Antep ilk yarıyı tamamladı. İşte o heyecan dolu maçlar:

STSL 1. HAFTA

Maça öyle bir başladık ki, farka gideceğimizi düşündüm. Ama Olcan'ın atılması tüm oyun planlarımızı bozdu, anca dakika 83'e kadar dayanabildik ve 1 puana razı olduk.

STSL 2. HAFTA

Perea sakatlıktan yeni çıktığı için sağ bekte Elyasa Süme'yi oynattım, o da sakatlanınca oyuna tecrübesiz Armağan Kuş'u almak zorunda kaldım. Ve onun hatasından golü yeyip 1 puanla yetindik.

STSL 3. HAFTA

Tam kadro çıktığımız ilk maçta Beşiktaş'a karşı mükemmel defans yaptık; yakaladıklarımızı da affetmeyince İnönü'den mükemmel bir 3 puan aldık.

STSL 4. HAFTA

Bu Trabzon'a sinir oluyorum! Adamları maç boyunca yarı sahalarından çıkartmıyoruz, ne yapıp ne edip 1 kere geliyorlar ve golü bulup 3 puanı alıyorlar! Geçen sene de böyle olmuştu. BUNDAN SONRA EN BÜYÜK RAKİBİM TRABZONSPOR'DUR!

STSL 5. HAFTA

Maçtan önce Karşıyaka'yı hafife aldık, ama adamlar biz ne olduğunu anlamadan 2 gol attılar ve büyük bir avantaj elde ettiler! İlk biraz şaşırdık tabi, ama ikinci yarı toparlanıp bu maçtan 1 puan çıkarttık.

STSL 6. HAFTA

Sertlik bu denli fazla olunca, maçtan gol sesi yerine ayak kırıkları sesleri çıktı

STSL 7. HAFTA

Ortada geçen maçta Spadacio'nun mükemmel golüyle 3 puanı aldık.

STSL 8. HAFTA

Eskişehir'i ezdik.