-
07.Haziran.2011, 15:50
bence bi işe yaramıyor,nedeni de kiralık göndermek istediğim oyuncuya para vermiyorlar,ne para kazanabiliyorum ne de maaşını karşılamıyorlar,oynatmak zorunlulukları da yok+bi de üste para veriyorsun.O yüzden benim hiç pilot kulübüm olmadı.Olmasını yapayım dedim üstte dediklerimi yazınca vazgeçtim o yüzden pilot kulübe karşıyım.En azından maaşını karşılayıp yani bişey kazanabilsem ne ala ama hiçbişey yok o yüzden fm 2010 u alma nedenlerimden biri(önceki oyunum fm 2006da yoktu) olmasına rağmen hiç bir pilot kulübüm olmadı.Eğer benim takımı almak isterlerse ki oyunda böyle bişey olmaz dediğim nedenlerden kabul ederim.Oh ne ala para da vermiyorum oynatmak zorunda da değilim bi de onlar bana oynatmak zorunda olmadığım adamdan para verecekler keşke olsa
üst düzey klüplerde iyi oyuncu gönderirsen herhalde oynar ama düşük seviyeli örneğin genç oyuncular oynamaz,eğer düşük ca ya sahip oyuncun varsa alt liglerden pilot takım al,üst düzey ama kadronda düşünmediğin adam varsa da üst düzey bi takıma gönder bide "aldığı zaman ilk 11 oynatmak istiyor" falan yazıyor.
Ama dediğim gibi ben para kazanabileceğim normal kiralama yöntemini tercih ediyorum,Oyunda da pilot kulübe gönderilen pek oyuncu göremedim,bence boşuna para kaybı.
Mesaj Yetkileri