Bu kadroya 1 puan süper sonuç. Şanslıydık.
Bu kadroya 1 puan süper sonuç. Şanslıydık.
Türker Tozar mı o?
İlk yari aksayan oyuncularimiz ikinci yari toparladi gercekten ama bu takimin ideal 11i bu degil.
Adam kazanmaya gelmemiş ki arkadaş. Semih'i niye sokuyorsun oyuna o zaman? Sok savunmacı. Aptalca fauldü diyor Hiddink. Sen çok zamanında değiştirdin oyuncuları ama faul aptalcaydı. Yıktın yine oyuncuya suçu, bravo.
Ayrıca @Sheriff evet, Türker Tozar o. Sanki kilo vermiş gib biraz.
Hiddink Türkiye'yi bir gıdım bile tanıyamamış ve tanımamamaya devam ediyor..
Gittik Belçika karşısında 90 dakika santraforsuz galibiyeti düşünmeyen saçma sapan bir şekilde oynattık.Biran önce şu Guus'tan kurtulmamız gerek.İstifa et git Chelsea'ye kurtulalım senden..Gelsin Türk bir hoca en iyisi bu..Yılmaz Vural gelsin bu gece çıldırdığımdan daha az çıldıracağıma eminim..
Evet Şerif.
Milli takım hiç keyif vermedi. İlk yarıda biz golü bulana kadar Belçika çok iyidi. Golü bulduktan sonra toparlandık ama yine pozisyona giremedik. İkinci yarının da büyük bölümünde Belçika üstünlüğünü vardı. Hatta bir ara pozisyonun tekrarını izlerken kalemizde 2. pozisyonu görüyorduk vs. Yatıp kalkıp penaltı kaçırdığı için Witsel'e dua edelim. Hiddink oyuncu değişikliği için gol yememizi bekler gibiydi. Mehmet Ekici ve diğer oyuncuları biraz daha erken sokmalıydı. Bu kadroya, bu oyuna 1 puan çok güzel.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bizimkiler sanırım bu maça beraberlik için çıkmışlar.İkinci yarı tamamen yattık.Hiddink geç kaldı oyuna müdahale etmede.Şans yanımızdaydı da golü yemedik Allah'tan.Tamam beraberlik kötü sonuç değil ama bizim bu takımı yenmemiz çok zor bir şey değilki arkadaş.Kazanıp büyük avantaj elde etmek varken ikinci yarı tamamen yatmayı kabullenmek zor.Neyse hiç yoktan 1 puan iyidir diye avutalım en iyisi kendimizi.Fakat bu tercihler,bu oyun ilerisi için hiç umut vermiyor bana.Hiddink ile ilgili fikirlerim zaten negatife dönmüştü,iyice negatifleşti valla.
So what?
Saike
Hiddink ve saz ekibinin amacı ne acaba. Ben altında kasıt ararım böyle işte...
Çağlar 2.yarı toparladı biraz.
Sabri yerine Gökhan,
Çağlar yerine Hakan,
Selçuk Şahin yerine Topal,
Kazım yerine Semih olsaydı galibiyet bile alabilirdik.
Gitmiyorum demedi.Yolcu gibi Hiddink.Umarım gider.
Maçın özeti : maçın başlarında oyun bizim yarı sahada sonra atıyor golü ileri çıkamayan Barça gibi oynuyoruz pas pas 2.yarı başlarda mücadele falan iyi 65'den sonra saha da yokuz ekstradan Belçika bir de Penaltı kaçırdı.
Hiddink biraz gidecekmis gibi konustu sanki.
Gitsin kardeşim gitsin. Aslında bizde suç.Bu adam Rusya'dayken de Chelsea ile iş pişiriyordu her fırsatta. Doymamış paraya bu yaşında hala macera arıyor.
Gidecek mi..Hadi inşallah..
Hiddink'in yaptığı saygısızlık.
Adam gibi bir hocamız olsa maç alırdık. Hiddink'e rağmen 1 puan iyidir. Resmen takımı sabote etti.Deplasmanda ispanyaya bile bu kadar mahkum oynamadık.
Hiddink gitsin diyeceğim aklıma gelmezdi.
