Gaziantep'te Cenk+Emreye neleri ister acaba...
eğer başka alıcısı yoksa (özellikle Emre'nin) çok para istemezler. Cenk benim çok tuttuğum bir forvet değil, benim istediğim adam Emre Güngör.
Cale gönderilecekmiş sanırım kesin olarak.Bakalım zaman ne gösterecek.3 sezondur oynayan adamalrı bir anda kaybediyoruz.Yeniden bir istikrar yakalamalıyız bu değişimden sonra.
Bence defans defansif orta saha kaleci gibi mevkiler bizim ligimiz açısından en önemli bölgeler. Bu açıdan defanstaki sıkıntıyı Emre ile çözmek bana mantıklı gelmiyor. Sağlam bir yabancı stoper alınırsa diğer mevkiler hertürlü çözülebilir. Bu mevkileri ilk önce sağlam kazığa bağlamalılar diye düşünüyorum.
iyi defans yapmak için iyi defans oyuncuların olması gerekmez aslında. baksak bu seneye, santos-lugano-yobo-gökhan dörtlüsünün tamamı piotr-egemen-giray-serkan 4 lüsünden daha üst düzey oyunculardı. ve bir çok kez istemsiz değişimler yaptık sakatlara bağlı olarak. ama Fener 34, biz 23 gol yedik. Önemli olan genel takım defansı.
Ben bu yüzden Emrenin yeterli olacağını düşünüyorum. Ama listede olmadığını görüyorum.
Baris Özbek 8 haziranda imzaya geliyormus simdiden tüm Trabzonsporlulara sabir ve metanet diliyorum.
bir mehmet çakır vardı noldu ona?
LİG TV:
Trabzonspor'da Klose'nin çocuklarının okul problemi çözülmeye çalışılıyor. Klose, Avrupa'da hiç bir takımın veremeyeceği bir teklif yapan Trabzonspor'a sıcak bakıyor, ancak çocuklarının okul problemi var. Yönetim Song'u örnek vererek İstanbul'a 1.5 saat uzaklıkta bir okula uçakla götürüp getirme teklifi yaptıkları belirtiliyor.
Klose'ye 3 m € teklif edilmiş sanırım yıllık ve bu takımın düzenin alt üst edecek gibi gelirse.Tamam Klose harika transfer olacak ama bu kadar yük bindirmek büyük risk.
Barış Özbek yedek bekleyeceği için sorun olmaz en fazla sakatlık ve Türkiye kupasında oynar.Biz nelerine sabrettik.Burak'da ilk geldiğinde böyle yorumlanıyordu hatta istemeyenlerin başında ben geliyordum ama değişimi yaşadı ve şuan Türkiyenin en formda ismi Alexle birlikte.
Kloseye 2 yıl için 6 milyon vermektense, yıllık 1 milyon alacak El Hamoudi'ye 4 milyon bonservis vermek daha mantıklı. Klosenin o 3 milyonu haketmesi için 30 gole ulaşması lazım. Ben bu fiyattan alınacak oyuncuyu desteklemiyorum.
El Hamoudi 1 e geliyorsa bize gelsin almeida ile rotasyonu çok iyi olur![]()
eto'o bitmiş.
el hamdaoui şu anda yıllık 600.000 euro alıyor Ajax'tan. 1 milyon garipsenecek kadar düşük bir rakam değil.
Piyasası olan bir oyuncu El Hamdaoui, Ajax'tan ayrılırsa Türk kulüplerinden en az 1.5 M € talep eder bence.
Zokora gelmiş İstanbul'a Ntvspor canlı bağlantı yapıyo şu an![]()
Bende onu yazacaktım.Ntvspor canlı yayın yapıyor.
Trabzon'da asıl hedef Kanoute
Sevilla'yla yakalanan iyi ilişkiler Trabzonspor'un yıldız golcü Frederic Kanoute'ye yönelmesine neden oldu.
Goal.com Türkiye
Umut Bulut'un ayrılmak istemesinin ardından hücum hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Miroslav Klose'nin ardından bir diğer yıldız golcüye yöneldi.
Alman oyuncunun ailevi sebepler nedeniyle Trabzon'a gelmek istememesi üzerine alternatif arayışlarına yönelen bordo-mavililer, Sevilla'nın yıldız oyuncusu Frederic Kanoute'yi transfer listesine aldı.
DHA'nın haberine göre, Sevilla'dan Didier Zokora'yı transfer eden ve Romaric için transfer çalışmalarını sürdüren başkan Sadri Şener, Frederic Kanoute için La Liga temsilcisinin yetkilileriyle bir görüşme yapacak.
Sevilla'dan ayrılmak istediği bilinen ve Al Saad'dan transfer teklifleri alan 33 yaşındaki oyuncunun transferinde, kulüple geliştirilen iyi ilişkiler avantaj oluşturacak.
Eski takım arkadaşı Zokora'nın, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra gördüğü yakın ilgiden de haberdar olan Kanoute, Müslüman bir ülke oluşu nedeniyle de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.
--------------------------------------------------------------------------------
30 yaşında falan olsa neysede 33 çok arkadaş.
Sevilla' yı STSL ye alalım bari böyle tek tek alması zor olacak gibi![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Kanoute yaşı ne olursa olsun, çizgisi ve formu aynı olan bir adam. Gelirse çok iş yapar.
Kanoute yıllardır çok beğendiğim bir oyuncu. Son durumunu bilmiyorum ama eski haline biraz bile yakın olsa, ligimizde başarılı olacaktır.
Trabzonspor anlaşılan tüm Sevillalı oyuncuları toplayacak![]()
Capel'i alıp gelsinler yeter![]()
Kanoute 35 yaşında da iş yapar bu ligde![]()
kanoute gibi adamlar türkiyede her zaman is yapar hakan sükür örnegi var adam 35 yasinda bile gol atiyordu fizigi güclü oyuncular türkiyede her sezon en kötü 15 gol atar.
Jesus Navasi alsinlar![]()
Kemal Tokak için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimleri var. Kemal eğer yönetim kendisini göndermez ise takımda kalmak istiyor.
Zokora cikis yapmadan once Omer Urundul cikti disari
Alinan bilgiye gore Omer Urundul bi taraftara " Zokora imzaladiysa oynar " demis![]()