Bizimkiler ödeyememiş bonservisini Kayserispor'a gitmiş sonra.![]()
Bizimkiler ödeyememiş bonservisini Kayserispor'a gitmiş sonra.![]()
I'm back...
Cangele ziani amrabat varken egoistlik ona düşmezbonservisine 700 bin euro ödenmiş sanırım
10 Milyon € transfer bütçemiz var deyip Sefa'ya 700.000 € bonservis vermemekte anca bizim yönetimin işi olabilir.Belkide Erkan'ın ve Burhan'ın sağ açık oldukları akıllarına gelmiştir.
Sercan Sararer transferine daha ağırlık vermişizdir. İnşallah onuda istemez Kayserispor.
![]()
I'm back...
Kardeşim bu arada transfer bitmemiş daha kesin olarak. Birkaç kulüple daha görüşüyomuş Sefa.
http://www.derwesten.de/sport/lokals...id4752102.html
Bonservisi 600.000 €'ymuş ve sözleşmesinin son senesinde olan bir oyuncu ve kendini kanıtlayamamış bir oyuncu için çok para istiyolarmış.
I'm back...
Khizanishvili Kayserispor'da
15 Haziran 2011 16:38 | NTV Spor ve Ajanslar
Kayserispor, Gürcistan Milli Takımı'nın savunma oyuncusu Khizanishvili'yi kadrosuna dahil etti.
![]()
Kayserispor, İngiltere'de uzun yıllar top koşturan, tecrübeli defans oyuncusu Zurab Khizanishvili'yi renklerine kattı.
Kayserishpor Teknik Direktörü Şota ile Gürcistan Milli Takımı'nda top koşturan ve 72 kez milli olan tecrübeli stoper, Sarı-Kırmızılı ekibe iki yıllığına imza attı
Kadir Has Stadı'nda düzenlenen tören öncesi ve sonrası Gürcü futbolcuya Sarı-Kırmızılı Kapalı Kale Grubu'na mensup taraftar, tezahürat yapıp, üçlü çektirdi. Kayserispor Teknik Direktörü Şota, hemşehrisi Aleksander'in sezon ortasında Kayserispor'dan ayrılmasının hatırlatılması üzerine, "Zurab'da ayrılırsa, bu kez bende ayrılırım" diyerek espri yaptı.
Zurab için düzenlenen törende tecrübeli oyuncu ile aynı masada oturan Şota Arveladze, gazetecilerden önce oyuncusuna, "Gazetecilerin bana sorduğu soruyu ben de sana sorayım, Aleksander gibi kaçmazsın değilmi" diye soru yöneltti.
Türkiye liginin zor ve renkli bir lig olduğunu, Kayserispor'la ilgili bilgileri eski takım arkadaşı ve şimdilerdeki teknik direktör Şota'dan ve İngiltere liginde uzun süre top koşturan Tugay Kerimoğlu'ndan aldığını söyleyen Zurab Khizanishvili, "Kayseri'ye gelmekten mutluyum. Buraya gelmeden Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili bilgiler aldım. Kayserispor iyi bir takım. Fenerbahçe, Beşiktaş kadar ligde iddialı bir ekip. 10 yıl İngiltere'de top koşturdum. Kayseri'den kolay kolay gideceğimi sanmıyorum" diye konuştu.
Törenden sonra, sırtındaki Sarı-Kırmızılı forma ile top sektiren ve taraftarla tanışan Zurab'ın yeni sezonda formasına, "Zura" yazılacağı bildirildi. Törende Kayserisporlu yöneticiler ile kulüp görevlileri de hazır bulundu.
ZURAB KHİZANİSHVİLİ KİMDİR?
Gürcü futbolcu 1981 Tiflis doğumlu. Futbola Dinamo Tiflis Takımı'nda başladı. SFWA tarafından 2003 yılında gelecek vaat eden oyuncu seçildi. 2001-2003 yılları arasında Dundee'de oynamaya başladı. 43 maçta görev alan oyuncu 2003-2006 yılları arasında Glaskow Rangers'a transfer oldu. 2005-06 sezonunda Blackburn'e kiralık olarak verilmiştir. 2005-06 sezonunda Blackburn Rovers'ta kiralık olarak forma giydi. Oyunundan memnun kalan yönetim 2006 yılında Khizanishvili'yi transfer eti. 2009 yılında Reading'e kiralanan tecrübeli stoper, 2010 ve 2011 yıllarında ise 2 sezon üst üste Reading F.C.'de kiralık olarak top koşturdu.
Gökhan Ünal yuvasına döndü
İkinci kez Kayserispor forması giyecek olan Gökhan Ünal, Kadir Has Stadı'nda düzenlenen törenle resmi imzayı attı.
17 Haziran 2011 Cuma - 15:18
DHA
Kayserispor'a uzun yıllar hizmet eden, sarı kırmızılı kulüpte gol krallığı elde edip, A Milli Takım'a kadar yükselen kaptan Gökhan Ünal, 3 yıllık aradan sonra yuvasına döndü.
