1 ile 30 arası toplam 1752 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiyeye gelmez bu adam son yillarda türkiyeye kac tane alman futbolcu gelmis? enke disinda ben baska bir isim hatirlamiyorum hatirlayan varsa yazsin.. daha öncede yazmistim bunu forumda alman futbolcular yurt disini pek tercih etmiyorlar simdi kalkipta bana mesut özili khedira yi felan örnek gösterenler olabilir ama onlar alman degil almanlarda son yillarda yurt disinda oynayan bir ballack var baskada adam yok... bundesligada bir takima gider he hicbir alicisi cikmazsa yurt disini düsünebilir fakat türkiye en son tercihi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    türkiyeye gelmez bu adam son yillarda türkiyeye kac tane alman futbolcu gelmis? enke disinda ben baska bir isim hatirlamiyorum hatirlayan varsa yazsin.. daha öncede yazmistim bunu forumda alman futbolcular yurt disini pek tercih etmiyorlar simdi kalkipta bana mesut özili khedira yi felan örnek gösterenler olabilir ama onlar alman degil almanlarda son yillarda yurt disinda oynayan bir ballack var baskada adam yok... bundesligada bir takima gider he hicbir alicisi cikmazsa yurt disini düsünebilir fakat türkiye en son tercihi olur.
    Fabian Ernst var Schalke'den gelmişti..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fabian Ernst var Schalke'den gelmişti..
    dogru unutmusum onu.. fakat onun olayi cok farkliydi schalkeden daha düsük takimlarda forma giymek istememesi ve besiktasin ona yillik yaklasik 2,5-3 milyon euro vermesi türkiyeyi secmesine neden oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    dogru unutmusum onu.. fakat onun olayi cok farkliydi schalkeden daha düsük takimlarda forma giymek istememesi ve besiktasin ona yillik yaklasik 2,5-3 milyon euro vermesi türkiyeyi secmesine neden oldu.
    Ernst 2.5 yılda toplam 5.5 m euro kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ernst 2.5 yılda toplam 5.5 m euro kazandı.
    Eurosu eurosuna helal olsun o para

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Eurosu eurosuna helal olsun o para
    Sırf şampiyon olduğumuz sene o parayı fazlasıyla çıkarttı zaten

Mesaj Yetkileri