Selçuk yerine Necip, Engin yerine Olcay olsaymış çok doğru bir kadro seçimi olacakmış.
Selçuk yerine Necip, Engin yerine Olcay olsaymış çok doğru bir kadro seçimi olacakmış.
volkan
gg servet serdar ismail(çağlar)
selçuk
mehmet hamit
burak - arda
cenk
11 iyle çıkmalıyız
Sabri, Gökhan Zan, Selçuk Şahin, Engin Baytar bence de bu oyuncuların alınması gereksiz olmuş ama. onların yerine alınması gereken Hasan Ali,Necip gibi oyuncularda ilk11'de oynayamayacakları için fazla üzerinde durmaya gerek yok. "Necip alınmadı diye Milli takım yenilse de üzülmem" insanlar nasıl böyle düşünebiliyor anlam veremiyorum
Last edited by ForsakeN : 21.Mayıs.2011 at 23:53
Nerede serdar aziz hasan ali kaldırım olcan mevlüt çağlar gökhan zan falan hangi performansa göre kadroya alındı anlamıyorum
Daha nereye gelecen dicem de yeni jenerasyon milli takimin 20 yil onceki halini pek bilmez. Son 10 yilda bi dunya 3.lugu bi de avrupa 3.lugu var, daha ne olsun. Cok yol katettik ama daha da ileriye gidecegimize inaniyorum. 2 buyuk turnuvadan birinde mutlaka bi final oynucaz yakin zamanda.
Zan'ın yerine bu yılın en iyi savunmacısı Giray'ı almamk ayıptır.
Fatih Terim ile birlikte Oğuz Çetin'in de takımdan ayrılması gerekiyordu.Hala bu kadar insanın bu adamlar nasıl kadroda diyebilmesi,Hiddink'e karşı olan bakış açımı zedeliyor açıkcası.
So what?
Saike
Zan,Selçuk,Engin bana da çok gereksiz geldiler.
Eğer bunlar zaten yedek düşünüldüyse gençlere şans verselerdi ya da Milli olmayan oyunculara. Engin gerçi daha önce milli olmadı sanırım hiç hatırlamıyorum o yüzden bu sebepten yırtabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mehmet Topuz ve Gökhan sağ kulvarda iyi bir ikili oldular, Milli Takımda da bu şekilde oynasalar iyi olur. Ortada Emre-Hamit-Selçuk İnan çok iyi olur. Solda Arda. İlerdede Burak Yılmaz-Cenk-Semih'ten biri oynayabilir.
Bir kaç gereksiz isim var kadroda ama nasılsa oynamazlar.
Egemenin istanbula gittiginin kanitidir
Kadro icinse artik bazi adamlarin belli sadece cevrelerine ism yaziliyor.
Gokhan Zan nedir arkadas ya ?
Necip Uysal gibi bir adam kadroya çağrılmamış Selçuk çağrılmış. Gökhan Zan var Toraman yok Ömer Erdoğan yok. Forvet hattında şu an ülke pasaportu taşıyan belki de en yetenekli golcümüz Mevlüt yok. Sonumuz hayrolsun ne diyelim.
Selçuk Şahin ve Gökhan Zan dışında kadroyu beğendim.Umarım dünkü maçta sakatlanan Gökhan'ın önemli bir şeyi yoktur.Sabri kadroya Gökhan'ın yedeği olarak alınmış o belli.Eğer Gökhan'ın önemli bir şeyi varsa Sabri formunda olmazsa işimiz iştir.
Bence ilk 11 şöyle şekillenir;
Volkan D.
Gökhan G. (Sabri S.)
İsmail K.
Serdar K.
Servet Ç.
Selçuk İ.
Mehmet T. (Emre B.)
Hamit A.
Arda T.
Mehmet E.
Semih Ş.
Behzat Ç.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence Selçuk dursun belki bu maçtada aradan dereden 1 gol atarda kurtarır. Adamda bal var![]()
Mustafa Pektemek ve Olcan Adın'ı görmek isterdim.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Savunma:
Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)
Gökhan Zan (Galatasaray)
Emre Güngör (Gaziantepspor)
Çağlar Birinci (Galatasaray)
Orta Saha:
Selçuk Şahin (Fenerbahçe)
Engin Baytar (Trabzonspor)
Forvet:
Kazım Kazım (Galatasaray)
Bu isimlerin neye göre kadroya alındığını anlayamadım.![]()
Onu kimse anlayamadı abicim..
Ne çok fazla gömüleceksin ne de vatan sakarya oynayacaksın
Volkan
Gökhan-Serdar-Servet-İsmail
Selçuk İnan-Emre
Hamit-Mehmet Ekici-Arda
Semih
idealdir.
...
Mevlüt Erdinç gibi bir Striker ' ın bu aday kadroda yer almaması tek bir şekilde açıklanabilir o da Oğuz Çetin'in önyargılarıdır. Mehmet Topal'da da aynı sıkıntı yaşanmıştı ama baskılara dayanamayıp çağırmak zorunda kaldılar. Umarım Mevlüt içinde aynı şey olur. Onun dışında Selçuk Şahin , Gökhan Zan gibi adamların bu takımda işi yok. Bu zorlu deplasmanda mağlup olmadığımız sürece her sonuç kardır. zaten maç da o şekilde sonuçlanırsa 2.liği büyük ölçüde garantileyeceğimizi düşünüyorum.
Kadroya kim çağrılmasa suçlu hemen Oğuz Çetin ve önyargıları oluyor. Mehmet Topal çağrılmadı, suçlu Oğuz Çetin. İbrahim Toraman çağrılmıyor, suçlu Oğuz Çetin. Mevlüt Erdinç bu kez çağrılmadı, suçlu Oğuz Çetin. Ortada bir suç varsa eğer, bu oyuncuların da suçu olamaz mı? Oğuz Çetin'i önyargılı diye suçlayan sizler; neler olup bittiğini bilmeden hemen tüm suçu Oğuz Çetin'e yükleyerek önyargılı davranmıyor musunuz? Oğuz Çetin İbrahim Toraman'la, Mehmet Topal'la, Mevlüt Erdinç'le ne yaşadı ve nasıl bir sorunu var? Suçlayan arkadaşların bir bildiği var sanırım. Kim ne biliyorsa yazsın buraya bir zahmet, biz de öğrenelim. Ondan sonra suçlanması gerekiyorsa biz de suçlayalım Oğuz Çetin'i.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kafasında canlandırdığı akılalmaz sisteme uymuyorlarmış sanırsam . Bir uyduran bulunur elbet.
Bugün 30dk antremani izleyebildim ve yeni transferimizide gördüm![]()
-------------Volkan--------------
Gökhan Serdar Egemen İsmail
----------Selçuk Emre------------
-----------Mehmet E.-------------
Hamit------------------------Arda
--------------Cenk----------------
Kafidir.
@Sirius Black
Hamit sakatlığından dolayı aday kadrodan çıkarıldı diye biliyorum.
Hamit yok yarın ki maçta. Burak kesin olacaktır kadroda, ileri üçlüyü ya Arda-Burak-Topuz ya da Arda-Umut-Burak şeklinde göreceğiz bence. İnşallah ilki gibi olur.
İyidir...