Sayfa 520 / 1204 İlkİlk ... 204204705105185195205215225305706201020 ... SonSon
15,571 ile 15,600 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 yil olursa hakikatten iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok sabır iyi değil bazen.Acele etmeliyiz biraz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Geç olsun, güç olmasın. İyi isimler gelsin, Temmuz başına yetişsin yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen kampa yetissin transferler yeter.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba'yı Kel Haldun halleder yav Kemal gelirse çok iyi olur bir de Serdar Aziz'i alsak süper olur bu sene iyice pişer onlar, seneye de süper defans hattı oluşur Semih-Serdar-Kemal, Servet yedek olur bir de yabancı olursa tadından yenmez

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    6 tane yabanci alacagimiz soyleniyor. Muslera-Bougherra-Kallstrom-Pjanic-Larsson-Drogba olsa ruya gibi olur.

Not: Evet, Larsson'a taktim
    Larsson gelmicek boşuna umutlanma Pjanic gelirse zaten asıl bomba o olur.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu hafta da transfer açıklanmayacak gibi duruyor...Beşiktaş transferlerini nerdeyse bitirdi bizim daha çabuk olmamız lazım bu yavaşlıkla işimiz zor en çok duyumcular bizde ama boş duyumlar işte hani transfer hala açıklanmıyor...
    Kampa yetiştiği sürece geç kalınmış sayılmaz kaan abi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lig Tv : İstanbul B.Belediyespor başkanı şu an Florya'da ve Fatih Terim ile, İbrahim Akın için görüşüyor.

Bir tane de benden

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abi neyin geçinden bahsediyosunuz Transfer döneminin kapanacağı hafta adam gelirdi önceki senelerde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Akın'ı severim üstün bilek yetenekleri olan futbolcu.Gelirse güzel olur.Ama ben hala savunmaya nasıl takviyeler yapılacak onu merak ediyorum.2 stoper ve sol bek şart.Aslında sağ bekde şart.Defansın komple yenilenmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim altyapidaki bekleri takip eden var mi? Ben İbrahim'i hala istemiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İbrahim Akın ne yahu onla mı şampiyon olacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Galatasaray'ın kalesine geçecek isim çok şanslı bence. Geçen seneki kalecilerden sonra maç başına 1 top tutsa bile efsane olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Olabilir bizde istemiyoruz Mümkünse Sercan Yıldırım ı da birileri alsın büyüklerden, onu da biz almadan Korkuyorum, istenen fiyatla gerçek ederi arasında uçurumlar var. Yine Sezer Öztürk de öyle...

Zaten Galatasaray ın önünde yapacağı çok transfer var daha. Yazdıklarınıza göre en az 10 oyuncu falan gelmesi lazım. Bunların gelmesi her türlü temmuz başını bulur. Ama zaten Beşiktaş ın da temmuz başını bulacaktır, forvet transferi ile kaleci transferi... Bizim yöneticilerin son dönemde popüler bir lafı var... Yıldız transferi çabuk bitmiyor, zor oluyor Sizde de gördüğüm kadarıyla elimizi sallasak yıldıza çarpıyor, transfer hedefi olarak. Öyle kolay kolay sonlanmayacak gibi duruyor bu sene transferleriniz Ama şöyle de birşey var, ne kadar geç olursa olsun, geçtiğimiz senelere göre çok daha erken bitecek gibi büyüklerimizin transferleri...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Sercan ve Volkan süper olur sonuçta belli bir kalitenin üstünde olan isimler bunlar. Hem Larsson'da gelirse üstüne bir de Arda kalırsa bizim kanatlar süper olur Bir de defansı halletsek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan ve Volkan bence de kaliteyi yukseltir. Genc oyuncular zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sol bek olarak berk neziroğulları sağbek olarak çetin güngör ki geçen sene jan derks rijkaard a çıkabilir a takıma raporu vermişti bi maç yedekten girmişti 90 da falan da şuan kiralıktı galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman insallah bu sene bir bek patlama yapar da kurtuluruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Muslera tamamlanmış. Klose de büyük ihtimalle Galatasaray'da .. Bir yönetici ( yardımcı da olabilir ) Drogba ile görüşmek için İngiltere'ye gitmiş.Çok hareketli bir transfer dönemi olacak gibi Beklere takviye yapmamız gerekli.Sabri'nin de yedeği olmak zorunda.Defans ortasına fişek gibi , ilk dokunuşu iyi olan bir stoper gerekli.Kanatlara da takviye yaparsak mükemmel bir takım oluruz.Seneye ilk 3'de olabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Çetin urfasporda süründü bu sene a2 de bile oynayamaz artık o

