Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Trabzonspor FIFA'ya başvurdu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Trabzonspor FIFA'ya başvurdu

30 Mayıs 2011 16:19 | NTVSpor.net
    Trabzonspor, Ankaragücü'nde forma giyen Kaan Söylemezgiller'e gelen mesajların ardından kamuoyuna bir duyuru yaptı. Trabzonspor mesaj olayını adalete ve Futbol Federasyonu'na taşıma kararı aldı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, ligin son haftalarında ağırlık kazanan iddiaların ve çarpıcı gelişmelerin geldiği son nokta olarak görülebilecek "mesaj" konusuyla ilgili, adalet kurumu başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA nezdinde gereken tüm başvuruların yapılacağını bildirdi.
    Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 2010-2011 sezonunun tamamlanmasına rağmen yaşanan tartışmaların devam ettiği, kamuoyunun önünde belgeli manipülasyon iddialarının tüm çarpıcılığıyla gözler önüne serildiği belirtilerek, "Bunlar arasında lig yarışının bütün hızıyla başa baş devam ettiği dönemde, FIFA kayıtlarına göre merkez adresi Liechtenstein olarak görülen Ahmet Bulut'a ait Ball&Foot adlı menajerlik şirketi ortaklarından Ekrem Okumuş'un, cep telefonundan, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezoğlu'nun telefonuna gönderdiği mesajın içeriği ve bunun delilleri son derece önemli unsurlar içermektedir. Emre Belözoğlu ile Kağan Söylemezoğlu'nun Ekrem Okumuş'un ortağı olan menajerlik şirketine bağlı olmaları, bunun yanı sıra yine Emre'nin kuzeninin de aynı menajerlik şirketinde görev yapması dikkatlerden kaçırılmaması gereken manidar bir durumdur" denildi.
    Bir maçın sonucunu etkilemeye yönelik bu eylem iddiasının ivedilikle araştırılarak sonucun belirlenmesinin, kurumların inandırıcılığı ve ülke futbolunun geleceği açısından büyük önem taşıdığı vurgulanan açıklamada, şöyle devam edildi: "Böyle önemli bir olayın sıradan bir şaka olarak geçiştirilmesi mümkün değildir. Ligin son haftalarında ağırlık kazanan iddiaların ve çarpıcı gelişmelerin geldiği son nokta olarak görülebilecek bu konuyla ilgili, adalet kurumu başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA nezdinde gereken tüm başvurular yapılacaktır. Savcılığa gerçekleştirilecek suç duyurusunun ardından olayın tüm delillerinin etraflıca soruşturulacağı ve taraf olan kişilerin verecekleri ifadelerin detaylarıyla sorgulanacağına olan inancımız tamdır. Dünyanın gelişmiş tüm ülkelerinde ihbar kabul edilecek ve amansızca üzerine gidilecek olayların yaşandığı ülkemizde de aynı hassasiyeti beklemek hepimizin hakkıdır. Bu çarpık ilişkilerin sorumluları açıkça ortaya çıkarılmadan, Emenike ve Sezer transferlerinin iç yüzü açıklığa kavuşturulmadan, ligin tescil edilmesinin mümkün olmadığına inanmaktayız. Failler kesin olarak aklanmadıkça aradan uzun yıllar geçse de kafalardaki soru işaretleri giderilemeyecektir."
    MENAJER-FUTBOLCU–KULÜP İLİŞKİLERİ
    Açıklamada, ayrıca, menajer-futbolcu–kulüp ilişkilerinin yeniden masaya yatırılması gerektiğinin en çarpıcı örneğini teşkil eden bahse konu gelişmenin sonuçları tatmin edici bir şekilde açıklanmadan, söz konusu firmanın faaliyetlerinin askıya alınması istenerek, şunlar kaydedildi: "Trabzonspor kulübü olarak özellikle ligin ikinci yarısından itibaren kamuoyuna vermeye çalıştığımız adalet mesajlarının ne kadar doğru ve haklı sebeplere dayandığı son olayla bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Şu andan itibaren beklentimiz, bir an önce ilgili kurumların oluşturacakları soruşturma heyetlerinin ve yüce adaletin, ligimizin üzerindeki bu kara bulutları ortadan kaldıracak tatmin edici süreci başlatmalarıdır. Camia olarak bu konunun sürekli takipçisi olacağımızın ve futbolun içerisindeki tüm sağduyulu kesimlerin aynı hassasiyetle olaya yaklaşacağı yönündeki inancımızın bilinmesini isteriz."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya bunlar aralarında konuşurken hiç bir aklı selim insan çıkıpta '' ya dayı biz bu şikecilerden 9 puan öndeyken neden böyle konuları araştırmıyorduk '' demiyormu ya?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Ya bunlar aralarında konuşurken hiç bir aklı selim insan çıkıpta '' ya dayı biz bu şikecilerden 9 puan öndeyken neden böyle konuları araştırmıyorduk '' demiyormu ya?
    Katılıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten yargıya taşınınca gerçek mi yalan mı olduğu ortaya çıkar kasmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Katılıyorum. 9 puandan şampiyonluğu nasıl verdik diye tartışmaları gerekirken Öküz altında buzağı aramak neden?Hiç anlamıyorum.yazık!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke birşey çıksada artık bir delile göre şikeyle suçlansak. Herkeste kurtulsa bizde kurtulsak. Hiç değilse ispatladılar şikeciymişiz biz deriz sineye çekeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bir kaç yıldır olanlara bir göz atalım;
    1- fb-denizli ile son maçta berabere kalıp şampiyonluğu galatasaraya hediye ediyor.
    2- malum Bursanın şampiyonluğu.

