Sayfa 523 / 1204 İlkİlk ... 234234735135215225235245255335736231023 ... SonSon
15,661 ile 15,690 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhun çok iyi olur. Dayanamıyorum kadro yapacağım
    -----------------------Muslera------------------------------
    Sabri---Servet(ceyhun)---Bougherra--Balta/Çağlar
    Larsson---Kallström-------------Selçuk------Arda
    -------------Drogba----------------Klose---------------

Uuu beybi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Gece gece koptum, Lazio forumlarıda nöbet tutuyor..Onlar JKlose'yi büyük heyecanla bekliyor.

Lazio Forums - Calcio Mercato/Market - Lazio Forever Forum
    Aslında kopulucak bir olay değil . Burada ki gs taraftarıda onlar kadar heyecanlı bir bekleyiş içerisinde . Yani şunu demek istiyorum oradaki havayla buradaki hava aynı . İki takım taraftarıda kendine bekliyor ve Klose büyük bir oyuncu olduğu için beklemeleri doğal gibi geldi . Şahsi fikrim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ceyhun çok iyi olur. Dayanamıyorum kadro yapacağım
    -----------------------Muslera------------------------------
    Sabri---Servet(ceyhun)---Bougherra--Balta/Çağlar
    Larsson---Kallström-------------Selçuk------Arda
    -------------Drogba----------------Klose---------------

Uuu beybi
    Kadro çok efsane olurda kadronun oluşması için Ceyhun dahil 7 oyuncu alınması gerek ve bunların uyum sorunu felan olduğu düşünülürse bence ilk seneden bu kadar değişiklik yapmazlar .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aslında kopulucak bir olay değil . Burada ki gs taraftarıda onlar kadar heyecanlı bir bekleyiş içerisinde . Yani şunu demek istiyorum oradaki havayla buradaki hava aynı . İki takım taraftarıda kendine bekliyor ve Klose büyük bir oyuncu olduğu için beklemeleri doğal gibi geldi . Şahsi fikrim
    Bence photoshop'un kalitesizliğine kopmuştur Yoksa ben de katılıyorum, ben Klose yerinde olsam oraya giderdim yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Klose'yi hic istemiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Klose gelirse Drogba gelmez ikisi de aynı özellikte oyuncular hangisi gelirse gelsin çok iyi olacak sonuç olarak Galatasaray kazanacak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bence photoshop'un kalitesizliğine kopmuştur Yoksa ben de katılıyorum, ben Klose yerinde olsam oraya giderdim yani.
    O yönüyle bakmamıştım evet photoshop gayet komik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Klose gelirse Drogba gelmez ikisi de aynı özellikte oyuncular hangisi gelirse gelsin çok iyi olacak sonuç olarak Galatasaray kazanacak
    İkisi birlikte gelecek yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3-4-3 oynayalım Nasılsa defansta oynayacak adam gibi birileri yok İlerde Elmander-Drogba-Klose olsun 5 yersek 6 atarız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    3-4-3 oynayalım Nasılsa defansta oynayacak adam gibi birileri yok İlerde Elmander-Drogba-Klose olsun 5 yersek 6 atarız
    Pes mantığıyla düşünürsek öyle

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bence 2-3-5 oynayın, forvete Elmander-Drogba-Carew-Klose-Batuhan... Hepsi aynı tür oyuncu mu oldu ne

Drogba bana göre Klose den çok daha iyi bir oyuncudur. Ama yok Drogba olmuyorsa Klose de iyidir. Yaşı fazla çok büyük umutlar bağlamamak lazım, tutmama ihtimali de var ama Alman olması belki işi değiştirebilir. Gerçi elde birde Baros var, ikisi birlikte 1 tane üst düzey forvet eder herhalde Birde arkalarında Elmander olacak. Çok uçuk maliyetler olmadığı sürece iyi transfer.

