STSL 9. HAFTA

Bu Sagbo Fenerbahçe'yi çok seviyor Ortada hiçbir pozisyon yokken çıktı ve 2 nefis golle 3 puanı getirdi.

ZTK PLAYOFF

Ofans rotasyonlarımızın çoğu sakat olduğundan maça çok defansif başladık ama gruplara kalmayı bildik.

STSL 10. HAFTA

Lig lideri Gençlerbirliği'ni yenmeyi hakettik ve zor da olsa yenmeyi bildik

STSL 11. HAFTA

Şöyle takımlar bizi üstün oynayarak yeniyor ya, sinir oluyorum.

STSL 12. HAFTA

2 kez öne geçmemize rağmen çok kolay goller yedik ve 1 puanla yetindik. Sercan'dan bir maçta 2 gol yemek üzücüydü

STSL 13. HAFTA

Çok kötü oynadığımız maçta Galatasaray'ın yeni transferi Matri en az 10 tane karşı karşıya kaçırınca Sinan Bolat 9.2 rating'le oynadı ve 1 puanı kaptık

ZTK GRUP 1. MAÇ

Hedefimizin şampiyonluk olduğu Türkiye Kupası'na iyi başladık. İlk yarı gol bulmakta zorlandık ama 2. yarı işi bitirdik.

STSL 14. HAFTA

Tıpkı geçen haftaki gibi bir maç oynayarak kazandık.

ZTK GRUP 2. MAÇ

Bu Karşıyaka ikidir oldu bittiye getirip puanlarımızı alıyor ve kaçıyor 2. yarı şunları okkalı bir tokatlamak istiyorum.

STSL 15. HAFTA

Lig 2.'si Sivas'ın başına bir balyoz gibi indik.

STSL 16. HAFTA

Fm tarihimin en baskın maçını oynadım, ve çok rahat kazandık. Orduspor bu gidişle rekor puanla ligden düşecek herhalde

STSL 17. HAFTA

Takım mükemmel bir uyum yakaladı ve o kadar iyi gidiyor ki, önümüzde durulmuyor.

ZTK GRUP 3. MAÇ

Fenerbahçe'ye karşı yine az-öz taktiğini uyguladım ve bir kontratak golüyle kazandım. Sagbo'nun bu maçta gol atamaması düşündürücüydü

ZTK GRUP 4. MAÇ

Fm tarihimin en iyi geri dönüşlerinden birini yaptım ve 4-2 kazandım! Bu sonuçla birlikte gruptan lider olarak çıktık. Çeyrek finalde rakibimiz Galatasaray.

İşte ilk yarı böyle bitti, ve hiçbir hedefimizden şaşmadık. Bir ara 10. sıralara kadar gerilediğimiz, ''Pressure grows on Gaziantepspor boss'' haberlerinin çıktığı ligin ilk yarısını çok iyi bir yerde bitirdik. Lider Gençlerbirliği'ne ilk devrede aldığı tek yenilgiyi bizim tattırmamız gurur vericiydi. İşte devre arası puan durumu:

Devre arası transferleriyle görüşmek üzere...