1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Trabzonspor FIFA'ya başvurdu

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Sezon 2000-2001

    Ligin son haftasına girildiğinde Galatasaray Ali Sami Yen'de Trabzonspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe deplasmanda Samsunspor ile oynuyor. Fenerbahçe 73 Galatasaray 70 puandadır. Fenerbahçe yenilse bile Galatasaray'a galibiyet yetmemektedir. Averajı yakalaması için ya Fenerbahçe fark yemelidir ya da 4 farkı yakalamalıdır.

    Fenerbahçe deplasmanda ilk yarıyı 0-0 bitirir. Galatasaray ise 3-0'ı Trabzonspor'a karşı çoktan yakalamıştır. 2. yarı başlar başlamaz 4'ü de atar. Fenerbahçe 2. yarı 3-1 kazanarak şampiyon olur.

    Kimse Trabzon nasıl hemen 4 yedi diye konuşmaz Fenerbahçe Samsun'u devre arası bağladı ve şampiyon oldu diye konuşulmaya başlandı. Yani Fenerbahçe'nin böyle kötü bir talihi vardır. Ne olursa olsun kesin altında birşey aranır. Buraya kadar katılıyorum.

    Tabi bu görüşün oluşmasında mevcut Fenerbahçe yönetiminin payıda çok fazladır.

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tabi bu görüşün oluşmasında mevcut Fenerbahçe yönetiminin payıda çok fazladır.
    Ben bu konuda bilgisizim Fenerbahçe yönetimi ne yapmış da böyle bir görüş olmuş,bilgilendirebilirmisiniz?

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •