Bence Ersan'a biraz ağır tepki vermişsiniz, bir futbolcu mantıken öncelikle kendini düşünmelidir bence, Ersan Galatasaray'a gitmem dese Beşiktaş kesin alacak mı Ersan'ı? Adanaspor'da kalsa daha mı iyi olacak? Ersan şimdi Beşiktaş'tan başka takıma gitmem dese blöften farksız olacak ve sonunda Mehmet Topuz gibi mecbur kalacak imzalamaya.

Yeterince istemedi diye Beşiktaş Ersan'ı almazsa (ki Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Egemen gibi oyuncuların Ersan'dan daha fazla istediğini düşünmüyorum) çok büyük bir saflık yapmış olur, taraftara yaranmak için delikanlı gözükmüş olurlar. En nefret ettiğim şey kulübün gelenekleri, yok Beşiktaşlı duruşu, yok bilmem kimin giydiği forma diyerek bütün oyunculardan İbrahim Üzülmez kadar sadıklık beklenmesi ve hem takıma hem de oyuncuya zarar verilmesi.

Sonuçta burda yapılan şey bir spordur, bir oyuncu için iş ve bir taraftar için ise (en azından benim için) tuttuğu takımı takip ederek keyif almaktır. Ben Ersan'ı sahada görmekten keyif alıyorum, sahada gerçekten gayretli, istekli ve yetenek olarak da üst seviye bir oyuncu, Galatasaray'a giderse de saygı duyarım, en sevdiğim Türk oyunculardan biri olduğunu değiştirmez.