Sayfa 504 / 1204 İlkİlk ... 44044544945025035045055065145546041004 ... SonSon
15,091 ile 15,120 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Simdi ogrendigim seyleri sirasiyla sayayim :
    1- Drogba herkesin de dedigi gibi Chelsea'den ayrilirsa eger gelecek, Drogba'yla kesin olarak anlasmisiz. Dev kuluplerin icinden astronomik bir teklif yapan cikmazsa gelecek. Katar'dan vs. gelen teklifleri reddetmis.

10- Bazi konularda hic isim alamiyoruz. Basinda ismi gecen adamlar bile birilerinin alternatifi olabilir dedi. Sag gosterirken sol vurup daha iyi isimler gelebilirmis. Yonetime guvenin cok calisiyorlar dedi.
    Gerçekten çok sevindirici haberler. Şu iki madde insanın iştahını kabartıyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

De Rossi'nin Roma aşkı yüzünden teklifleri reddettiği biliniyor. O yüzden pek gerçekçi gelmiyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Loveforfootball

Buffon ve Taffarel sürekli telefon görüşmesindeler ve oyuncuyla yıllık 3.5M Euro'ya
    anlaşılmış.Kulübü ise bu akşam teklifimizi cevaplıcak.

Dün transfer komitesindeki bir yöneticinin asistanıyla konuştuğumu belli aşama katedilen 2 transfer olduğunu söylemiştim.

Teklifin 13M Euro civarı olduğunu düşünülüyor

Diğer oyuncu ise ortasahanın her yerinde oynayabiliyor.Hem defansif hem ofansif yönü güçlü.Oyun kurucu da olabiliyor.Terim'in çok istediği.

Roma'lı Daniele De Rossi.Kendisiyle de görüşmeler biryere gelmiş durumda.Bu 2 transfer İtalya'daki öncelik transferlerimizdir.

Buffon ve Daniele De Rossi haberleri tamamen gerçektir.Transfer komitesi 1.ağızdan yapılan açıklamalardır.

Kaleci konusunda Öncelik Buffon'da Alternatifi Ruffier ve S.Bolat.Bu şekilde olacak.Bolat'la her konuda anlaşıldı.Çağrılmayı bekliyor.

De Rossi ismini aklımdan zoru olan biri olarak yazmadım.Benim içinde çok büyük ve inanılması zor bir yıldız.Ancak bu transfer dönemi farklı.

Transferler bitmedi.Kesinlikle böyle algılanmasın.NtvSpor'un haberi doğru.Pazartesi GS ile detaylı görüşülecek.Anlaşma halinde resmi sitede.

Bana inanmayanları saygıyla karşılıyorum.Bence de inanılması zor bir isim.Önce Roma kulubüyle sonra menajeri Sergio Berti'yle görüşülcek.

Adam cildirmis sampiyonluk istiyor
    De Rossi harika değil muhteşem hatta harikulade olur Buffon'a pek ihtimal vermiyorum ben.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    De Rossi'nin Roma aşkı yüzünden teklifleri reddettiği biliniyor. O yüzden pek gerçekçi gelmiyor.
    Bu sene ayrilmak istedigini aciklamisti Real Madrid Manu istiyordu ben bize gelecegine ihtimal vermiyorum ama o iki takima gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uçtu iyice duyumcular..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Uçtu iyice duyumcular..
    Reklam kokan hareketler bunlar maalesef, kaç tanesinin ki tuttu ki?
    Muhtemelen bir çoğu basın-yayın öğrencileri, isimleri bilinsin diye yapıyorlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız De Rossi hakikatten gelmez ya. Adam ManU'ya rahatlıkla gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Transfer haberlerine Duyum eklenmesi yasaklansın bence. Abi nerenizden yazıyosunuz, nerenizden uyduruyosunuz bilmemki. La yazdığın adam De Rossi. Beyin bedava kullan biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

