-
02.Haziran.2011, 20:50
NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birisi olan Shaquille O'Neal'in emekli olacağını açıklamasının ardından çok kısa bir süre geçmiş olmasına karşın, meslektaşları Shaq'a twitter'da mesaj yağdırıyor. Shaq'ın ne kadar sevildiğinin bir göstergesi olan bu mesaj yağmurundan işte bazı örnekler. Bu arada gelen mesajlar arasında henüz bir Kobe mesajı yokmuş.
LaMarcus Aldridge: Shaq'ın bir gün basketbolu bırakacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Onu hepimiz özleyeceğiz. Umarım benim kariyerim sonunda onunkinin yarısı kadar olabilir.
Kevin Love: Herkes Shaq'ı seviyor. Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan birisi.
Steve Nash: Tebrikler Shaq 4 yüzüklü, unutulmaz bir kariyer için. Hall Of Fame kariyeri buna denir. Biliyorum şimdi Red Kit gibi güneşin batışıyla kaybolmayacaksın. Sırada ne var?
Omri Casspi: Shaq gelmiş geçmiş en büyüklerdensin. NBA için yaptığın her şey için minnettarız.
DeAndre Jordan: 19 sezon, 15 All-Star maçı, 4 şampiyonluk yüzüğü, NBA tarihinin en skorer 5.inci oyuncusu, en sevdiğim oyunculardan birisi emekli oluyormuş. Shaq müthiş bir kariyer. Tebrikler.
Lou Williams: Shaq'ın emekli olması üzücü. Ama müthiş bir kariyer ve en sevdiğim oyunculardan birisi. Umarım ben de bıraktığımda onun başardıklarının yarısını başarmış olurum.
Al Thornton: Muhteşem bir kariyer Shaq. Gelmiş geçmiş en müthiş uzun. Her zaman senin bir hayranın olacağım.
Rudy Gay: Shaq muhteşem bir kariyeri noktaladı. Her zaman onun hayranı olacağım.
Eric Gordon: En sevdiğim oyunculardan birisi bugün basketbolu bırakıyormuş. NBA onu çok arayacak. Ligin en eğlenceli ve en önemli ismiydi.
LeBron James: Onu çok özleyeceğiz. NBA tarihinin en durdurulamaz gücü. Onunla birlikte olmak insana yeter. Müthiş bir insan. Onunla her dakika bir komedi.
Andrew Bynum: Bu oyunu oynayan unutulmayacak müthiş oyunculardan birisi. Ona çok büyük saygım var. Çaylak yılımda dirsek attığı yerler halen ağrıyor.
Baron Davis: Adamım bırakıyormuş. 19 muhteşem sezon. Başarılar Shaq.
Jared Dudley: Hayatımda unutamayacağım bir takım arkadaşım. Kesinlikle en komiği. Onunla birlikte aynı takımda oynamak bir şerefti. Büyürken hep onu izledim, ve onu örnek aldım.
Ron Artest: Efsane Shaq bırakıyor. Hep benim ağabeyim oldu. NBA'e girdiğim ilk günden beri.
Mo Williams: 19 sezon uzun bir süre koca adam. Sana başarılar diliyorum ama başarılı olacağını da biliyorum. Sen bir pazarlama dehasısın.
Rajon Rondo: Hall Of Fame kariyeri için Shaq'a seslenelim. Eşsiz bir oyuncusun.
Mesaj Yetkileri