Sayfa 54 / 149 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

TRABZONSPOR BOBO'NUN PEŞİNDE

30.Mayıs.2011 10:52

Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme şansını yakalayan ve kadrosunu takviye etmeyi planlayan Trabzonspor'un hedefindeki son isim Beşiktaş'la ipleri koparma noktasına gelen Brezilyalı golcü isim Bobo...

GÜNEŞ'TEN DE ONAY
    Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onayını alan Bordo-Mavili yönetimin, önümüzdeki hafta içinde oyuncunun menajeri Juan Figer'le biraraya geleceği ifade edildi. Trabzonspor'un bonservisi elinde bulunan Brezilyalı golcü isim için yıllık 2 milyon Euro'yu gözden çıkarmaya hazır olduğu da gelen haberler arasında.

DEVLER LİGİ KOZU
    Oyuncuyu 2 milyon Euro'ya razı etmeyi planlayan Bordo-Mavililer'in en büyük kozu ise Şampiyonlar Ligi olacak. Bobo'ya, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi vitrininde oynama şansınısı yakalarsın.
    Kendini göster. Gelen teklifler olursa sana gitmen için her türlü yardımı zamanı gelince yaparız" denilecek.

BEKLENİYORLAR
    Bordo-Mavililer'in yurtdışında temasta oldukları Zokora ve El Hamdaoui'nin kulüpleri ile anlaştığı, oyuncuları iknaya çalıştığı öğrenildi. Yönetici Tuncay Bekiroğlu, "İmzalar çok yakın" dedi.

Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Boboyu kadroya katarsa iyi iş yapar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zokora bitmis sanirim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bobo forvete ilaç olur ancak kaynak sağlam değil maalesef...Yalan olma ihtimali çok yüksek...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Çağdaş Atan: "Menajerim Trabzonspor ile bir görüşme yaptı ama pek olumlu geçtiğini söyleyemeyiz."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tribün dergi Zokora bitti diyor kesin olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Çağdaş Atan: "Menajerim Trabzonspor ile bir görüşme yaptı ama pek olumlu geçtiğini söyleyemeyiz."

Ahmet Bulut yuzunden olmasin o

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sadri Şener para harcamadan adam almaya kararlı sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sırf menajeri Ahmet Bulut diye Çağdaş'ı almayacaksa Trabzon çok yanlış yapar. Çağdaş'ın ben kaliteli olduğunu düşünüyorum. İsviçre ve Almanya çok şey kattı ona.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cagdas alinir bence olumsuzluklar yarin medyaya duser

su durumda ondan iyisi parayla aliniyorki, Orhan Sam 3.5 ediyorsa Cagdas ayarinda bi adam ne kadar eder.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zokora ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Bonservisine 4.5 milyon euro

kendisine 1.4 milyon euro verecek

Hayırlı Olsun................

Kesindir heralde Trabzon forumlarindan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Sırf menajeri Ahmet Bulut diye Çağdaş'ı almayacaksa Trabzon çok yanlış yapar. Çağdaş'ın ben kaliteli olduğunu düşünüyorum. İsviçre ve Almanya çok şey kattı ona.
    Çağdaş'ta nedir abi ya allah aşkına?Şampiyonlar liginde oynayacaz belkide böyle mi transfer yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ya zaten Glowacki ve Giray var takımda. Yani 11 oynama şansı bile az. Ama oynadğındada sırıtmayacak oyuncu. Kadro derinliği açısından yararlı olur. Sol bek, Stoper, Defansif ortasaha oynama özellikleride var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bir dönem daha bizdeydi ve ben onu hiç iyi hatırlamıyorum.Bu arada ben Glo yerine daha sağlam bir defans bulunsun istiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Zokora ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Bonservisine 4.5 milyon euro

kendisine 1.4 milyon euro verecek

Hayırlı Olsun................

