DrogBaros tek ihtimali olan
Taffarel şuan Rio de Janeiro'da bu "Drogba'dan bile büyük olan yıldız" için çalışıyor, bunu bilmeniz yeterli..
Brezilya'da Drogba'dan büyük sadece Ronaldinho yok ki yahu.. Mesela Deco var.. Belki de oraya yaz tatili için gitmiş bir oyuncudur..
Deco geliyor diye birsey demedim..
Bu da o şahsiyet, belkide Cesar'da tatilini orda yapıyodur![]()
Patlasın da ondan sonra geçirmicem hiç bi dividiini
![]()
Buffon efsane tabiki ama drogbada efsane ondan drogba kadar büyük cesar bu klasmana giremez bence 3 kaleci say deseler casillias buffon cech 3 forvet say deseler rooney drogba ibra derim
Deco ile drogbada karşılaştırılmasın anlamıyorum şuanDROGBA ADAM DROGBAAAAAAAAAAAAAAAA Q7 dışında istediği adamın yerine gelebilir bize DROGBAAA
eto'o bitmiş.
ronnie büyüktü zamanında ama drogba hep büyük bence bildiğin çıldırdım şuan inşallah alırsınız da drogbayı her hafta izleriz![]()
eto'o bitmiş.
ben genelden bahsediyorum ronnie brezilya hastalığına yakalandı 30unda kendi standartlarına göre çöktü rivaldo gibi ama drogba 33ünde çorumlulardan daha iyi leblebiyi biliyor.leblebi gibi gol atıyor maça damgasını vuruyor genleriyle alakalıdır bence ama 90 dakika deli koşuyorronniede gelsin Türkiyeye Drogbada daha iyi olur.
eto'o bitmiş.
Ronaldinho gelirse Arda ' dan 10 numarayı paşa paşa alır![]()
hatta gelsin Hagiden Alextende rica etsin onlarda versinler 10 numaralarını![]()
eto'o bitmiş.
Drogba'dan büyük isim Kaka'dir beyler o da sadece hayal![]()
Ronaldinho-Drogba-Kallstrom gelirse peynir-ekmek gibi forma satilir. Bu arada Kallstrom'den iyi Aquilani filan mi gelecek? Bence alacagiz Kallstrom'u.
Size ilk ağızdan duyum getirdim.Abdürrahim Albayrak dün bizim okula geldi Drogba işini sordum sus oraları karıştırma yerin kulağın vardır dedi zorladım biraz daha ama bilgi vermedi
.
Ronaldinho-Drogba... Fark etmez biri gelsin de...![]()
Once Kallstrom gelsin de yildizlar cilasi![]()
Zapata
Neill
İnsua
Kewell
Barış
ile yollar ayrıldı.Ntvspor son dakika.Bülent Tulun açıklamış.
Açıkçası İnsua'ya üzüldüm.Kewell ve Neill'ın yolları açık olsun.İkisinide çok sevdik.Özellikle Kewell inşallah futbolu bıraktıkdan sonra Galatasaray'da görev alır.
İnsua'yı göndermekte neyin nesi arkadaş sanki Galatasaray'ın sol bekte hiç sıkıntısı yok. Üstüne üstlük bu bölgeye transfer girişiminde de bulunulmadı şu ana kadar. Enteresan gerçekten. An itibariyle sol bek arayışları başlar bence Galatasaray'da. Ya da Fatih Terim'in prensi Hakan Balta yeniden monte edilir oraya.
Sol beke transfer olmaz.Hakan ve Çağlar ile yola devam edilecek bence.Özellikle Fatih hocanın Hakan'ı adam ediceğini düşünüyorum.Milli takımdaki gibi oynasın sıkıntı yok zaten.
Hakan Balta gönderilmezse sol bek alinmayacakmis.
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Kalece, stoper, orta saha, forvet adaylarının yuzde 90'ı İtalya'dan.. İsimlerini şu aşamada yazamıyorum. Yazmam gereken bir de gazete var![]()
Ftw Bindokuzyuzbes
Son Dakika : Cem Sultan Kayserisporda. Süleyman Hurma şimdi açıkladı Ligtvde
Bülent Tulun: "Ersan için kulübüne teklifimizi sunduk. Cevap bekliyoruz. Kabul ederlerse olur. Aksi halde ortamı kızıştırmayacağız."
Gönderilen Cem olacaktır demiştim.
Galatasaray'da operasyon başladı
31 Mayıs 2011 13:43 | NTV Spor
Teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getiren Galatasaray'da gidecek oyuncular belirlendi. Bülent Tulun yaptığı açıklamada Kewell, Neill, Insua, Zapata ve Barış Özbek ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
![]()
Galatasaray'da köklü kadro değişikliği için düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Zapata, Neill, Kewell, Insua ve Barış Özbek ile yollarını ayırdı.
Selçuk İnan ve Johan Elmander'i kadrosuna katarak transfere hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray, 5 oyuncusuyla yollarını ayırdı.
Bülent Tulun, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Zapata, Neill, Kewell, Insua ve Barış Özbek'in gelecek sezon takımda olmayacağını kaydetti. Sarı-kırmızılı takımdan gidecek oyuncular bu 5 isimle de sınırlı değil...
Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Aykut Erçetin, Lorik Cana, Culio ve Stancu da gönderilecekler listesinde yer alıyor. Yönetim, bu oyuncular için gelecek teklifleri değerlendirdikten sonra resmi açıklamayı yapacak.
Yabancı oyunculardan Pino takımda kalacak. Milan Baros'un durumu ise belirsiz..Çek golcünün yerine iyi bir yabancı forvet transfer edilebilirse Baros da başka bir takıma satılacak.
Lorik Cana için ise İtalya'nın Lazio kulübüyle görüşmeler sürüyor. Arnavut oyuncu, gelecek sezon büyük ihtimalle Roma temsilcisinin formasını giyecek.
Cem e büyük ihtimal bir teklif yapılmıştır ama o olaylardan sonra kalmak istememiş olabilir Kayseri de umarım başarılı olur.
Bence artık gidenlerin arkasından üzülmemeliyiz geçen sene ne yaptı bu oyuncular.Evet kewell ve neill ın bize çok emekleri oldu teşekkür ediyoruz ama sırf bu yüzdende ikisini furbolu bırakana kadar tutmak zorunda değiliz bunkarı anlayamadık bir türlü.
İnsua fena oyncu değil fakat seneye sadece Ligte ve Türkiye kupasında mücadele edicez eğer gönderilmicekse elimizde çağlar ve hakan balta bence yeterlidir.3 tane sol bek bence lüks olacaktır.Zapata ve barış için bişey demeye gerek yok zaten.
Kewell'a şampiyonluk yakışırdı, gitmesi mantıklı olsa da ben üzüldüm bu karara. Mondragon'dan sonra ilk defa bu kadar üzüntü yaşıyorum.
GÜLE GÜLE HARRY KEWELL
Neill, Kewell ve Insua... Çok üzüldüm gerçekten. Unutulmayacaksınız!
Neil'in gönderilme nedenini anlıyamadım. İyi oynuyordu en az 1 yıl devam edilebilirdi.
11 yıldır galatasarayın ekmegını yedım butun galatasaray camıasına ve taraftarına cok tesekkur edıyorum galatasaraya para kazandırdıgım ıcın
@CemSultan40