Sayfa 480 / 896 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
14,371 ile 14,400 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    O değilde takımda çok fazla zenci olmaya başladı, bu kadar zenci toplamak, idare etmek zordur.

Ama sanırsam Aykut Hoca Fransa ekolünden etkilenmiş ve bu yönde transferler yapıyor hep.
    Sorun şu bu adamlar Afrika Kupasına gidince sıkıntı yaşayacağız çok.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

muhtemelen ön libero fransa'dan olacak. capoue bitti deniliyor ama bakalım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

chemedya Ahmet Ercanlar
    Isim vermem mumkun degil ama Fenerbahce en az 3-4 gurbetci oyuncu getiriyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

umarım iyi oyunculardır.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe’nin yeni transferi Serdal Kesimal, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirtirken, forma rekabeti konusunda da ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu.

Radyospor’da Özgür Sancar’ la Haber Özel Programı’na katılan Serdar, “Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan çok mutluyum. Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Bundan herkes emin olabilir. Bu sezon gibi onun önümüzdeki sezon da başarılı olacağız. Taraftarlarımız merak etmesin” dedi.

TRANSFER 3 GÜN İÇERİSİNDE BİTTİ

Transferinin çok hızlı geliştiğini belirten başarılı savunma oyuncusu, “Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başkanımız, eski başkanımız ve Süleyman Hurma’ya… Yeni bir sayfa açılıyor benim için çok mutluyum. Her şey iyi olacak. Transfer, 3 gün içerisinde bitti, çabuk oldu. Tüm bunlar geride kaldı. Umarım başarılı olurum” diye konuştu.

REKABETE HAZIRIM, ÇEKİNMİYORUM, FORMAYI ALACAĞIM

Serdar, forma rekabetinden çekinmediğini, sarı lacivertli takımın değişmez oyuncusu olacağını belirterek, “Forma rekabeti konusunda hiçbir korkum yok. Çekinmiyorum. Ben her türlü rekabete hazırım. Kolay olmayacak; ama çok çalışarak formayı kapacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

AYKUT KOCAMAN, ANKARASPOR’U ÇALIŞTIRDIĞI YILLARDA DA SERDAR’I İSTEMİŞTİ

Milli futbolcu, teknik direktör Aykut Kocaman’ın kendisini daha önceki dönemlerden istediğini ifade ederek, “Aykut Kocaman’la bir görüşme yaptım. Kendisi Ankaraspor’dayken beni takip ettiğini söyledi. Beni, Köln’den bu yana takip ettiğini, Köln’de forma giyerken Ankaraspor’a transfer etmek istediğini söyledi. Ancak transferim şimdi oldu. Bunun için ayrıca mutluyum” dedi.

FENERBAHÇE’YE UZUN YILLAR HİZMET EDECEĞİM

Birinci amacının Fenerbahçe’nin direkt oyuncusu olarak, yeni takımına uzun yıllar hizmet etmek olduğunu dile getiren Serdar Kesimal, “Sözleşmem 5 yıllık, umarım her şey yolunda gider. Uzun yıllar Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Hedefim. Fenerbahçe’de uzun yıllar direkt oynamak, milli takımın değişmezi olmak. Uzun vadedeki hedefim de Avrupa’ya tekrar dönmek” diye konuştu.

BELÇİKA’YI YENMEK TEK DÜŞÜNCEMİZ

A Milli Takımımız’ın Cuma günü Belçika ile yapacağı maça da değinen Serdar, “Belçika maçının ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Eğer kazanırsak, çok büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. Tek düşüncemiz kazanmak. Umarım bu maça kazanıp, mutlu bir biçimde Türkiye’ye döneriz” şeklinde konuştu.

Radyospor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O gurbetçiler için A2 takımına değil direk olarak takıma monte edilecek adamlar yazdı. Kim gelecek çok merak ettim doğrusu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Belki biri Halil'dir. Semih giderse forvete 3. adam olur ayrıca kontenjan sorunu yaşandığında sağ tarafta oynatılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bordeaux informe du transfert de l’attaquant A.Diarra au Fenerbahçe pour un montant 7M€ équivalent à la valeur résiduelle du contrat.

YusufKenan_ Yusuf Kenan Çalık
    Fransızların Alou Diarra - Fenerbahçe iddiası ... 7 milyon euro bonservis.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alou Diarra tam bir kesici. Fenerbahce'nin aradigi tipten bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Lequipe'den birisi söylemiş o haberi. Çok ciddilerdi dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Gurbetçilerden biri Atila Turan olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alou diarra çok iyi olur , ali turan olabilir evet izlemedim ama aykut kocaman fransa'yı takip ediyor eminim izlemiştir iyiyse getirilebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    alou diarra çok iyi olur , ali turan olabilir evet izlemedim ama aykut kocaman fransa'yı takip ediyor eminim izlemiştir iyiyse getirilebilir
    Aman hocam bana Ali Turan demeyin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Atilla Turan diye Ali Turan'ı getirirse ayıp bu yönetimin yaptığı. Bizi anlamıcaklar mı sanıyorlar ? kafasında Poşetle mi çıkacak maçlara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pardon hocam atila turan yazıcaktım öyle çıkmış =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Atilla Turan diye Ali Turan'ı getirirse ayıp bu yönetimin yaptığı. Bizi anlamıcaklar mı sanıyorlar ? kafasında Poşetle mi çıkacak maçlara
    Sakin hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Neyin kafasındasın hocam Bunca senedir içerdim böyle kafam olmadı

U-19'da oynayan Kamil Ahmet Çörekçi kesinlikle alınmalı. Çok sağlam oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ali turan turan'dan turan'a fark var.

diarra ve keita on numara olur. ama andre santos'un elle tutulur bir değere transfer olması lazım. umarım copa america'da piyasasını artırır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ali Atilla derken Turanların Arda'sını getiriyormuş

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Turanların Arda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hoba Arda'ya laf gelmiş Turanların hepsinin de ön adı A'yla başlıyor arkadaş

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ali Atilla derken Turanların Arda'sını getiriyormuş
    Bir o eksikti. Vallahi şakası bile soğuk soğuk terletti.

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bir o eksikti. Vallahi şakası bile soğuk soğuk terletti.
    Gün gelse Arda Turan Fenerbahçe'ye imza atsa yarın birgün sevinmez misin?

Ben olsam çok sevinirim,türk futbolunun en önemli isimlerinden birini bu takımda görmeyi isterim. Galatasaray cephesinde aynı durum olsa onlarda takımlarında Gökhan'ı görmek isterlerdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post

Ben olsam çok sevinirim,türk futbolunun en önemli isimlerinden birini bu takımda görmeyi isterim. Galatasaray cephesinde aynı durum olsa onlarda takımlarında Gökhan'ı görmek isterlerdi ?
    ne sevincem ya taş yerinde ağırdır, eksik kalsın..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hocam sakin. İçtiğinden istiyeceğim ama yarın sınavım var.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post

Zaten bende Emre Belözoğlu, Tümer Metin için deli olmuştum sevinçten.

Soruyu yanlış kişiye soruyorsun kardeş. Emin ol bu forumun Fenerbahçelileri ve hatta ülkedekilerin %90'ı sevinir ama biz %10'luk grup, ne çocuklarımıza Arda forması alır, ne Arda'yı yumruk showa çağırır, ne de buralarda onun meddahlığını yaparız. Emre abisi gibi o da "doğuştan Fenerli" çıkarsa işimiz var zaten. Aman Allah korusun!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Zaten bende Emre Belözoğlu, Tümer Metin için deli olmuştum sevinçten.

Soruyu yanlış kişiye soruyorsun kardeş. Emin ol bu forumun Fenerbahçelileri ve hatta ülkedekilerin %90'ı sevinir ama biz %10'luk grup, ne çocuklarımıza Arda forması alır, ne Arda'yı yumruk showa çağırır, ne de buralarda onun meddahlığını yaparız. Emre abisi gibi o da "doğuştan Fenerli" çıkarsa işimiz var zaten. Aman Allah korusun!
    Düşüncenden haklısın fakat profesyonellik denen bir kavram var bilmem farkındamısın? Biz bu sene şampiyon olduk. 10 sene sonra demeyeceklerki M. Topuz geldide Beşiktaş forması giydide sonra Fener'e gittide onları şampiyon yaptırdıda vs. vs.

Mehmet Topuz şuan Fenerbahçe forması giyiyorsa ve terinin son damlasına kadar mücadele ediyorsa hiçbir laf söylemeye hakkımız yok. Elin yabancısından daha çok hakediyordur o kupayı.

Benim içimi asıl acıtan şampiyonlukta en ufak pay sahibi olmayan Bilica'nın kupayı en önde taşımasıydı. İçim sızladı gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahada emre de mehmet de deli gibi mücadele ediyorlar benim için hiçbir sorun yok ama , arda geliyor desinler istemem kesinlikle istemem ama gelir , oynar alkışlarım desteklerim yorumlarınızın çoğuna katılıyorum ama bazılarında da sizin fenerbahçeliliğiniz bizimkinin üstündeymiş gibi konuşuyorsunuz bunlar gerçekten kırıcı şeyler bu transferler de siz veya ben doğmadan önce de büyük takımlar arasında yapılan transferlerdir sadece bizim ülkemizde değil bütün ülkelerde.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Tartışmaya gerek yok bence bu saatten sonra Arda gekmez Fener'e. Para ile ilgili bi durum değil çünkü bu durum.

Mesaj Yetkileri