1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Iki brezilyaliya da gerek yok, stoper Sivok varken gereksiz olur. Ayrica Lucas kaliteli oyuncu, yetenekli ama golcu bir oyuncu degil, topla katedebilecek zaten bircok oyuncumuz var, ceza alanina sokabilecegimiz oyunculara ihtiyacimiz var bizim, adam gecen oyunculara degil.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tam aklımdan geçen şeyi yazmışsın, sen benden çok yaşayacaksın. Aynen katılıyorum yorumuna.
    Allah korusun kardeşim çok yaşamak iyi değildir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    geçen senede tek santraforla oynadık ama bobonun sakatlığı çoğu şeyin sonu oldu almeida gelene kadar almeida geldi bi ara 2si birden sakatlandı nihatta yoktu nobreye kaldık filan bu sorunları yaşamamamız lazım.A 2 de defans, ortasaha çok ama forvet pek yok gibi.ordan kullansak iyi olurdu.Bu senede 3 kulvardayız.Almeida yı o güçlü fiziğine rağmen ben sakatlanmaya müsait bi oyuncu olarak görüyorum.
    Bobo-Holosko-Nobre-Nihat vardı... Sezon sonu bir maçta 4 ü birde yoktu ama bence çok ekstraydı, şimdi kalkıp o bir maç için 1 milyon euro verirsek bir oyuncuya yazık olmaz mı? İkinci yarıda da yine 4 forvetimiz vardı Almeida-Bobo-Nihat-Nobre... Nihat a uç forvet olarak hiç gerek kalmadı diye hatırlıyorum, 1-2 maçta Nobre oynadı o kadar. İşte bu sene de örneğin Forlan alınırsa Almeida-Forlan-Pektemek olur. Zaten yine o kadar sakatlık yaşarsak başarılı olma ihtimalimiz yok. Bir pozisyona 4 alternatifle sezona girmemiz demek, en basitinden sol bekte, ofansif orta sahada sürekli problem yaşayabileceğimiz anlamına gelir. Şu an sol bek oynayabilecek 3, ofansif orta saha oynayabilecek Nobre ve Fernandes dahil yine 3 oyuncumuz var.

Diğer konuya gelirsek, Sivok un yanına hava toplarında iyi bir stoper lazım, bence Sivok yabancı kontenjanının derinliklerinde alternatif olurken, bir yabancı stoper ya da sağ bek alıp onlara göre Toraman ın mevkisini belirlemeliyiz. Gerçi garip olan, Toraman ı bu sene en azından 2-3 maç sağ bekte deneseydik, en azından bir fikrimiz olurdu, sağ bek oynar mı oynayamaz mı diye...

Yönetim yine yabancı kontenjanı yok gibi davranıyor ama bu sene de eğer defans 4 lüsünü ligde ayrı Avrupa da ayrı kurarız diye düşünüyorlarsa inşallah bu tavırdan vazgeçerler. Artık sabit bir kaleci ve defans 4 lüsüne sahip olmamız gerekiyor. Eğer bu 5 inden 1 i yabancı olacaksa hangi mevkide olacağı belirlenmeli. Yok iki yabancı kullanılacaksa, lig maçlarında Guti nin yerine Türk statüsünde bir oyuncuyla her maça başlanmalı. Bu oyuncu Veli-Burak-İbrahim Akın dan biri olabilir. Fernandes yerine Aurelio da düşünülebilirdi ama Fernandes in sürekli olarak oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Sezon içinde duruma göre inşallah Toraman-Ersan(olursa)-Egemen üçlüsünden ikisi maçları kaldırabilecek performansta olurda hiç yabancı sıkıntısı çekmeyiz. Yoksa geçen seneki gibi olursa her an kendimizi Ekrem e emanet etmiş olarak bulabiliriz. Keşke Ersan alınsa ve eski haline dönse de Ersan-Toraman ikilisinin uyumunu tekrar yakalasak.

Mesaj Yetkileri