Yahu illa ünvanı mı önemli?Yapmayın böyle.LeBron o size ile bunları yaptığı için harika bir oyuncu zaten.Ondaki oyun zekası az guardda var yukarıda saydığınız bazı adamlarda.Bazı diyorum çünkü Rose'u oraya uygun bulmuyorum.
LeBron James Heate gelmekle kabullendiği rolü devam ettiriyor.Buraya gelerek zaten MVPlikten,chosen onelıktan vazgeçti.Dünkü oyunu LeBronun ne kadar loser bir adam olduğunun kanıtıdır.Geçen sene Boston serisinin son maçında 2/12 atarak bunu ispatlamıştı,dün gece yine tekrarladı.Asist ve ribaund rakamları gayet iyi ama 8 sayı atmak suçtur,ihanettir.Ne kadar harika bir oyuncu olsan da losersın hocam bu böyle.
Bu arada Hakan abi tekrar tekrar saygı duydum harika bir yorum olmuş.Bilinmeyen gerçeklerle öznelliği bu kadar güzel kaynaştırmak size yakışırdı.Scottie Pippen Jordan soğukluğu gerçekten de var.Bunun sebebi de iki harika arkadaş olmaları.Çünkü iki insan dost olmadan düşman olamaz.Aynen dediğin gibi piyasa yapmak için konuşuyor.Magic Johnson da arada saçmalamaca oynuyor kendi kendine ama o ihtiyarlıktan.![]()