De Rossi'mi? Duyumda bir yere kadar yahu. De Rossi transfer olsun avatarıma Yunan Bayrağı koyarım...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    De Rossi'mi? Duyumda bir yere kadar yahu. De Rossi transfer olsun avatarıma Yunan Bayrağı koyarım...
    Arşive alındı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kallström'den iyi olarak De Rossi'yle ilgilenmek güzel, Kallström hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Arşive alındı
    Ben burdayım Kaan. De Rossi satılıyor densin Avrupa'dan ELİT en az 6-7 kulüp direk teklif yapar. ManU, Chelsea, Man. City varken mümkün değil Galatasaray'a gelmesi...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bari Messi , Ronaldo haberleri çıkmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben burdayım Kaan. De Rossi satılıyor densin Avrupa'dan ELİT en az 6-7 kulüp direk teklif yapar. ManU, Chelsea, Man. City varken mümkün değil Galatasaray'a gelmesi...
    Ben de inanmıyorum zaten geleceğine dalgasına yazmıştım. Sıkı bir Kallström hayranı olarak mutlu da oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben de inanmıyorum zaten geleceğine dalgasına yazmıştım. Sıkı bir Kallström hayranı olarak mutlu da oldum

Kallström'ü bence çoktan bitirdi Galatasaray ama hayal peşinde koşuyolar. STSL için Kallström - Selçuk İnan ikilisi efsane olur...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın duayen gazeteci Ertuğrul Akbay'a verdiği ve FotoGOL ile Sözcü gazetelerinde yayınlanan röportajından ayrıntılar veriyorum..

Aysal : "Drogba için Chelsea'nin bize verilmiş sözü var. Onların istedikleri transferi yapmalarını bekliyoruz"

Aysal : "Kısa vadede başarı için 5-6 kaliteli yabancı almak zorundayız. Bunun için isimler var ve bu doğrultuda çalışıyoruz"

Aysal : "Kallström'ü Fatih Terim bugün onaylasın, yarın imzalar kadromuza katarız. Bu konuda hiç bir sorun yok"

Aysal : "Buffon ile görüştük doğru.. Bize gelmek istiyor. Yalnız Juventus kulübünün kararı önemli. Onlar satmak istemiyor.. Beklemedeyiz"

Aysal : "Ayrıca Djibril Cisse, Emana ve Frey ile de yakından ilgileniyoruz. Alternatiflerimiz arasındalar"

Aysal : Belirlenmiş bir transfer bütçemiz yok. Limitimiz yok. İhtiyacımız ne kadarsa o kadar harcayacağız"

Aysal : Arda Turan konusundaki tavrımız net. Nihai kararı hocamız kendisi ile görüştükten sonra verecek. Kalmasını istiyor."

Aysal: "Altyapıda devrim yapacağız. Müthiş bir projemiz var. G.Afrika ve G.Amerika'da geleceğin yıldızlarını yetiştireceğiz"

Osman Altunterim'in yazdıkları bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben Drogba'ya hala ihtimal vermiyorum, Chelsea bırakmaz. Kallström madem hazır, alalım, bekletmek saçma. Buffon da Drogba gibi çok çok zor. Cisse, Emana ve Frey mantıklı hedefler, transferleri gerçekleşirse çok iyi olur. Bütçenin limitsiz olması bu sene için güzel, ama başarı gelmezse büyük sıkıntı doğabilir. Fatih Terim'in etkisi ile Arda kalır, gitmek istediği takım dağılırken, Galatasaray iyi bir kadro kurma peşinde. Taraftar da hatasını anladı, her koşulda destek verilecektir Arda'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız De Rossi'yle hakikatten ilgileniyoruz galiba. Kallström'ün bekletilmesinin başka sebebi olamaz. Altyapıda devrim olayı çok hoşuma gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben Drogba'ya hala ihtimal vermiyorum, Chelsea bırakmaz. Kallström madem hazır, alalım, bekletmek saçma. Buffon da Drogba gibi çok çok zor. Cisse, Emana ve Frey mantıklı hedefler, transferleri gerçekleşirse çok iyi olur. Bütçenin limitsiz olması bu sene için güzel, ama başarı gelmezse büyük sıkıntı doğabilir. Fatih Terim'in etkisi ile Arda kalır, gitmek istediği takım dağılırken, Galatasaray iyi bir kadro kurma peşinde. Taraftar da hatasını anladı, her koşulda destek verilecektir Arda'ya.
    Chelsea'nin Drogba'yı bırakmaması için hiçbir sebep yok. Fernando Torres var, yeni transfer olarak Neymar, Lukaku ve Agüero'nun isimleri geçiyor. Onlardan birini aldıkları anda Drogba geri planda kalacak ve bize gelebilir yani.