Yani bunlar olurken bu hayal kırıklıklarını o futbolcular yaşarken FB şike yapmıyor.TS 9 puandan şampiyonluğu Fb ye verince şike yapıyor.İnanılacak gibi değil.Bir Galatasaray taraftarı olarak bunların konuşulmasından dolayı çok rahatsızım.Bunlar futbolumuzu hiçbir yere götürmez.Yazık yazık yazık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzon en ufak olayda çıkıp konuşcak sanırım , emenike ve sezer transferlerinin de araştırılmasını falan istemişler neyse yargıya taşıyın diyoduk istedikleri yere taşısınlar birşey çıkarsa çıksın , çıkmazsa da sevinemiycem çünkü yine seneye şampiyonluğa oynayana kadar konuşulmuycak ne zaman biz şampiyonluğa oynasak yine muhabbetler aynı devam edicek.inşallah son olur tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezer transferi daha gerçekleşmedi bile. Yuh diyorum.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünkü olaysa mesaj olayı. Saçmalık bence. Ekrem adındaki menajerin açıklamalarından sonra kapattım. Saçmaydı baya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu çarpık ilişkilerin sorumluları açıkça ortaya çıkarılmadan, Emenike ve Sezer transferlerinin iç yüzü açıklığa kavuşturulmadan, ligin tescil edilmesinin mümkün olmadığına inanmaktayız.

Nesil
    2006

Hak ettiğiniz ikinciliği gururunuz ile yaşayın. Bu olay sonuç vermez, biz şampiyonuz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

9 puandan şampiyonluğu nasıl verdiğimizin üzerine düşmemiz gerektiğini savununların ne kafada olduğunu merak ediyorum. ilk yarı 42, ikinci yarı 40 puan topladık. ilk yarı 3 istanbul takımıyla içerde, ikincide 3'üyle dışarda oynadık. 9 puan farkı da kapattırmayp 91 puanla şampiyon olmamızı mı bekliyordunuz gerçekten? Beklenmedik olan bizim 9 puan kaybımız değil Fenerbahçenin aldığı 16 galibiyet.

