Klose'de flaş gelişme!
Bild Gazetesi, Beşiktaş'ın transferinde büyük mesafe katettiği Alman futbolcunun, İspanya'nın Valencia takımıyla anlaştığını iddia etti. Bugün Bayern Münih'ten ayrılacak olan golcü oyuncunun yeni kulübü bir iki gün içinde kesinlik kazanacak.

Atletico Madrid’in genç golcüsü Diego Costa ile anlaşmaya varan Beşiktaş, İspanyol kulübünün karar değişikliğinden sonra yıldız oyuncudan vazgeçmişti.

Rotasını hemen Alman golcü Miroslav Klose’ye çeviren Beşiktaş bu transferde büyük mesafe katetti. Ancak Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’de yayınlanan habere göre Klose’nin İspanya’nın Valencia takımına gideceği ileri sürüldü. Kulübü Bayern Münih’ten bugün ayrılacak olan Klose’nin, Valencia’nın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması nedeniyle İspanya’yı tercih edeceği iddia edildi. Valencia olmazsa, Alman oyuncunun Everton’a da gidebileceği yazıldı. Bu arada Beşiktaş’ın da Klose’yi almak için vatandaşı Fabian Ernst’i devreye soktuğu kaydedildi. Ernst’in Klose’yle görüştüğü ve transferde aracılık yaptığı ifade edilirken, Siyah-Beyazlılar’ın Alman yıldıza yıllık 2,7 milyon Euro önerdiği bildirildi.

HABER1903