Takımda yabancı olması muhtemel mevkilerle, bir kadro kuralım;
----------------------Muslera------------------
--Sabri-----Servet------DC---Balta/Çağlar
--MR-------Selçuk------Kallström---Arda
-------------Baros-------Elmander/veya transfer--
Gördüğünüz gibi 6 yabancı. Arda'ya veya Selçuk'a bir şey olduğu anda, takım pert. Bitmiş olacak yani. Alacağımız yabancı DC de sağlam olacak ya, sanki Pique'yi alacağız. Bir halt olmayacak o sol bek durduğu sürece. MR için transfer haberi dahi çıkmadı. Kallström kesin mi bilmiyoruz. Biz hala Drogba Drogba diyelim. Kulübün kasasını boşalttığımız sürece David Villa gelse ne olacak?? Ne olacak ya diğer yerlere transfer yapamadığımız sürece?? Çook işimiz var, çok.
Albayrak Udinese'den Inler ve Zapata ile ilgilenildigini ama bu transferlerin kolay olmadigini, bitirdikleri transferler oldugunu transfer komitesi onayladiktan sonra aciklanacakmis kampa kadar bütün transferler bitecek demis.
Zapata-İnler super olur ama, Zapata Ersan guzel olurdu be. Adana'yla pazartesi gorusmemiz vardi ne oldu o is? Besiktas'la anlastiklari icin gorusmeyecek miyiz?
Albayrak isim verdiyse unutmak lazım o transferleri. Adam dün Ersan'ı alan 10 yıl rahat eder dedi, bugün sonuç ortada.
Zaten Gökhan İnler transferinin olma ihtimali %1 benim gözümde.
Ochoa'nın kontratı bitti bu sene..
Screw you guys, I'm goin' home
Bizim kova Zapata'nın geri gelip stoper oynama olasılığı daha fazla gibi.![]()
Aman Ochoa'dan allah muhafaza. Tam bir youtube kalecisi.
Ersan konusunda da feci caya geldim, kesin gozuyle bakiyordum resmen![]()
Ochoa dünya çapında değil kiBaşkan dünya çapında demişti.Bana kalırsa sağlam bi kaleci gelsin de kendi çapında olsa da olur.
Ochoa'nın talibi çok zaten çok fazla maaş istiyor en iyisi daha temiz kalecilere yönelinmesi.
Vardır bi bildikleri
Not : Kaan Özel Mesaj kutuna bakarmısın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir dönem deLi gibi America Mex takımının maçLarını izLerken bende bu adam Avrupa da iş yapar diye düşünüyordum ama sonra büyük düşüşe geçti performansı. Gerçi takımı da çok dağıLdı. Ochoa GaLatasaray da oynayacak, taraftarı rahatLatacak bir kaLeci değiL. Güney Amerika kaLeciLerine çok güven oLmaz. KoLombiyaLıLar dışında.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben yonetime kendimden cok guveniyorum. Politikalarini bildigim icindir belki de ama artik hayirlisi![]()
http://twitpic.com/57030v
Arkadaslar bu adam bizim stoperimiz. 1 tane yabanci stoper almak sart.
Hahahahaha hic gulecegim yoktu![]()
Resim yavaş yavaş açılıyordu Gökhan'ın eline gelene kadar bekledim sonra başka sayfaya geçtim resim o sıra yüklensin diye. Tekrar sayfayı açmamla kahkaha atmam bir olduHiç beklemiyordum böyle birşey
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ekmegi verirken omzu cikmis, milli takim kadrosundan cikartilmis ve hazirlik kampini kaciracakmis.
İçine domates peynir ataydın Gökhan kuru kuruya gider mi öyle ayıp sana..
Ersan Galatasaray'in kendisiyle gorusmedigini soylemis LigTV'de bir nebze olsun icim rahatladi adamla gorusup de anlasamasak icime otururdu.
Yanlış bilmiyorsam başkanla anlaşamadınız, çünkü anlaşılmış olsa Ersan ı ikna etmeye çalışırdınız. Bayram Akgül sözünü tutma olayına takıldı herhalde, bu arada yönetimi tekrar tebrik ederim, öyle ya da böyle istedikleri fiyata aldılar adamı.
Galatasaray ın kadro konusuna gelirsek, bence hedefleri çok yukarıya koydunuz ama eldekilerde oyuncu yahu... Yekta-Kazım bitmiş oyuncular değil henüz. Hakan Balta Terim ile çıkışa geçecektir. Sabri yine kötü oyuncu değil.
Yaşı geçmiş oyuncu konusu geçmiş ama Kewell 30 yaşında bu takıma geldi. Neler yaptığı ortada zaten. Bana kalırsa seneye Galatasaray en azından bir toparlanma içine girecek kadar başarılı olsa yeter. Beşiktaş-Fenerbahçe ve hatta son transferleriyle Trabzon bu seneye bayağı iddialı giriyorlar. Galatasaray tamamen toplama bir takımla sezona başlayacak, elbette eksikler olacak ama siz kalkıp Hakan Balta-Çağlar ikilisini sol bekte yok sayarsanız, Sabri yi sağ bekte yok sayarsanız tabi ki yabancı sınırına takılırsınız. Bu adamlar mevkilerinin Türk statüsündeki en iyileri olamasalarda Türkiye Ligi ni kaldıramayacak kadar da zayıf değiller.
Dediklerinizde haklisiniz hak veriyorum gercekten. Pazartesiyi bekliyorum Drogba/Cisse, Kaleci aciklanir insallah.