Neyse ne, Emenike Dia eğlencesinden sonra bana hiç garip gelmeyen bir hadise bu. Ligi şampiyonun 20 puan gerisinde bitirmiş bir ikinci gibi soyutlandırıldığımız, tek hatırlandığımızda da 'Trabzon de haklı bir ikicilik aldı, şampiyon kadar alkışı haketti' tarzında garip avutur gibi aptal yerine konduğumuz ve kale alınmadığımız bu medyayı da bir Trabzonsporlu olarak kale almıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    9 puandan şampiyonluğu nasıl verdiğimizin üzerine düşmemiz gerektiğini savununların ne kafada olduğunu merak ediyorum. ilk yarı 42, ikinci yarı 40 puan topladık. .
    Nokta .

Haa bana göre de saçma bu açıklama , bunlar Trabzon'a zarar veriyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezer transferi daha gerçekleşmemişken "Sezer transferi araştırılsın" demek zaytung'a yakışacak bir haber olurdu

Ben olsam yönetimin yerinde Trabzon'la beraber aynı dosya içinde başvururdum Fifa'ya, bakalım kim ak kim kara...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu şikeciler nasıl 9 puan geriye düşmüş onu araştırsın TS

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Her sene olan şeyler. 2 gün daha konuşulur kapatılır konu. Böyle konular daha öncede çıktı piyasaya. Kaç tanesi yargıya intikal ettide sonuçlandı. Yada intikal ettide ortaya somut bişey çıktı mı ? Ben hatırlamıyorum. Bundanda bişey çıkacağını sanmıyorum.

Umarım gerçek neyse o ortaya çıkar .

Nesil
    2006

Eğer hakemler biraz doğru davransaydı 51 puanın 51i bizimdi. Semih'in Bursa maçında indirilişi hale gözümün önünde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Eğer hakemler biraz doğru davransaydı 51 puanın 51i bizimdi. Semih'in Bursa maçında indirilişi hale gözümün önünde.
    Senin gibi bir insan nasıl böyle bir mantıkla bakıyor çözemiyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Senin gibi bir insan nasıl böyle bir mantıkla bakıyor çözemiyorum.
    Çamur at izi kalsın felsefesi yapıyorsunuz, biz şampiyonlukları kaybettiğimizde kendimizde aradık sorunları ve bir sonraki sezon hep mutlu sona ulaştık. Eğer 51 puanın 49unu toplayıp, son 18 maçın 17 galibiyet 1 beraberlik elde edip, 9 puan geriden geliyorsak bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyoruz demektir.

Trabzonspor, bu işlerle uğraşmaktansa temmuz ayında oynayacağı ön eleme maçı için çalışmalar yapsa daha yararlı olur, geçmişe dönerek başarı yakalanmaz, geleceğe odaklanmak lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Çamur at izi kalsın felsefesi yapıyorsunuz, biz şampiyonlukları kaybettiğimizde kendimizde aradık sorunları ve bir sonraki sezon hep mutlu sona ulaştık. Eğer 51 puanın 49unu toplayıp, son 18 maçın 17 galibiyet 1 beraberlik elde edip, 9 puan geriden geliyorsak bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyoruz demektir.

Trabzonspor, bu işlerle uğraşmaktansa temmuz ayında oynayacağı ön eleme maçı için çalışmalar yapsa daha yararlı olur, geçmişe dönerek başarı yakalanmaz, geleceğe odaklanmak lazım.
    Ben Semih'in düşürülüşüyle ilgili yazdıklarına dedim. Sezon başından beri her takıma olduğu kadar sizede maçı kazanmanızı sağlayacak hakem hataları oldu. Bunları hiç konuşmayıp sadece Bursaspor maçındaki bir pozisyonu örnek vermen olaya nasıl baktığını gösteriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzon'u da biz şikayet edelim yahu. 2.liğe düştüklerinden beri milleti galeyana getirmek için ortaya atmadıkları iddia kalmadı. Herkes mi şikeci kardeşim?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hic gerek yok boyle seylere gercekten. Bu dava dustugunde -ki kesinlikle dusecek- Trabzon'un adi lekelenecek, Fenerbahce'nin de sampiyonlugu suphelerden arinacak. Kazanan Trabzonspor degil, Fenerbahce olacak. Birakin da kutlasinlar adamlar sampiyonlugu agiz tadiyla, resmen benim hevesim kacti su olaylardan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Trabzonspor yönetimi bu olayları yönetemiyor.. Trabzon imajına zarar veriyor.. Ligdeki bu yıl tüm transferlerin iç yüzü belli olsun öyle tescillensin lig.. Yani 1 eylülde..

