-
03.Haziran.2011, 13:06
'BEŞIKTAŞ'TA SEVE SEVE OYNARIM'
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Samsunsporlu genç savunma oyuncusu Kemal Tokak, siyah beyazlı formayı giymekten dolayı gurur duyacağını söyledi.
Kemal, "Samsunspor'un sözleşmeli oyuncusuyum takımımla bir yıllık daha sözleşmem var. Samsunspor çok büyük bir camia; ama hir futbolcunun gönlünde büyük takımlarda oynamak vardı. Ben da aynı arzudayım. Onun için her şey kısmet diyorum; umarım önümüzdeki günlerde her şey netlik kazanır" dedi.
Kendine güveninin tam olduğunu vurgulayan genç futbolcu, "Kulüpler anlaştığı taktirde ben de Beşiktaş gibi büyük bir camiada seve seve forma giymek isterim. Kendime güvenim sonsuz, transferim gerçekleşirse çalışarak formayı alacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Kemal Tokak, kendisine Milan'ın efsane oyuncularından Paolo Maldini'yi örnek aldığını belirterek, "Maldini'yi kendime örnek alıyorum. Her oyuncunun olduğu gibi benim de eksiklerim var; örneğin oyun kurmakta ama bunları giderebilirim" şeklinde konuştu.
Kaynak: Radyospor
Sidnei Resmen Beşiktaş'ta
03 Haziran 2011 Cuma 10:58
Beşiktaş Benfica'nın oyuncusu Sidnei sezon sonuna kadar kiraladı.
Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada;
Sidnei Rechel Da Silva Junior'un kiralanması konusunda SL Benfica kulübü ile, sezon sonunda transfer opsiyonumuz bulunmak kaydıyla, anlaşmaya varılarak, futbolcu 2011-2012 sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Anlaşma karşılığında Kulübüne 200.000.Euro ödenecektir.
Haber Kaynağı: Haber1903
Mesaj Yetkileri