Türker Tozar zaten uzun süredir Hiddink'in tercümanlığını yapıyor. Arada bir uefa.com'a haber de giriyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hiddink geldiğinde çok sevinmiştim, şu anda ise Galatasaray'da her maç Ayhan'ın, Mustafa Sarp'ın oynamasından nasıl bir huzursuzluk, bir ağırlık duyuyorsam, aynısını duyuyorum..
selçuk defansta iyiydi bence
hidink efendiyi bian önce göndermek lazım takımın başına mustafa denizli gibi bi hoca gelse bizim içimizden. gerçekten biz beraberlikten haz alan bi millet değiliz
Akşam akşam beddua edeceğim... Küfür serbest olsa küfür ederdim ama
1) Eğer gitmeye yönelik planları doğrultusunda TFF onu kolayca bıraksın diye bu maça bu kadroyla çıktıysa,
2) Golün bağıra bağıra geliyorum dediği dakikalarda penaltıya kadar herhangi bir müdahale girişiminde bilerek bulunmadıysa,
3)Benim gördüğümü göremeyecek kadar takımın düştüğünün farkında değilse 1 dk takımın başında tutmasınlar...
Rakibin bu kadar beceriksizliği üstündeyken bu adamları yenemedik... Hoş bu kadroya beraberlik bile fazlaydı ama en azından ümitlerimizi tüketmedi, tamamen tükenmeden de göndersinler. Mümkünse beraberinde Oğuz Çetin de gitsin... Çağlar ı ne zaman izlemişte karar vermiş oynaması gerektiğine. Bu adam ne zaman oynamış ki bu sezon? Bu bilgiyi Oğuz Çetin mi veriyor? İsmail in neyi eksik ben anlamadım. Aynı şekilde Selçuk Şahin de... Adamların baskılı oynayacağı belliyken Selçuk Şahin le başlamasının sebebi pas akışımızı engellemek mi? Adamın bir suçu yok, canla başla oynadı, didindi, oynatanda kabahat. 18 e almasını yadırgadığımız Selçuk Şahin 11 de başladı, şaka gibi.
Daha önce de dediğim gibi kadro facia... Saçma seçimlerinden bir tek Kazım ın biraz oyuna katkısı oldu. Gerisi zarar. Çağlar yüzünden belki 2 puan kaybettik. İsmail Çağlar ın yaptığı neyi yapamayacaktı hala merak içindeyim. Orta sahada oyuncular yoruldu, yedeklere bakıyorsun, Topuz u almamış, Necip gibi adam 18 e girememiş. Mehmet Topal ı mecburen aldı sanki, adama takıntısı var gibi...
Oyuncu değişimleri yine facia... İkinci yarı 70 lere doğru diyorsun artık biraz daha top yapan, ayağı düzgün adamlar oyunda kalır diye umutlanıyorsun ama kalkıyor Selçuk İnan ı çıkartıyor. İkinci yarının başında oyuncularımız hala dinçken, yorulan Kazım çıkar diye bekliyorsun yerine dk 80 lerde Burak çıkıyor ki, oyunda artık uzun toplarımıza kalmışken... Ve yerine Semih giriyor... Arda sakatlanmasa Mehmet Ekici giremiyordu, Allah tan son dk larda oyuna aldı da gördük adamın nasıl oynadığını...
Ben bütün bunlarda kasıt arıyorum arkadaş kimse bana anlatmasın profesyonelliğini falan. Kısa vade de başarı dedik, sistem dedik, tarafsız takıntısız oyuncu tercihleri dedik... Bu kadarını Fatih Terim de yapıyordu... Bu maçta en azından yedek kulübesinde olmayı hakeden ve biraz düşününce kesinlikle ihtiyaç duyacağımızı herkesin fark edeceği, Necip-İsmail-Topuz-Mevlüt-Serkan Balcı yedekler arasında değil. Keşke takımın başında Fatih Terim olsaydı da, böyle entrikalar içinde kalmasaydı Milli Takımımız.
Artık Milli Takımın başına Ertuğrul Sağlam ı mı geçirirler (çok zor gibi ama), Mustafa Denizli yi mi geçirirler, Abdullah Avcı yı mı geçirirler bilmiyorum. Uzun vadeli plan yapacaksak Türk hocalarımızla yapalım, en azından bizi yarı yolda bırakıp gitmezler.