Hepinizi bekliyoruz düğünümüze...

Anlaşıldı biz bütün transferleri yenemediğimiz tek takım olan Bursaspor'dan yapalım o zaman.Var mı böyle birşey ya.

Bu kadar çok konuşacağınıza şampiyonluğu bırakmayacaktınız gol averajına.Şampiyon olmak istiyorsan yenecektin Fenerbahçe'yi Kadıköy'de,o kadar.Bak geçen sene Bursaspor'a mesela.Adamlar takır takır top oynadılar,yendiler bizi.

Ozan İpek'in geçen sene Bursaspor tv'ye verdiği röportaj bu saçma,5 yaşındaki bir çocuğun bile inanmayacağı mesaj olayından kat kat daha çirkin birşeydir.ama bunun 10/1'i kadar konuşulmamıştır. (Yanlış anlaşılmasın Bursaspor'un şampiyonluğuna birşey söylemek istemiyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Anlaşıldı biz bütün transferleri yenemediğimiz tek takım olan Bursaspor'dan yapalım o zaman.Var mı böyle birşey ya.

Bu kadar çok konuşacağınıza şampiyonluğu bırakmayacaktınız gol averajına.Şampiyon olmak istiyorsan yenecektin Fenerbahçe'yi Kadıköy'de,o kadar.Bak geçen sene Bursaspor'a mesela.Adamlar takır takır top oynadılar,yendiler bizi.

Ozan İpek'in geçen sene Bursaspor tv'ye verdiği röportaj bu saçma,5 yaşındaki bir çocuğun bile inanmayacağı mesaj olayından kat kat daha çirkin birşeydir.ama bunun 10/1'i kadar konuşulmamıştır. (Yanlış anlaşılmasın Bursaspor'un şampiyonluğuna birşey söylemek istemiyorum)

Aynen öyle gözönünde olan birşey kesin birşey ama bir kulü de çıkıp şikayet etmez bir taraftar da çıkıp şikeci bunlar demez diğer takımlardan bir facebook paylaşımı göremeyiz falan filan , maalesef ama biz oluşturmuşmuşuz bu durumu işte ondan herkes cephe alıyomuşmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan: "Yönetim kurulu, mesaj olayıyla ilgili birkaç gün içinde soruşturma başlatacak."

Başlasın bitsinde kurtulalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

insanlar neden sempatikleşmeye çalışacaklarına antisempatik tavırlar içine giriyor anlamadım.
    sadri şenere ilk yarıda çok sempati duyardım mizahi konularda güzel espriler yapardı.
    mesela adnan platın teofiloyu havaalanında gördüm napayım sözüne bi bahtaniye ört üstüne üşümesin cevabı gibi.
    ama ne zaman ki fenerbahçe biraz ensesine geldi tavırlar tutumlar değişti.
    ben trabzonspora ve bursaspora sempati duyan bi fenerbahçeliydim ama bu yapılan saçmalıklar gerçekten kendilerinden soğuttular.
    teofiloyu mayıs ayında havaalanında gören adnan polata acaba sadri şener mayıs ayında da aynı cevabı vericek miydi yoksa durumu yine fifaya mı taşıyacatı fenerbahçe oyuncumuzun aklını almış pardon ayartmış diye
    teofiloya takılmayın o sadece bi örnek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke geçen senelerde de soruşturma açılsaydı.Yine ilklerin takımı olduk.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri