1 ile 30 arası toplam 1752 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default 'Bizimkilere' gün doğdu!

6 Haziran 2011 14:12 | NTV Spor ve Ajanslar
    Transferde ismi sürekli Türk takımlarıyla anılan Miroslav Klose ile Bayern Münih'in yolları ayrıldı.

Alman futbolcu Miroslav Klose ile Bayern Münih kulübünün yolları ayrıldı.
    Kulübünden yapılan açıklamada, futbolcunun sözleşmesinin uzatılmasına yönelik görüşmelerde anlaşmaya varılamadığı ve kontrat süresi 30 Haziran'da dolacak olan futbolcunun gelecek yıl Bayern Münih formasını giymeyeceği belirtildi.
    Bayern formasıyla, transfer olduğu 2007 yılından bu yana 98 maçta 24 gol atan futbolcunun adı gelecek sezon için bazı Türk takımlarıyla da anılıyor.
    Uluslararası basın ise futbolcunun kariyerini İspanya'da sürdürme ihtimalini daha olası görüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizimkilere derken Fanatik-Fotomaç-Fotogol-Fotospor'dan bahsediyor herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiyeye gelmez bu adam son yillarda türkiyeye kac tane alman futbolcu gelmis? enke disinda ben baska bir isim hatirlamiyorum hatirlayan varsa yazsin.. daha öncede yazmistim bunu forumda alman futbolcular yurt disini pek tercih etmiyorlar simdi kalkipta bana mesut özili khedira yi felan örnek gösterenler olabilir ama onlar alman degil almanlarda son yillarda yurt disinda oynayan bir ballack var baskada adam yok... bundesligada bir takima gider he hicbir alicisi cikmazsa yurt disini düsünebilir fakat türkiye en son tercihi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    türkiyeye gelmez bu adam son yillarda türkiyeye kac tane alman futbolcu gelmis? enke disinda ben baska bir isim hatirlamiyorum hatirlayan varsa yazsin.. daha öncede yazmistim bunu forumda alman futbolcular yurt disini pek tercih etmiyorlar simdi kalkipta bana mesut özili khedira yi felan örnek gösterenler olabilir ama onlar alman degil almanlarda son yillarda yurt disinda oynayan bir ballack var baskada adam yok... bundesligada bir takima gider he hicbir alicisi cikmazsa yurt disini düsünebilir fakat türkiye en son tercihi olur.
    Fabian Ernst var Schalke'den gelmişti..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fabian Ernst var Schalke'den gelmişti..
    dogru unutmusum onu.. fakat onun olayi cok farkliydi schalkeden daha düsük takimlarda forma giymek istememesi ve besiktasin ona yillik yaklasik 2,5-3 milyon euro vermesi türkiyeyi secmesine neden oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    dogru unutmusum onu.. fakat onun olayi cok farkliydi schalkeden daha düsük takimlarda forma giymek istememesi ve besiktasin ona yillik yaklasik 2,5-3 milyon euro vermesi türkiyeyi secmesine neden oldu.
    Ernst 2.5 yılda toplam 5.5 m euro kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ernst 2.5 yılda toplam 5.5 m euro kazandı.
    Eurosu eurosuna helal olsun o para

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Eurosu eurosuna helal olsun o para
    Sırf şampiyon olduğumuz sene o parayı fazlasıyla çıkarttı zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın peşinde olduğu falan yazıyor GS'ye gelebilir ama Trabzon'a geleceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsallah Galatasaray'a gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hilbertte geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fink'de geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almanlar başka ülkelere gitmez lafı bence biraz önyargılı bir bakış, kariyerinin sonuna gelen oyuncular iyi para veren kulübe gider çünkü kariyerlerini ilerletmek gibi bir amaçları olmaz. Yalnız Klose'yi isteyenler sadece Türk takımları değildir bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Klose büyük ihtimalle Galatasaray'a gelecekmiş..

NTVSPOR.nette varmış , Spor Servisi'nde bakmıştım.

Gelirse büyük bir patlama yaşanır finansal açıdan.Forma ve kombineler artar , Drogba'nın da geleceği söyleniyor.Eğer o da gelirse kombineler ve forma satışları derken Galatasaray'ın kasasına büyük bir para girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Klose hangi takıma gelirse gelsin faydalı olur.Golü koklayan oyuncu deyiminin tam karşılığı Klose.

Mesaj Yetkileri