Millet olarak öküz altında buzağı aramaya çok meyilliyiz.Ama en çok da Fenerbahçe'nin başarısı söz konusu olduğunda itinayla aranıyor o buzağı her seferinde.Adım gibi eminim ki geçen sezon son maçta şampiyonluğu kaybetmeseydik, bu tip karalama çalışmaları olacaktı yine.Hele böyle basit bir mesaj mevzusundan işi FIFA'ya kadar götürmek rezillik bir durum.Emenike transferini de örnek vermek kaptırılan şampiyonluğun kuyruk acısından kaynaklandığını ispatlayan bir tutum.Biz niye böyle yapmıyoruz arkadaş?Biz neden 1-0'larla zar zor geçilen ve çok zorlandığımız Gaziantep-Karabük maçlarını, Trabzon 3-0, 4-0 kazırken altında birşey aramıyoruz?Diğer takım camialarının Fenerbahçe yönetimine (ki yönetimide genellemeyelim bundan kasıt Aziz Yıldırım'ın olduğunu biliyoruz hepimiz) duydukları antipati Fenerbahçe'yi neden etkiliyor?Ben de bir Fenerbahçe'li olarak Aziz Yıldırımın birçok sivri çıkışından rahatsız oluyorum.Ama hiç birbirimizi kandırmayalım, çünkü bu kronikleşen bir kuyruklu yalan.Aziz Yıldırım veya diğerlerini bahane gösterip Fenerbahçe'ye sallamak daha kolayına geliyor insanların.Mevzu Fenerbahçe sadece.Aziz Yıldırım değil, Fenerbahçe antipatisi-çekememezliği.Samimiyetimle söylüyorum, sezon başında Sadri Şener'i Aziz Yıldırım'dan daha fazla severdim.Ama aradaki 9 puan fark kapandıkça o şeffaf, matrak, babacan başkan gitti yerine bambaşka biri geldi.Daha uzun uzun yazılır, tartışılır bu konuda ama uzatmanın anlamı yok.Hiçbirşey çıkmayacak çünkü.

Alıntılı Yanıtla