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba gelecekse Klose'ye hic gerek yok. Baros'un kalmasi daha hayirli olur. Bekliyoruz transferleri, faydali transferler olacagina inaniyoruz.

TS'nin yeni transferi Didier Zokora: "Benim gibi Drogba gibi önemli oyuncuların Türkiye'ye gelmesi Türkiye Ligi için olumlu olacaktır."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    TS'nin yeni transferi Didier Zokora: "Benim gibi Drogba gibi önemli oyuncuların Türkiye'ye gelmesi Türkiye Ligi için olumlu olacaktır."
    Drogba'nın geleceğini nerden öğrendin sen yahu . Yoksa konuştıunuz mu

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Milli takım arkadaşları ve fildişinin 2-3 gün önce maçı vardı konuşmuş olma ihtimalleri yüksek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Galatasaray'ın Mutu aşkı alevlendi

Fiorentina'nın gözden çıkardığı Rumen golcü ile tekrar ilgilenmeye başlayan Galatasaray'ın, başarılı oyuncuya teklif götürdüğü ileri sürüldü...

Goal.com Türkiye

Cuma günü Romanya'nın Bosna Hersek'i 3-0 yendiği maçı canlı olarak izleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Fiorentina'nın Rumen yıldızı Adrian Mutu'yu kadrosuna katmak üzere girişimlere başladığı iddia edildi.

Corriere dello Sport'un haberine göre Elmander'i kadrosuna katarak yabancı transferinde ilk bombayı patlatan sarı kırmızılılar, şimdi de adı daha önce doping skandallarına karışan golcü oyuncuyu yakın takibe aldı. Mutu'yu izlemek üzere Romanya'ya gittiği öne sürülen Fatih Terim'in deneyimli golcünün alınması için yönetime rapor verdiği belirtildi.

Rumen yıldıza üç senelik 8 milyon avro teklif etmeyi planlayan Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde golcü oyuncunun menajeriyle irtibata geçeceği ileri sürüldü.

--------------------------------------------------------------------------------

GS alsa şu adamıda bi rahatlasa şu basın.Her transfer döneminde en az 20 kere yazıyorlar adam GS için

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Bence yanlış transfer olur Mutu söylediğin gibi her transfer döneminde galatasaray'lı oluyor
    Klose bence daha iyidir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Klose'de Mutu'da gelmesin hatta bana kalsa Drogba'da gelmesin 1'i keş diğer 2'si emekliliğinde para sıkıntısı çekmemek için geliyor. Ben böyle adam görmek istemiyorum takımımda. Ama 3'ünden biri kesin gelecekse Drogba gelsin en azından fiziken bizim ligi daha kolay kaldırır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Galatasaray'ın Mutu aşkı alevlendi
    Bir an Mutu'nun Galatasaray aşkı alevlendi diye okudum Bizdeki nasıl aşksa artık Mutu'da bize aşık oldu
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gazetecinin teki sordu. Drogba Galatasaray hakkında size birşey sordu mu görüştünüz mü diye. Bu cevabı verdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İsveç - Finlandya maçı 3-0 . İlk gol Kallström ' den geldi . 3. golde Larsson mükemmel bir asist yaptı ibrahimovic attı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İsveç - Finlandya maçı 3-0 . İlk gol Kallström ' den geldi . 3. golde Larsson mükemmel bir asist yaptı ibrahimovic attı.
    Ne alaka Tuğrul burası GS Transfer haberi boş mesaj niye atıyorsunki bu arada Mutu her sene bize geliyor zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Larsson-Kallstrom elele

Mesaj Yetkileri