Servet, Gökhan Zan, Semih Kaya ve yabancı stoper. Rotasyon bu şekilde olur bizim, piyasada yerli stoper kalmadı.
Servet, Gökhan Zan, Semih Kaya ve yabancı stoper. Rotasyon bu şekilde olur bizim, piyasada yerli stoper kalmadı.
Ersan'a cok ihtiyacimiz vardi kötü oldu yine Servet'e kaldik.
Acaba Fatih Hoca Serdar Aziz'i gündemine hiç almışmı.Oda çok kaliteli bir defans iş yapar GS'de
Serdar Aziz de cok yetenekli ama sanmiyorum Bursa'nin onu birakacagini.
Uzun zamandır yazmıyordum,ağzımı açacağım artık.Bu kadar kötü bir savunma hattına bir türlü yerli takviyesi yapamamamız beni yine endişelendirmeye başladı.Hala forvet peşinde koşuyorlar.Yıllardır yaptıkları hatadan ders almadılar.3-4 senedir aynı adamları izlemekten sıkıldım ben artık savunmada.Biz Balta-Zan-Servet-Sabri dörtlüsünün yaptığı hataları her sene izlemek zorunda mıyız?Uyuma transfer komitesi!Adam gibi yabancı bir stoper getirin bari!
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Serdar Aziz veya Kemal Tokak'tan birini alarak G.Saray bir alternatif oluşturabilir stoper mevkisinde, ancak bir de yabancı stoper gelecek. G.Zan, Servet, Yabancı Stoper ve bu dediğim 2 yerli stoperden birisi G.Saray'ın lig maratonu için yeterli olacaktır.
Serdar Aziz'i bırakmaz Bursaspor, iyi para isterler. Semih Kaya için olumlu yorumlar var, fiziğini de geliştirmiş, bence şans verilmeli.
stopere ömer toprak serdar taşçı gelebilir yerli olarak
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ömer Toprak zaten yeni Almanya'dan bir klübe transfer oldu.Hangisi tam olarak bilmiyorum.Serdar Taşçı'ya gelecek olursak onun da Almanya'yı bırakıp geleceğini zannetmiyorum ama inşallah gelir, kendi takımı da Avrupa'ya kalamadı(yerel kupadan gidebiliyor mu bilmiyorum).
Ersan'ın transferine de sevindim, biz alsak şimdi bir sürü laf olacaktı...
Düzenleme: Bayer Leverkusen'e gitmiş, Hyypiä yerine.3 MN Euro vermişler, şaka gibi![]()
bende leverkusene gitti diye biliyorum da freiburg ta gösteriyo hala
http://www.transfermarkt.de/en/oemer...ler_43512.html
Evet Ömer Leverkusenle 5 yıllık anlaşma yaptı almanlara bir Serdar Taşçı daha verdik.Serdar gibi oda Alman milli takımını seçer diye düşünüyorum.
Gsnin kaleci forvet değilde defans transferlerini merakla bekliyorum.
Servet kalacağına altyapıdan Sinan çıksın daha iyi.. Servet o formayı giymesin artık..
Ömer Tr'yi seçip ne yapsın, gidip Azerbaycan ile Belçika ile mi kapışsın?![]()
Hayır demek istediğim Almanya ile her kupada şampiyon olmak için kapışırsın Tr ile grup elemelerinde 2. olabilmek için Azerbaycan ile Belçika ile kapışırsın![]()
Beşiktaş'ın yaptığı gibi yaşı geçmiş yıldızlar alacaksak şampiyonluk yine hayal olur yerli kaliteli oyuncular diğer türk takımlarına kaptırılıyorsa yeni başkanımız da kötü başladı diyebiliriz.Yabancı stoper 2 tane alamayız zaten 6 yabancı hakkımız var.2 yabancı defans 1 kaleci 2 forvet 1 ortasaha olsa zaten yabancı hakkı doluyor 2 transfer yaptık şimdiye kadar beşiktaş teker teker imzayı attırıyor.Transferde acele edilmezse yine işe yaramaz sakat oyuncular alırız gibime geliyor.
Pardon ama Guti dışında hangi yabancımızın yaşı geçmiş acaba, ki böyle bir adamı da zaten bu yaşından önce getirmek çok zor oluyor.
Almeida: . 23 Mayıs 1984 - 27 yaşında
Fernandes: 5 Şubat 1986 - 25 yaşında
Quaresma: 26 Eylül 1983 - 28 yaşında
Simao da en az 2-3 yıl rahatlıkla oynar bizde.![]()
Gun dogmadan neler dogar arkadaslar, sakin olalim. Ben guveniyorum bu yonetime. Servet'in yanina saglam yabanci alinir yola devam edilir. Ersan alinsaydi superdi ama Adanaspor Besiktas'la anlasti yapacak birsey yok.