Yalnız ikisinin birden gelmesinden bahsedilmiş ama hiç akıllıca olmaz bence. Elmander alınmasaydı olabilirdi ama Drogba-Klose ikilisinin aynı kadroya yazılması yanlış. Mesela aynı bedellere Saviola gibi bir forvet alınırsa Drogba yerine, çok daha iyi bir ikilisi olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bence 2-3-5 oynayın, forvete Elmander-Drogba-Carew-Klose-Batuhan... Hepsi aynı tür oyuncu mu oldu ne

Drogba bana göre Klose den çok daha iyi bir oyuncudur. Ama yok Drogba olmuyorsa Klose de iyidir. Yaşı fazla çok büyük umutlar bağlamamak lazım, tutmama ihtimali de var ama Alman olması belki işi değiştirebilir. Gerçi elde birde Baros var, ikisi birlikte 1 tane üst düzey forvet eder herhalde Birde arkalarında Elmander olacak. Çok uçuk maliyetler olmadığı sürece iyi transfer.

Yalnız ikisinin birden gelmesinden bahsedilmiş ama hiç akıllıca olmaz bence. Elmander alınmasaydı olabilirdi ama Drogba-Klose ikilisinin aynı kadroya yazılması yanlış. Mesela aynı bedellere Saviola gibi bir forvet alınırsa Drogba yerine, çok daha iyi bir ikilisi olurlar.
    NTV Spor haber müdürü mü bir şeyi açıkladı, ondan öyle dedim ve aynı kadroya yazdım. Ayrıca Baros'a da Katar'dan tekilf var falan deniyordu. Bana kalırsa Drogba'ya da Klose'ye de gerek yok, stoper, sağ kanat, kaleci ve Kallström'ü bitirsinler yeter.

NTV Spor haber müdürü mü bir şeyi açıkladı, ondan öyle dedim ve aynı kadroya yazdım. Ayrıca Baros'a da Katar'dan tekilf var falan deniyordu. Bana kalırsa Drogba'ya da Klose'ye de gerek yok, stoper, sağ kanat, kaleci ve Kallström'ü bitirsinler yeter.
    2 yildir forvetsizlikten ölüyor bu takim nasil gerek yok forvete.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Elmander-Stancu-Kazım-Baros forvet değil mi Selçuk-Kallström ikilisine ek olarak kanatta Arda ve yine defans yapmayan bir kanat oyuncusuyla, zayıf bir defansa sahip olan Galatasaray sıkıntı çekmez mi? Bence tek forvet oynayacaktır Fatih Terim...

Yalnız Klose falan da gelirse hayır denmez

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Elmander-Stancu-Kazım-Baros forvet değil mi Selçuk-Kallström ikilisine ek olarak kanatta Arda ve yine defans yapmayan bir kanat oyuncusuyla, zayıf bir defansa sahip olan Galatasaray sıkıntı çekmez mi? Bence tek forvet oynayacaktır Fatih Terim...

Yalnız Klose falan da gelirse hayır denmez
    Santrfor lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bize Drogba'dan çok klose lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bugün Divan Kurulu Toplantısı varmış.Bir iki isim açıklanabilir diyorlar ama bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Geçen hafta söylemiştim yine yineliyorum. Boşuna transfer bekliyoruz resmen. Taffarel ve Fatih Terim seçimleri gelecek için gayet umut verici görünebilir. Lakin seneye Avrupa Kupalarında yer alamayacak bir takımın yabancı oyuncularla anlaşabilmesi sanıldığı kadar kolay değildir. Öyle büyük transferler beklememek gerekir o yüzden yönetimden. Takım ruhuna uygun , kazanma azmi olan oyuncular alınması gerekiyor. Yıldız oyuncu getireceklerini pek sanmıyorum şahsen.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Celtic Gökhan Zan'la ilgileniyormuş umarım satılır

