Bir takım 6 kişi kalınca maçı hükmen kaybetmiyor muydu öyle bir kural vardı diye hatırlıyorum PES'de falan oluyor FM'ye yansıtmamışlar mı acaba
Bir takım 6 kişi kalınca maçı hükmen kaybetmiyor muydu öyle bir kural vardı diye hatırlıyorum PES'de falan oluyor FM'ye yansıtmamışlar mı acaba
şu taktiği bi paylaşsanız diyorum,
ben editörden takım üretiyorum da 1-1 berabere kalıyorum,siz nasıl 25 yani?
korner taktiğiyse eğer benim bir evvelki maçımda olanı anlatayım;rakibi yenemedim bi türlü,neyse şu önerilen korner taktiğini ilk kez deneyeyim dedim. wonderfull forward adlı oyuncuma verdim görevi uzun şutları 14 ki zaten takımda en iyi 15 ve yedek durumdaki gourcuff,neyse 2 korner izledim toplam bizden 2 sinde de rakip alan savunmasıyla topu uzaklaştırdı ve gol olmadı ama sonraki pozisyonlarda ortalanan top gol oldu ve her ikisi de w.forward dan(ca 193 pa 199). 2.yarı gourcuff u oyuna sürdüm ama ne rakip korner kullandı ne de bizim takım,maç ilk yarı atılan bizden 4 rakipten 5 kornerle bitti ve (rakipte korner kullanmadı 2.yarı) maçta dediğim gibi 2-0 bitti.
son maçımda da inter(mourinho) ile oynuyorum,4 maç oynadım hep 1-1 ,sonunda sinir oldum maça geçmeden taktiği belirleyip tatile çıktım maç 3-0 bitmiş hemde aynı taktikle.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.