Kaan için Larsson'u istiyorum ben.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Larsson'u alırsak sağ tarafı otoban yaparız
Bu arada Kallström bir asistte yaptı![]()
Kocum Larsson ya![]()
Kallström bir orta açtı, bizim Sarp+Barış+Balta 3'lüsünün kariyerlerindeki bütün ortaları toplasan anca yetişirAyrıca çok iyi bir serbest vuruş kullandı, tam Ibra'nın kafaya, 4-0 yaptılar skoru.
Screw you guys, I'm goin' home
İsveç'te maşallah herkese 3 tane sallıyor.
Elmander'de çok iyi oynuyor sürekli basıyor ilerde, yorulmadı hala. Bir de gol atsaIbra'da 25'te Toivonen yerine girmiş 3 tane attı
![]()
Isaksson demin taça salladı topu. Allah düşmanımın başına vermesin Isaksson'u![]()
Kallström'ü izlemek için Davala falan maçta artık bu maçtan sonra Okeyi verirler.
Şuanda 1 gol 2 asistle oynuyor.
Muslera transferi için Tulun münihte menejeri ile görüşüyormuş. Cine-5
Celal Kolot:Çok iyi transfer olur.10 kaleci aramazlar.
Bünyamin Çidal:İzlediğim kadarı ile seriada iyi mçalar çıkardı..
Kallstrom gelsin de dertler bitsin, gozumuz yollarda kaldi.![]()
Kallstrom bizde derken başkası gelip almasın bu oyununu görünce.
Dha Klose Gs'ye yakin diyor.
http://www.dha.com.tr/klose-galatasa...er_170652.html
G.Saray Klose'yi bitirdi!
Ve Galatasaray bombayı patlattı! Alman devi Bayern Münih'le geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Miroslav Klose, Galatasaray'la anlaştı.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=93649
yeni yapılanma hakkında umutlarım gün geçtikçe kötüleşiyo cidden o kadar drogba dedik dedik gele gele klose mi geliyo !
Ya simdi Klose para icin gelmiyorsa ne icin geliyor ?
Tey Allahım ya biri Klose'yi biri Forlan'ı biri Drogba'yı beğenmez yahu gözünüz forvet görsün Klose gibi adamı nerden bulacağız ha Drogba ha Klose aynı şeyler bunlar ikisi de kalite kokuyor...
Klose'yi siz heralde hayatınızda hiç izlemediniz.Ya da başka biriyle karıştırdınız ?
Kloseyi Trabzona cok istedim bize nasip olmadi ama onun gibi bi golcuyu ligimizde izlemek buyuk keyif olacak
Cuma gunu aciklanacakmis deniyor. Baskanimiz ilk önce kaleci aciklanacak demisti? simdi kaleci yarin bir gun aciklanirmi dusunmuyor degilim, isler corbaya döndu valla. :S
Klose gibi adam 2 yıl daha rahat futbol oynar.Uyum sağlarsada gereken katkıyı yapar.Drogba gelmezse yatak kalkak dua edek Klose gelsin diye.