Mehmet Ali Aydınlar çok düzgün bir adam, ben konuşmalarını dinliyorum ve beğeniyorum. Hatta Aziz Yıldırım yerine Fenerbahçe başkanı olsa çok hoşuma gider. Ama şu anda aktif olarak Fenerbahçe bünyesinden federasyon başına geçmesi pek doğru değil, ha birde ne kadar sadece hobi de olsa Voleybol ile bir yere gelmiş bir insan. Dediğine göre de çok anlamadığı Voleybolu işin ehli insanlara bırakarak yükseltmiş. Bu taktik federasyon için çok geçerli değil.

Göksel Gümüşdağ da richie rich gibi bir adam, çok sempatik, ama bence biraz o koltuğun ağırlığı yok gibi. Genel olarak ikinci adam oldu ve üst düzey bir takımın, büyük bir camianın fırınında pişmedi. Bu da sıkıntı yaratabilir.

Mehmet Atalay efendi adamdır, projeli adamdır. Ama Trabzonsporlu adamdır. Koyu bir Trabzonludur, şimdiden milli takım için Şenol Hocayı kafasına takmış. Hükümete yakın olması da şansını artırır. Ama ben objektif olarak kendi takımıma bu kadar yakın birinin federasyon başkanı olmasını doğru bulmam. Birde Mehmet Atalay varken ben iddaa edilen gibi Trabzonspor'un Mehmet Ali Aydınlara destek vereceğini pek sanmıyorum. özellikle Faruk Özak spor bakanı iken.

sonuç olarak benim kanımca birkaç ufak düzenleme ile Mahmut Özgener'in devam etmesi iyi olur. Federasyona yüklenilen dönemdeki etkili çıkışları, MHK'yı genel olarak koruyan tutumu olumlu. Ben devam etmesinden yanayım.