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Celtic Gökhan Zan'la ilgileniyormuş umarım satılır
    Haber doğruysa, Gökhan Zan'ın satılmasına gerek yok zaten, zira sözleşmesi bitti ve henüz yenilemedi sözleşmeyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haber doğruysa Celtic ve Rangers'a olan bütün saygım gider
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben artik Klose'nin is yapacagini zannetmiyorum. Zaten fizik gucu yuksek diri bir oyuncu da degil. Bu seneki performansi da ortada. Dunya Kupasi'nda son izlerini sundu bize, o kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Klose çok iyi bir oyuncu bunda hepimiz hem fikiriz.Ama bize Drogba lazım.Senelerdir aradığımız komple forvet Drogba lazım bize.Yoksa istenmeyecek oyuncu değil Klose.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ünal Aysal, transferde adı Galatasaray'la geçen oyunculara değinirken, anlaşmaya varıldığı ileri sürülen Alman futbolcu Miroslav Klose hakkında, "Benim haberim yok. Bilgim olursa muhakkak haber veririm" dedi.

Chelsea'deki geleceği merak konusu olan Didier Drogba için görüşmelerini sürdürdüklerini belirten Aysal, "Drogba'nın sahibi var. Daha devam eden bir kontratı var. Kontratı çözmek de Chelsea'ye ait bir yetki. Biz sadece talip olabiliriz. Elimizden gelen tüm gayreti, taraftarlarımızın talebi üzerine gösteriyoruz. İnşallah olur ama en aşağı Drogba kadar bize faydalı olabilecek alternatif elemanlar da listemizde var. Galatasaray'da o bölge boş kalmaz. En iyi şekilde de temsil edilir" diye konuştu.

Galatasaray'da transferle ilgili bir komitenin bulunduğunu ve çalışmaların sürdüğünü aktaran Aysal, şöyle devam etti:

"Galatasaray'da gerekli hamleler yapılıyor. Basın mensupları olarak size gelmeyen bilgiler olabilir ama özellikle yerli oyucularla da ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Fatih hoca önümüzdeki günlerde size açıklama yapar."

Webaslan

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Drogbayı beklerken klose gelmesi taraftarı hayal kırıklığına uğratır drogbayla klose aynı yaştalar ama drogba kesinlikle daha diri ve daha formda bir golcü
    Last edited by Börk : 08.Haziran.2011 at 19:43 Reason: imla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben çok ciddi söylüyorum Klose'yi istemiyorum, ne olursa olsun. O geleceğine Cisse gelsin, çok çok daha çok yarar sağlar. Bu sene az sayıda maç oynadı, oynadığı tüm maçlarda da hayal kırıklığı yarattı. Şunu da paylaşayım istedim;
    http://www.footballove.com/2011/05/20/fakat-klose/

Bu sene ligde 20 maçta 1 gol 1 asistle oynuyor. 883 dakika sahada kalmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Son dakika: Klose İstanbula gelmiyor. Eşi İstanbulu istememiş.
    Nedeni:Büyük şehirlere alışık değillermiş..Ayak uyduramazlarmış.
    Ntvspor

Yuh be bu kadar senaryo yazılmaz..Ntvspor olmayacağını anladı..Çaktırmadan senaryoyu yazdılar..Adam zaten lazio'ya gidecek..

Sanki Roma ve Münih çok küçük...

Eşi ilk defa işimize yaradı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vay anasını bu kadar da saçma sapan sallama olmaz ki Münih'de köydü zaten anasını satıyım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Klose'yi Orduya getirebiliriz.. Büyük şehir değil. Kaybolmazlar. Fidangörde gezerler,Eşinin numarası kimde var. Aramam lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Son dakika: Klose İstanbula gelmiyor. Eşi İstanbulu istememiş.
    Nedeni:Büyük şehirlere alışık değillermiş..Ayak uyduramazlarmış.
    Ntvspor

Yuh be bu kadar senaryo yazılmaz..Ntvspor olmayacağını anladı..Çaktırmadan senaryoyu yazdılar..Adam zaten lazio'ya gidecek..

Sanki Roma ve Münih çok küçük...

Eşi ilk defa işimize yaradı..
    Allahım sana çok şükür.

Edit: Bu arada LigTV şimdi Klose'nin eşinin 1 gün izin istediğini söyledi. Transfer kapanmış değil dedi.

Mesaj Yetkileri