Hiddink büyük bir isim ama bugün analdımki bize öyle hoca değil takımı gazlayacak bir hoca lazım birkez daha anladm keşke fatih terim tekrara geçse hem gs hem millitakımı götürür rahatlıkla
Valla hep söylüyorum kim gelirse gelsin ekipte Oğuz Çetin olduğu sürece ben Milli Takımımızın başarılı olacağını düşünmüyorum. Çağlar ikinci yarıda iyiydi. Ama şöyle bir baktığımızda; Ligin son haftalarındaki takımların sol beklerine bakalım (Lig sıralamasına göre);
Andre Santos
Egemen Korkmaz
Gökçek Vederson
İvan De Souza
İsmail Köybaşı
Hasan Ali Kaldırım
Volkan Yaman
Anthony Seric
Eren Aydın
Gökhan Süzen
Yenal Tuncer
Özgür Çek / Uğur Uçar
Murat Kalkan
Ziya Erdal
Onur Tuncer
Hakan Aslantaş
Ergün Teber
Şimdi bir bakın şu listeye ve bana cevap verin. O kadar sol bek arasından kimi oynatırsınız sol bekte. (Yabancılar dışında tabiki) Benim Çağlar aklıma gelmez şahsen...
I'm back...
Ben maçı izlemedim. Çağlar'ın ilk 11'de olduğunu görünce verdiğim tepkinin azaltılmış halini foruma yazdım, bir türlü ısınamadım kendisine Galatasaray'da oynamasına bile şaşarken, milli takıma seçilmesi hatta ilk 11'de maça çıkmasına diyecek sözüm yok. Golü şimdi gördüm, evet hatası var ama her oyuncu ıskalayabiliyor topu. Devamında hatasını telafi etmeye çalışmış ama olmamış, sonrasında pozisyon devam ediyor ceza sahasında yanlış görmediysem 4 Türk 3 Belçikalı olmasına rağmen kimse bir müdahale de bulunamamış. Golün yenmesinde büyük pay Çağlar'ın tamam ama iki puan onun yüzünden gitti demek insafsızlık.
Ya eğer biz bırakmadan o bizi bırakır giderse haram olsun aldığı paralar... Ne kattı bize arkadaş, aklıma geldikçe delleniyorum. Nasıl oyuncak gibi kullanır Milli Takımı? Paraysa para, rahatlıksa rahatlık...
Ya aslında insafsızlık değil, penaltıyı yesek bir puan onun yüzünden gitmiş olacaktı, ayrıca Çağlar ı gayette beğenirim, o yüzden de Galatasaray ın sol bek e ihtiyacı olmadığını da düşünüyorum zaten, ama adam oynamamış, defans oyuncusu oynamadıkça konsantrasyonu kaybolur, sonuçta Milli Takım dan bahsediyoruz, hangi oyuncu isteyerek hata yapar ki? Ama adam hazır olmadığı için kendisini baskı altında hissediyor. Doğaldır hata yapması. Yoksa Çağlar takımında her maç oynasa, İsmail e tercih edilmesine bu kadar laf edilmezdi, tercih der geçerdik çoğumuz ama bu adamın oynadığı maçı bile görmemiştir belki Hiddink neye dayanarak oynattı?
Senin için demedim ben, alıntı yapardım diyecek olsam.Aslında direk olarak kimseye demedim. Adamın bir asılmadığı kaldı sadece bu forumda değil, genel olarak gördüğüm bir şey.
Doğrsunu söylemek gerekirse ben aday kadroda olduğunu bile bilmiyordum, eve gelip ilk 11'de çağlar ismini görünce genç bir oyuncumuz mu var acaba diye düşündüm, sonra gerçeği farkedince şok geçirdim.
Yazdıklarına genel olarak katılıyorum, benim anlatmak istediğim Çağlar son adam değil o pozisyonda, şaka gibi bir gol yemişiz, hatalar zinciri var ve bunu başlatan Çağlar. Ama zincirin diğer halkaları gözden kaçıyor, o 4 oyuncunun da seyretmemesi gerekiyordu o pozisyonda. Doğru dürüst hamle yapan bile yok.
Hiddink resmen sabote etti bugün takımı..