@leventb12
Çarşıdan aldım 1 tane deplasmana geldim 16 tane nedir? Cevap: Narspor.
@leventb12
Çarşıdan aldım 1 tane deplasmana geldim 16 tane nedir? Cevap: Narspor.
@Zekirdek
Cevap :
Toros Belediye 25![]()
edit..............
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, (d. 5 Şubat 1985, Funchal) Portekizli futbolcu.
Yukardaki mesajalrı gördümde Karamanspor'da ilk sezonda ( Tarih 18 Ekim 2010 ) hiçbir şekilde o kadar baskın bir maç çıkarılamaz.
Aynı takımları Fenerbahçe , Galatasaray , Barcelona'ya karşı bile yaptırsanız bu kadar farklı istatistikler olmaz (:
Ama Barcelona , Real Madrdi , İnter , Chelsea , Manu gibi oyuncuları karma gibi yapıp drem team çıkarırsak bi ihtimal![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Wolfsburg Udinese maçında ne var ya ben çıkaramadım?
Bende baktım baktım çözemedm![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
aslında fm 11 de yaptığınız ilginç editler ve sonuçları adlı bir başlık lazım
takımı editleyerek bu sonuca varmıştım![]()
![]()
![]()
trabzonspor ile süper kupa maçına çıktık ve inanılmaz bi maç yaptık mahalle maçı gibiydi mübarek
![]()
Benim lig maçları oynarken maç gayet düzgün ilerliyor fakat Avrupa Ligi maçlarında kasıyor,nedeni ne olabilir acaba?
Maçların gerilimi yüksek de ondan dolayı mı![]()
roma'yı 6 kişi yendim 2-1
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Bir takım 6 kişi kalınca maçı hükmen kaybetmiyor muydu öyle bir kural vardı diye hatırlıyorum PES'de falan oluyor FM'ye yansıtmamışlar mı acaba
şu taktiği bi paylaşsanız diyorum,
ben editörden takım üretiyorum da 1-1 berabere kalıyorum,siz nasıl 25 yani?
korner taktiğiyse eğer benim bir evvelki maçımda olanı anlatayım;rakibi yenemedim bi türlü,neyse şu önerilen korner taktiğini ilk kez deneyeyim dedim. wonderfull forward adlı oyuncuma verdim görevi uzun şutları 14 ki zaten takımda en iyi 15 ve yedek durumdaki gourcuff,neyse 2 korner izledim toplam bizden 2 sinde de rakip alan savunmasıyla topu uzaklaştırdı ve gol olmadı ama sonraki pozisyonlarda ortalanan top gol oldu ve her ikisi de w.forward dan(ca 193 pa 199). 2.yarı gourcuff u oyuna sürdüm ama ne rakip korner kullandı ne de bizim takım,maç ilk yarı atılan bizden 4 rakipten 5 kornerle bitti ve (rakipte korner kullanmadı 2.yarı) maçta dediğim gibi 2-0 bitti.
son maçımda da inter(mourinho) ile oynuyorum,4 maç oynadım hep 1-1 ,sonunda sinir oldum maça geçmeden taktiği belirleyip tatile çıktım maç 3-0 bitmiş hemde aynı taktikle.
daha önce başıma gelmediği ve duymadığım için bilmiyorum. karşıyaka ile oynuyorum mustafa sevgi ve trabzonspor'dan kiralık olarak takımımda bulunan barış memiş her maç cezalı görünüyorlar. sayfalarında "global ban" yazıyor. 7 hafta falan geçti hala cezalılar cezalarının ne zaman sona ereceği yazmıyor kısıtlı kadrom ile çılgın başarıalra koştuğum şu günlerde takımım iki kanadında süper işler yapan bu iki iyi oyuncum olmadan çırpınmaya devam ediyorum
edit: bi bilen varsa nedenini söylesin tabii ki öğreniriz aydınlanırız falan...
2 yıl doping cezası aldı malesef
eto'o bitmiş.