Kariyere biraz devam,zaten iş,okul,finaller derken iyi bir anlatım yapamıyorum ama çok zevkli bir takım oldu ve oynaması büyük keyif.Sadece pazarları garajdan çıkarılıp binilen bir M3 durumuna geldi takım günde bir maç anca yapabiliyorum bazen o da yok
Kariyerde ki değişik noktalara temas edelim biraz.Mesela kiraya gönderdiğim ama takımda kalsa inanılmaz yararlı oalcak gençlerin profillerini ekleyeyim...

2013/2014 sezonun ortasında 6trilyona almıştım,2 yıldır Napoli'de kiralık ve 2 sezondur da hep ilk 11 oynuyor ve şu an da as kalecim Asenjo'dan daha iyi halde ama daha da çok gelişmesi adına ve Asenjo'ya kıyamadığım için kirada.Tabii bir de kiralamasından aldığımız para var

Genç İtalyan çok iyi bir futbolcu olacak gibi.Geçen sezon ŞL finalinde ilk 11!de sahadaydı ve muazzamdı.Daha çok oynayabilmesi için kiraladım.Aslında kadromda kalsa bu sene yine en az 20 maça çıkabilirdi.Kiralama parasına da bakaraktan gönderdim çok umutluyum yeni bir Maldini olabilir.

Şu haliyle dahi kadromda bulunan tüm orta saha oyuncularından daha iyi hatta dünya'nın en iyilerinden ama daha çok gelişebilir diye düşünüyorum 2 yıldır Villareal'de ilk 11 oynutor ve geçen sezon UEFA'yı aldılar katkısı çok büyüktü.Sene başı süper kupa da ise güçleri bize yetmedi tabi ki

Sezon başında çok talibi olan bir isim daha.Genç Portekizli'den çok şeyler bekliyorum çok iyi solu var ve tehlikleli adam,bekliyorum

Bu adamda Drogba'yı görüyorum,sanırım başka birşey dememe gerek yok Geçen sezonu İSpanya'da Xerez'de geçirdi bu sene Villareal yolunu tutanlardan oldu.

Hızı,bitiriciliği Leonel Messi!Pardon Pasini,2012-2013 sezonun başın da aldığım bu çocuk St. Etienne,Hoffe,Sevilla ve bu sezonda Cagliari'de oynuyor.Tek şanssızlığı benim ise şansım kadromuzda önünde Khalil ve Kadlec gibi iki süper golcü var.Özellikle mental olarak biraz daha gelişirse kadroda yer bulması oldukça kolay hatta bana taktik değiştirtir

Kira da bulunanları tamamına yakını takımlarında ilk 11 oynuyor burda da oynayabilecek seviyedeler.Ama bu çocuklar bence çok çok iyi olacaklar,öyle bir umudum var.Aynı şekil de umutlu olduğum 3-5 oyuncu daha vardı onlar olamadılar,yaşları 22-23'e geldi inş. bunlarda da aynı olay olmaz.