1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Yerel Amatörden Süper Lig'e! | Dikilitaşspor | 7. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    yeni transfer güzel yararlı olacaktır
    Yaşını başını almış adam ama tecrübe de lazım tabi takıma.

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Gruptaki diğer takımlara bakınca hepsi bank asya ayarında takımlar. Sen de çift dikiş gidersin bundan sonra derim bank asyada da 2 sene geçebilir sanırım...
    Umarım bakalım, belki mucizevi bir şekilde play-off'lara kalıp yükselebiliriz, ama hedef ligin üst yarısında olabilmek.

Eline sağlık bu arada çok tatlı yama olmuş, hiçbir sorunla karşılaşmadım 4. sezonumda olmama rağmen.

19. HAFTA - 30. HAFTA

Artık ne olursa olsun kazanmasını öğrendik. Son dakikalarda atıyoruz, atıp yatıyoruz, geriden geliyoruz, her şeyi yapıp kazanabiliyoruz. Özellikle Beypazarı Şeker ve Yeni Malatya maçlarında duran toplardan goller bulup savunmamızı sağlam yaptık ve çok değerli 6 puan aldık. Takım 2. yarıda gerçekten çok etkileyici bir performans sergiliyor. Gerçekten de mucizevi bir şekilde play-off'a kalma şansımız doğdu son 4 hafta kala. Önümüzdeki maçlar şöyle:

- Adıyaman (D)
    - Şanlıurfa (D)
    - Samsun (D)
    - Keçiörengücü

Samsun deplasmanında puan kaybetme riskimiz var ancak ben takımıma güveniyorum, bu sene çıkamasak da en azından bir play-off tecrübesi bize çok yarayacaktır. Aramızda 4 puan fark olan Beypazarı Şeker'in fikstürü de bizden kolay sayılmaz.

- Keçiören
    - Samsun (D)
    - Pursaklar (D)
    - Çaykur Rize

Eğer tüm maçlarımızı kazanabilirsek ya da en azından, lig sonunda 56 puanı bulabilirsek, yani kalan maçlarda 10 puan alabilirsek, play-off potasına girebileceğimizi düşünüyorum. Bakalım son dört haftayı yarın yapacağım, bugünlük bu kadar heyecan yeter.

Mesaj Yetkileri