Buffon gelecek olsa gelme demeyiz tabi ama gelmemesi çok daha ağır basıyor. Bu nedenle Frey'e yoğunlaşmak daha mantıklı gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kallström'ü bekletirken Emana'yı alırsanız nolur Kaan? Belkide Ünal Aysal;" Emana 5 yıldır haber yapılıyo kimse getiremedi biz alalım bari. Kallström daha 2 senedir haber yapılıyo onun zamana ihtiyacı var." diye düşünüyodur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kallström'ü bekletirken Emana'yı alırsanız nolur Kaan? Belkide Ünal Aysal;" Emana 5 yıldır haber yapılıyo kimse getiremedi biz alalım bari. Kallström daha 2 senedir haber yapılıyo onun zamana ihtiyacı var." diye düşünüyodur.
    Yeminle ağlarım herhalde ne Emana'sı ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu röportaj gerçektir inşallah . Drogba geldi diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

- dün gazetelerin bazılarında senin ağzından 'beşiktaş'tan başka hiç bir takımda oynamam' diye açıklamalar yer aldı. böyle bir açıklaman oldu mu?
    "bu tarz bir açıklamam kesinlikle olmadı. zaten futbolda geleceğinizle ilgili bu kadar net konuşamazsınız. yalnızca beşiktaş'ta mutluyum, inşallah başkanlar anlaşır demiştim. ama şu an görüşmeler devam ediyor ve ne olacağını bekliyorum."

Ersan Gülüm'ün röportajından bir bölüm.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...ray-da-devrede

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

KONUŞMUYOR ANCAK ÇOK ŞEY ANLATIYOR
    Kartalbakisi.com, Beşiktaş transfer gündeminin bir numaralı ismi Ersan Gülüm'e ulaştı.

Kartalbakisi.com, Beşiktaş'ın Adanaspor ile bonservisi konusunda henüz bir anlaşmaya varamadığı Ersan Gülüm'e transferi hakkındaki son durumu sordu.
    Kendisine verilen talimat nedeni ile transferindeki son durum hakkında açıklama yapamayacağını belirten Gülüm şu ifadeleri kullandı;
    'Konu hakkında konuşmam mümkün değil. Bana verilen talimat basına açıklama yapmamam yönünde. Ancak anlaşmaya varılmamasının sorumlusu olarak görülmek de istemem. Bu konuda benim kesinlikle bir tasarrufum yok. Ben zaten Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi ve siyah beyazlı formayı giymek istediğimi defalarca ifade ettim. Bunu tekrarlamaya gerek bile duymuyorum.'
    'PROFİL RESMİMİ TARAFTAR İÇİN DEĞİŞTİRDİM'
    'Beşiktaş taraftarı son günlerde bana büyük destek oluyor. İnternet üzerinden takımda kalmam için kampanyalar düzenliyorlar. Bunların hepsini takip ediyorum. Hatta Twitter'daki profil resmimi, kampanyada kullandıkları resmimle değiştirdim. Sanıyorum bu beni anlamaları için yeterli olur. '

'YORUMLAR BENİ DUYGULANDIRIYOR'
    'İnternet siteleri ve sosyal medyada benim için yapılan yorumları yakından takip ediyorum. Beşiktaş taraftarının benim için yazdığı güzel şeyleri okurken duygulandığımı itiraf etmeliyip. Bana destek veren ve sevgi gösteren tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim. Bilsinler ki onların görüşlerine büyük önem veriyorum ve yakından takip ediyorum.'
    'TRANSFERİN NOKTALANMASINI BEKLİYORUM'
    'Herkes gibi ben de sonucun ne olacağını merak ediyorum. Evde transferin noktalanmasını bekliyorum. Söylediğim gibi son durumla ilgili herhangi bir açıklama yapmam sözkonusu değil'
    Kartalbakisi.com özel haberidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ersan büyük ihtimal Gs'ye imza atacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Demek ki fikirler değişebiliyormuş. Aynı röportajı yapan sitenin ilk haberi: "ERSAN: BAŞKA BİR TAKIMDA OYNAMAM DEMEDİM"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan nabza gore serbeti iyi veriyor anlasilan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Loveforfootball'a gore Braga'nin stoperi Paulao icin yillik 2.5 m € teklif etmisiz. Bonservisi elindeymis. Bilen biri var mi Paulao'yu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Paulao iyi olur .

Mesaj Yetkileri