Kesindir heralde Trabzon forumlarindan
    Şimdi ben merak ediyorum, bu parayı Selçuk a önerdiler de o mu kalmadı, Trabzon Şampiyon Ligi nde oynayacak olmasına rağmen? Yoksa önermediler mi? Önermedilerse 3 sene sonra muhtemelen istenen düzeyde oynayamayacak Zokora yı nasıl Türk statüsündeki Selçuk tan daha önde görüyor yönetim?

Ayrıca bu arada herşeye rağmen Zokora yı Trabzon a getirmek de kolay iş değildir, hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Zokora kesin olarak alınmış, hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir transfer bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Şimdi ben merak ediyorum, bu parayı Selçuk a önerdiler de o mu kalmadı, Trabzon Şampiyon Ligi nde oynayacak olmasına rağmen? Yoksa önermediler mi? Önermedilerse 3 sene sonra muhtemelen istenen düzeyde oynayamayacak Zokora yı nasıl Türk statüsündeki Selçuk tan daha önde görüyor yönetim?

Ayrıca bu arada herşeye rağmen Zokora yı Trabzon a getirmek de kolay iş değildir, hayırlı olsun.
    Selçuk İnan'a yıllık 2 milyon € teklif edilmiş ancak kendsi doğuştan Galatasarylı olduğu için ve Avrupa hayalleri nedeniyle kabul etmedi yapacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Raul Bravo Türkiye'ye gelmiş. Ama Ersin Düzen hangi takım için geldiğini söylememiş. Benim tahminim Trabzon için olabilir.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Rehavi View Post

Selcuka 2 milyon arti primler verildi 1 sene istendi avrupaya sonra gitsin ama o avrupaya gitti

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Zokora Trabzonspor 'da.Kaynak Fotomaç

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Selçuk'tan defansif anlamda daha iyi ofansif anlamda daha kötü bir oyuncu aldık. Bu sezon Selçuk'a verilen görev Colman'a verilir ve Colman Zokora ikilisi bu takımda iyi işler yapar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zokora iyi transfer.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Raul Bravo bize degildir heralde biz genelikle yabancilara gidiyoruz onlari ayagimiza cagirmiyoruz , prensip meselesi

Sadri Sener bence buyuk is yapti, bizim taraftarimiz baska yoneticilere hayranlik yapiyor yere goge sigdiramiyor, Sadriyide unutmayin. Eksik yonleri olabilir ama Trabzona Zokorayi getirmek her baba yigidin harci degil !

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Zokora çok iyi bir transfer. Fenerbahçe forması altında görmek isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kariyeri düşüşte umarım burada toparlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sercan Kaya Trabzonspor'da

31 Mayıs 2011 16:12 | NTV Spor ve Ajanslar
    Bucaspor'da forma giyen Sercan Kaya Trabzonspor'a transfer oldu. Bucaspor'la ilişkisini kesen ve geçmişe dönük alacaklarını silen futbolcunun, önümüzdeki günlerde bordo- mavili ekiple sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un genç oyuncusu Sercan Kaya'nın Trabzonspor'a transferinin tamamlandığı bildirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Sercan Kaya'nın gelecek sezon Trabzonspor'da forma giyeceği, Bucaspor'la ilişkisini kesen ve geçmişe dönük alacaklarını silen futbolcunun, önümüzdeki günlerde bordo- mavili ekiple sözleşme imzalayacağı belirtildi.
    Açıklamaya göre, Bucaspor'dan ayrıldığı için sevinç ve hüznü bir arada yaşadığını belirten Sercan Kaya, "Futbol kariyerime Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde devam edeceğim için mutluyum. Ancak beni bugünlere getiren Bucaspor'dan ayrıldığım için de üzgünüm. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çalışacağım" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Zokora bence çok iyi transfer hayırlı olsun orta sahaya dinamo gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şimdide Aziz Yıldırım çıksın, Trabzonspor Sercan'la maçtan önce anlaştı o yüzden Sercan kadrodışı kaldı desin olay çıksın

Sayfa 54 / 149 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri