com

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gereğinden fazla uzadı bu konu, her kafadan ayrı ses çıkıyor ve eminim ki büyük bir kısmı uydurma. Ciddi bir sakatlığı bulunan bir oyuncu sonuçta, ortada dönen paralar da çok uçuk. En başından beri bu transfer içime sinmiyor benim, olursa da uzun bir süre nötr kalacağım kesin. Artık netleşse de kurtulsak, kime gidecek bilmiyorum ama Galatasaray'a gelirse, etik lafı üzerinden çok saldıran olacak. Sırf bu yüzden bile gelmesin bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander 3 yıllık sözleşmeye imza atmış, yıllık 1.8 milyon euro garanti para + 10.000 euro maç başı ücret alacakmış.

http://www.kap.gov.tr/yay/Download/B...m/Ek/54240.pdf

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalniz Ersan'in twitterina bakarak konusuyorum. Bu adam direnir, Besiktas'a da gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok ilginç senaryolar var Ersan ile ilgili, birbirleri ile alakasızlar üstelik. Galatasaray çok önceden teklif verdi, Adanaspor'u ayarttı, Adanaspor başkanı da Beşiktaş'la iş olsun diye görüştü vs vs. Ve bunu diyenler Galatasaray en fazla 3 milyon euro verecek ayrıca bir de oyuncu verecek diyor, e bu Adana başkanının paraya karşı olan sevgisi ortada, Beşiktaş'ın 4-4.5 milyon euro'ya çıktığı söyleniyor, adam niye kabul etmedi o zaman. Çelişkili şeyler söyleniyor hep.

Bir diğer olayda, Galatasaray Beşiktaş anlaşamayınca devreye girdi, pazarlık bile yapmadan Adanaspor'un istediği fiyatı vermeyi kabul etti. Transfer bitecekken Demirören tanıdıklarını araya soktu, Ünal Aysal geri adım attı vs vs. Bu da saçma geliyor bana, madem geri çekilecek, o zaman teklif vermeden sorar siz kesin olarak kapattınız mı Ersan defterini diye. Yazılan daha bir çok abuk şey var, hepsinin uydurma olduğu çok belli. Bir takım bitirse de şu transferi bizde gerçeğin ne olduğunu öğrensek. Tabii o zaman da çıkar iki takımdan iki farklı akıllı yönetici, biri biz zaten istemedik, vazgeçtik diğer, öteki de diğerinin elinden kaptık der. Akılsız taraftar yine birbirini yer, klasik hikaye...

http://www.maraton.com.tr/

Galatasaray çıldırmış olmalı!

G.Saray, Chelsea’nin dünyaca ünlü golcüsü Drogba’nın transferi için 4 senelik 20 milyon Euro teklifini yıllık 1’er milyon artırarak, 24 milyon Euro’ya yükseltti!

Galatasaray yönetimi Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için her yolu denediği Didier Drogba’ya yeni bir teklifte bulunarak, aklını çelmeyi başardı.

İngiltere’nin Chelsea takımında forma giyen Fildişi Sahilli yıldız oyuncuya daha önce yaptıkları yıllık 5 milyon Euro’luk teklife 1 milyon Euro daha zam yapan Cimbom, golcü oyuncuyu transfer edebilmek için yıllık 6 milyon Euro ödemeyi göze aldı.

TEKLİFE OLUMLU YAKLAŞIYOR
    Manajeri aracılığıyla yıldız oyuncuya 4 yıl için 24 milyon Euro’luk süper bir teklifte bulunan Galatasaraylı yöneticiler, ‘Bonservisini alma koşulu’ ile Drogba’ya bu parayı ödemeye hazır olduklarını belirttiler. İngiliz kulübünden vergiler hariç 8 milyon Euro yıllık ücret alan Drogba’nın, ödediği vergilerle eline geçen net paranın 5 milyon Euro seviyesine düşmesi sebebiyle, Sarı-Kırmızılılar’ın bu teklifine
    oldukça sıcak bakmaya başladığı öğrenildi.

‘HABER BEKLEYİN’
    İngiliz devi Chelsea’nin başına yeni sezonda geçecek olan teknik direktörün kendisi hakkında alacağı kararı merakla bekleyen Didier Drogba’nın, menajeri aracılığıyla Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı son görüşmede, “Teklifinize şu an için çok olumlu bakıyorum. Kulübümle son bir kez daha görüştükten sonra size nihai yanıtımı vereceğim. Bu nedenle benden haber bekleyin” dediği bildirildi.