Benim anlatmak istediğim büyük takımlarında izlediği politikadan uzaklaştığımız.Kaliteli genç oyuncuları alamayıp yaşı ilerlemiş oyunculara yönelmemiz artık dünya futbolunda 25 yaş üstü genç sayılmıyor ve yıldız diye tabir ettiğimiz oyuncuların artık türkiyeye gelme nedeni avrupa klüplerinin genç kadro kurmaları ve genç yıldızları klüplerine katması herşeyden önce verilen yüksek maaş bedelleri.Beşiktaş bu sezon kadrosunu genç oyuncularla zenginleştirirken Galatasaray'ın 33 yaşındaki oyuncuların peşinden koşması beni endişelendiriyor.Drogba'nın yerine bu oyuncular alınabilirdi.Beşiktaş'ı kötülemek amacıyla yazmadım sadece transferde beşiktaş geçen sezon yanlış politika izledi ders almamız gerekirken bizde aynı yoldan yürüyoruz
Maalesef o dediğiniz şey Türkiye'de çok zor. Genç yıldız adaylarına yöneldiğimiz zaman 'kim bu yaa, nerden çıktı şimdi bu adam' gibi ifadeler kullanılmaya başlanıyor. Ülkede önyargılı yaklaşımın olduğunu düşünüyorum, istisnalar dışında. Mesela çok uçuk bir örnek olacak belki ama, Barca'nın ilk 11 dışında kulübesine baktığımız zaman öyle adı sanı duyulmuş bir isme rastlayamayız, kulübeleri çok zayıf bile diyebiliriz hepsi genç çünkü. Ancak o gençler sahada şans bulduğu zaman galip gelmeyi de biliyorlar, buna rastladık. Fakat işte orası Barcelona, Avrupa ve orda sabır, zaman ve şans tabirleri var; burda o yok maalesef, çoğumuz tahammülsüzüz. Bu yüzden de çok genç, yıldız adayı dediğimiz yabancılara değil de; daha orta yaşlı isimlere yöneliyoruz. Zaten o gençleri bizden önce birileri mutlaka buluyor ve alıyor ne yazık ki.
Bildiğimiz Türk oyuncuları alamamamız ve defansta bu kadar problemimiz varken Drogba geldi mi gelecek mi diye tartışıyorsak yanlış giden birşeyler var demektir. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bu yıldız adaylarını kadrosuna katması Ünal Aysal ve ekibinin ne yazık ki başarısızlığıdır.
İsterseler Drogba'yla Diego'yu alsınlar, defansta Servet - G.Zan veya Balta'yla, bir cacık olmaz bu takımdan. Sağlam yabancı sağlam yabancı deyip duruyoruz kim gelecek yahu sağlam? İsmi geçen bir Granqvist var ki onu da bence alamayız gücümüz yetmez, ki alsak bile o da ağır futbolcu şöyle bir seri adamımız yok. Paşalar gibi Serdar Kesimal dururken alamadık (ali turan meselesinden herhalde). Ersan'ı alamadık. Serdar Aziz'i satmazlar. Ömer Toprak 3-5 liraya transfer oluyor. Serdar Taşçı hayyyatta gelmez. Ee ne olacak şimdi?? Kim gelecek arkadaşlar Bassong mu gelecek? Ezequel Munoz mu gelecek kim gelecek?? Üzülerek söylüyorum ki bence yine kazma bir defans hattıyla oynayacağız. Evet daha çok zaman var ileride, ama transfer yapan yapıyor, yerli piyasasında futbolcu kalmayacak yakında. Bir Selçuk'la Elmander'le bitecek durumda değil Galatasaray'ın işi. Neyse artık zamanlar 6-7.liğe falan oynarız yavaş yavaş ilk 3e oynarız ve 10 sene sonra şampiyonluk için gereken işleri yapmaya başlarız herhalde.
Serdar Aziz ve Kemal Tokak gibi yaşı genç, geleceği ve potansiyeli olan iki stoper duruyor hala.Bunların 2'sini birden alarak da açığınızı kapatabilirsiniz, ki bence G.Saray yabancı stoper dışında bunlardan birini alacaktır artık benim tahminimce, Ersan'ı da alamadıktan sonra.
Çok sağlam kaleci arıyoruz yaşı genç olsun diyoruz. Şu Ochoa ' yı bizimkiler bir görse keşke....
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=wHolIsV0ZGg"]http://www.youtube.com/watch?v=wHolIsV0ZGg[/YOUTUBE]
Football is simple,but Football Manager is not