Kulüp bana inanılmaz bir kazık attı. Takım şampiyonlar ligine gidiyor ve finans %75, yönetim bize 1.4m€ bütçe veriyor! Bu yüzden transfer döneminde gerçekten çok zorlandım. Uzun süre alacağım oyuncuları bulamayıp takviye yapamadım, son günlerde kararları verip takviyeleri yaptım. Belki bu sefer çok iyi transferler yapamadık, ama geçen seneki gibi kiralık oyunculara çok yönelmedik, sadece 1 oyuncu kiraladık ve iskelet kadroyu oluşturmaya çalıştık. İşte transferlerimiz:
1. MATTIA DESTRO (KİRALIK)

2. BURAK YILMAZ

3. CANER ERKİN

4. CEM SULTAN

5. EMMANUEL EMENİKE

6. ERİC BOTTEGHİN

7. İBRAHİM DAĞAŞAN

8. KORAY ÇÖLGEÇEN

9. WALTER ACEVEDO

İşte bu da bu seneki transferlerimizin genel görünümü:

Dediğim gibi pek iyi oyuncular alamadık ama napalım, paramız yoktu. Ligden ilk sezon düşen Karabük'ün futbolcusu Emenike 2 yıldır satılıktaydı fakat bir türlü param kalmıyordu, ya da kontenjan yetmiyordu. Hatta bu süre zarfı içinde Emnike Sturm Graz'la anlaştı ama Sturm Graz o süre içinde bir transfer daha yapmış olacak, parası yetmedi ve bu sezon Emenike'yi kaptım, inşallah gollerini sıralar
Caner'i de satılıktan aldım, Botteghin'in de uzun uğraşlar sonucunda, bu parayla kadroya katabileceğim en kaliteli stoper olduğu kanısına vardım ve aldım, aldım ama biraz yavaş olmasından korkuyorum. Neyse, bu sezonu da böyle geçireceğiz artık. Geçen seneki başarıları yakalayacağıma inanmasam da, en azından bir kere daha Avrupa'ya gitmeye çalışacağız.
Fenerbahçe ile oynayacağımız Süper Kupa maçıyla görüşmek üzere...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."