Kaynak: Haberturk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu arada elmander niye forma giymemiş imzalarken.Yeni yılın formaları çıkmadı diye mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bu arada elmander niye forma giymemiş imzalarken.Yeni yılın formaları çıkmadı diye mi?
    Olabilir . İlk geldiğinde adidas formalarından giymişti . Bizim bu sene erken çıkarmamız gerekiyor yeni sezon formalarını , yeni sezon transferleriyle baya forma satılır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni yıl formaları Store'a 15 Temmuz da geli,yormuş öyle dedi bana yetkili.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Adanaspor başkanı ntvsporda ersan için galatasaraydan bzie gelen bir teklif yok diyo peki neyin kavgası bugüne kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Herşey bu twitter yüzünden çıkıyor yok o bunun kardeşinin bişeyiymişte böyle diyomuş falan bırakalım bunları bekleyelim bakalım kime gidecek ondan sonra konuşuruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Selokurt Selahattin Kurt
    Ersan Adem Gülüm Galatasaray'a gitmek istemediğini ve çıkan transfer haberlerinin yalan olduğunu , BEŞIKTAŞ 'TA OYNAMAK ISTEDIĞINI SÖYLEDI

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    SON DAKİKA !!! Ersan Adem Gülüm Galatasaray'a gitmek istemediğini ve çıkan transfer haberlerinin yalan olduğunu , BEŞIKTAŞ 'TA OYNAMAK ISTEDIĞINI SÖYLEDI ! ! ...

NtvSpor
    Böyle kocaman ve koyu yazınca bir şey olmuyor . Bende ntvspor açık ve son dakika haberi yok . Hem Ersan'ın Besiktas'ta oynamak istediğini biliyoruz fakat bu profesyonel futbolcu her yerde oynayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Böyle kocaman ve koyu yazınca bir şey olmuyor . Bende ntvspor açık ve son dakika haberi yok . Hem Ersan'ın Besiktas'ta oynamak istediğini biliyoruz fakat bu profesyonel futbolcu her yerde oynayabilir.
    Mesajı düzenledim. Kocaman yazmamın sebebi arada kaynamaması içindi. Koyu yazmamın nedeni ise, zaten çoğu mesajımı koyu yazmamdan kaynaklı bir durum.

Birileri yine bizi gaza getirmeye çalışıyor sanırım, ancak Ersan'ın bizde oynamak istediği de bir gerçek aslında.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Galatasaray, Sezer Öztürk için resmi teklif yapmış. Serkan+Culio+2.5 Milyon Euro. (LİG TV)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben Galatasaray'da oynamam dedi diye bir son dakika haber geçilmedi bir de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selokurt Selahattin Kurt
    Ersan Adem Gülüm Galatasaray'a gitmek istemediğini ve çıkan transfer haberlerinin yalan olduğunu , BEŞIKTAŞ 'TA OYNAMAK ISTEDIĞINI SÖYLEDI
    Bu nereden çıktı? Öyle bir haber yok. Galatasaray'da oynamak istemiyorsa ve bunu belirtirse, biz ilgilenmeyiz zaten.
    Galatasaray, Sezer Öztürk için resmi teklif yapmış. Serkan+Culio+2.5 Milyon Euro. (LİG TV)

Böyle birşey bence yalan. LigTV ne dese tutturamıyor. Culio Sezer'den iyi oyuncudur. Yaşı isterse 33 olsun. Sezer'i hiç sevmiyorum, gelmesini hiç de istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ntvspor.net/haber/bank-as...ari-kapatmadik

Haber doğruysa, boşu boşuna birbirimizi yiyoruz günlerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    http://www.ntvspor.net/haber/bank-asya-1--ligi/41748/besiktasa-kapilari-kapatmadik

Haber doğruysa, boşu boşuna birbirimizi yiyoruz günlerdir.
    Bayram Akgül dün gece de bugün NTVSPOR'da da aynı şeyleri söyledi. Haber doğru yani, ama kendisi yalan söylemiyorsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ee madem Ersan'la ilgilenmiyoruz. Stopere kim gelecek yahu? İnşallah Fatih Hoca kaliteli birini getirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Serdar Aziz filan olsa bari.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ee madem Ersan'la ilgilenmiyoruz. Stopere kim gelecek yahu? İnşallah Fatih Hoca kaliteli birini getirir.
    Bence Servet kalacak yanına yabancı stoper alınacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"ERSAN'IN ELİNDE DEĞİL"

Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş'a mı? Galatasaray'a mı?
    30.05.2011 12:26:51

Geçtiğimiz sezon Adanaspor'dan kiralık olarak transfer edilen ve oynadığı futbol ile göz dolduran Ersan Adem Gülüm'ün Beşiktaş'a mı? Galatasaray'a mı? transfer olacağı merak konusu oldu.

Haber1903 okuyucuları için ulaşmaya çalıştığımız Ersan Adem Gülüm'ün telefonuna bakan arkadaşı Ersan'ın telefonu arabada bırakarak bir mağazaya girdiğini söyledi. Ersan Galatasaray'la anlaştı mı? sorusuna ilginç bir cevap veren telefona bakan kişi, " Ben arkadaşıyım bunu ben de bilmiyorum. Hatta kendiside bilmiyor. Onun elinde olan bir şey yok ki sonuçta." dedi.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Benim anlamadığım şimdi ilgilendik mi ilgilenmedik mi? Başkan farklı diyor internettekiler farklı.

Mesaj Yetkileri