5 yil olursa hakikatten iyi olur.
5 yil olursa hakikatten iyi olur.
Çok sabır iyi değil bazen.Acele etmeliyiz biraz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Geç olsun, güç olmasın. İyi isimler gelsin, Temmuz başına yetişsin yeter.![]()
Aynen kampa yetissin transferler yeter.
Drogba'yı Kel Haldun halleder yavKemal gelirse çok iyi olur bir de Serdar Aziz'i alsak süper olur bu sene iyice pişer onlar, seneye de süper defans hattı oluşur
Semih-Serdar-Kemal, Servet yedek olur bir de yabancı olursa tadından yenmez
Larsson gelmicek boşuna umutlanmaPjanic gelirse zaten asıl bomba o olur.
Kampa yetiştiği sürece geç kalınmış sayılmaz kaan abi.
Screw you guys, I'm goin' home
Lig Tv : İstanbul B.Belediyespor başkanı şu an Florya'da ve Fatih Terim ile, İbrahim Akın için görüşüyor.
Bir tane de benden![]()
Abi neyin geçinden bahsediyosunuzTransfer döneminin kapanacağı hafta adam gelirdi önceki senelerde
![]()
İbrahim Akın'ı severim üstün bilek yetenekleri olan futbolcu.Gelirse güzel olur.Ama ben hala savunmaya nasıl takviyeler yapılacak onu merak ediyorum.2 stoper ve sol bek şart.Aslında sağ bekde şart.Defansın komple yenilenmesi lazım.
Bizim altyapidaki bekleri takip eden var mi? Ben İbrahim'i hala istemiyorum![]()
İbrahim Akın ne yahu onla mı şampiyon olacağız.
Galatasaray'ın kalesine geçecek isim çok şanslı bence. Geçen seneki kalecilerden sonra maç başına 1 top tutsa bile efsane olur.![]()
Olabilir bizde istemiyoruzMümkünse Sercan Yıldırım ı da birileri alsın büyüklerden, onu da biz almadan
Korkuyorum, istenen fiyatla gerçek ederi arasında uçurumlar var. Yine Sezer Öztürk de öyle...
Zaten Galatasaray ın önünde yapacağı çok transfer var daha. Yazdıklarınıza göre en az 10 oyuncu falan gelmesi lazım. Bunların gelmesi her türlü temmuz başını bulur. Ama zaten Beşiktaş ın da temmuz başını bulacaktır, forvet transferi ile kaleci transferi... Bizim yöneticilerin son dönemde popüler bir lafı var... Yıldız transferi çabuk bitmiyor, zor oluyorSizde de gördüğüm kadarıyla elimizi sallasak yıldıza çarpıyor, transfer hedefi olarak. Öyle kolay kolay sonlanmayacak gibi duruyor bu sene transferleriniz
Ama şöyle de birşey var, ne kadar geç olursa olsun, geçtiğimiz senelere göre çok daha erken bitecek gibi büyüklerimizin transferleri...
Bence Sercan ve Volkan süper olur sonuçta belli bir kalitenin üstünde olan isimler bunlar. Hem Larsson'da gelirse üstüne bir de Arda kalırsa bizim kanatlar süper olurBir de defansı halletsek...
Sercan ve Volkan bence de kaliteyi yukseltir. Genc oyuncular zaten.
O zaman insallah bu sene bir bek patlama yapar da kurtuluruz.
Muslera tamamlanmış. Klose de büyük ihtimalle Galatasaray'da .. Bir yönetici ( yardımcı da olabilir ) Drogba ile görüşmek için İngiltere'ye gitmiş.Çok hareketli bir transfer dönemi olacak gibiBeklere takviye yapmamız gerekli.Sabri'nin de yedeği olmak zorunda.Defans ortasına fişek gibi , ilk dokunuşu iyi olan bir stoper gerekli.Kanatlara da takviye yaparsak mükemmel bir takım oluruz.Seneye ilk 3'de olabiliriz.
Çetin urfasporda süründü bu sene a2 de bile oynayamaz artık o
Drogba gelecekse Klose'ye hic gerek yok. Baros'un kalmasi daha hayirli olur. Bekliyoruz transferleri, faydali transferler olacagina inaniyoruz.![]()
TS'nin yeni transferi Didier Zokora: "Benim gibi Drogba gibi önemli oyuncuların Türkiye'ye gelmesi Türkiye Ligi için olumlu olacaktır."
Galatasaray'ın Mutu aşkı alevlendi
Fiorentina'nın gözden çıkardığı Rumen golcü ile tekrar ilgilenmeye başlayan Galatasaray'ın, başarılı oyuncuya teklif götürdüğü ileri sürüldü...
Goal.com Türkiye
Cuma günü Romanya'nın Bosna Hersek'i 3-0 yendiği maçı canlı olarak izleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Fiorentina'nın Rumen yıldızı Adrian Mutu'yu kadrosuna katmak üzere girişimlere başladığı iddia edildi.
Corriere dello Sport'un haberine göre Elmander'i kadrosuna katarak yabancı transferinde ilk bombayı patlatan sarı kırmızılılar, şimdi de adı daha önce doping skandallarına karışan golcü oyuncuyu yakın takibe aldı. Mutu'yu izlemek üzere Romanya'ya gittiği öne sürülen Fatih Terim'in deneyimli golcünün alınması için yönetime rapor verdiği belirtildi.
Rumen yıldıza üç senelik 8 milyon avro teklif etmeyi planlayan Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde golcü oyuncunun menajeriyle irtibata geçeceği ileri sürüldü.
--------------------------------------------------------------------------------
GS alsa şu adamıda bi rahatlasa şu basın.Her transfer döneminde en az 20 kere yazıyorlar adam GS için![]()
Bence yanlış transfer olur Mutu söylediğin gibi her transfer döneminde galatasaray'lı oluyor
Klose bence daha iyidir
Klose'de Mutu'da gelmesin hatta bana kalsa Drogba'da gelmesin 1'i keş diğer 2'si emekliliğinde para sıkıntısı çekmemek için geliyor. Ben böyle adam görmek istemiyorum takımımda. Ama 3'ünden biri kesin gelecekse Drogba gelsin en azından fiziken bizim ligi daha kolay kaldırır.
İsveç - Finlandya maçı 3-0 . İlk gol Kallström ' den geldi . 3. golde Larsson mükemmel bir asist yaptı ibrahimovic attı.
Larsson-Kallstrom elele![]()