Fenerbahçe'den transfer edilen ve geçen sezonun ikinci yarısında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Gökhan, sarı kırmızılı kulüple iki yıllığına imza attı.
Kadir Has Stadı'nda düzenlenen törende, Kayserispor ile 2 yıllık mukavele imzalayan Gökhan Ünal, kendisine kulüp 2. Başkanı Şaban Mirapoğlu'nun verdiği 9 numaralı formayı sırtına geçirdikten sonra ''Buraya emekli olmaya gelmedim. Daha 28 yaşındayım. Kayserispor'a ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmeye geldim'' diyerek sözlerine başladı. Gökhan Ünal, ''Burada gol kralı oldum. Burada A Milli Takım'a kadar yükseldim. Burada Gökhan Ünal oldum. Kayseri'den ayrıldıktan sonra gönlüm hep burada kaldı. Gittiğim hiç bir yerde o nedenle mutlu olamadım. Buraya emekli olmaya gelmedim. Henüz 28 yaşındayım. Kayserispor'da çok başarılı bir sezona imza atacağımı düşünüyorum'' dedi.
Sarı kırmızılı formayı giydikten sonra Kadir Has Stadı'nda taraftarın önüne çıkan Gökhan Ünal'a Kayserisporlu taraftarlar, ''Yuvana hoş geldin'' diye tezahürat yaptı. Kayserisporlu Gökhan'ın imza törenine sarı kırmızılı yöneticiler ve kulüp görevlileri de katıldı.
Okay Yokuşlu'nun Kayserispor ile anlaştığına dair Altay cephesinde söylentiler varmış . Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyormuş .
tribundergi
Kayserispor Bugün 9 Oyuncuya İmza Attırıyor !
Kayserispor bugün müthiş bir imza töreni düzenleyecek. Daha önce Gökhan Ünal ve Zurab Khizanishvili için imza töreni düzenleyen sarı-kırmızılılar bugün 9 futbolcuya imza attıracak.
Porto'dan alınan Engin Bekdemir, Portsmouth'tan transfer edilen Nadir Çiftçi, Argetinos Juniors'tan gelen Gaston Navarro, Wolfsburg'dan bonservisi alınan Karim Ziani, F.Bahçe'den transfer edilen İlhan Eker ve kiralanan Okan Alkan, G.Saray'dan alınan Cem Sultan, Maastricht'ten gelen Ömer Kulga ve Duisburg'dan renklere katılan Sefa Yılmaz resmen Kayserili olacak..
Sporx
okay kayserispor'da.
bonservisinin yarısını vermiş kayserispor. sonraki satıştan %50 altay'a verecekmiş.
(/s)
2,3 milyon lira ödeyecekmiş Kayseri Okay için
Screw you guys, I'm goin' home
Kendi adına en mantıklısını yapmış. Altay'dan direkt olarak İstanbul takımlarına transfer olması forma şansını azaltacaktı. Şota gibi gençlere önem veren bir teknik direktörün emrinde kendini STSL'de de kanıtlama fırsatı bulacak ve kanıtlarsa da Kayserispor'dan İstanbul'a yıldız olarak giden oyunculardan olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Altay ve milli takım formasıyla sergilediği performans ile Borussia Dortmund ve Bayern Münih ile ülkemizden de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Okay Yokuşlu, Kayserispor'a transfer oldu.
Kayserispor genç yetenek Okay Yokuşlu'yu kadrosuna kattı.
Altay'ın genç yıldızı geçtiğimiz sezon U-17 Türkiye Milli Takımı formasıyla gösterdiği performans ile beğeni toplarken, Okay için elini çabuk tutan ve oyuncunun sözleşmesini elinde bulunduran Altay'a en yüksek teklifi yapan Kayserispor genç oyuncuyu renklerine bağlamayı başardı.
Okay Yokuşlu için Altay ile her konuda anlaşmaya varan Kayserispor'un, bir iki gün içinde genç futbolcuya resmi sözleşmeye imza attıracağı öğrenildi.
Öte yandan Altay kulübü resmi internet sitesinden transfer ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
Yönetim kurulumuz, Türkiye’de transfer gündeminin baş köşesine oturan yıldız futbolcumuz Okay Yokuşlu’yu, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor’a verdi. Başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere Gaziantepspor, Samsunspor, Gençlerbirliği ve Manisaspor’un da istediği Okay Yokuşlu’nun Kayserispor’a transferinden kulübümüz, 2 milyon 300 bin TL bonservis bedeli alacak.
TARİHİ REKORA ULAŞILDI
Geçtiğimiz sezonlarda Gökhan Değirmenci ve Eren Güngör’ü Kayserispor’a, Musa Çağıran’ı Galatasaray’a vererek Türkiye’nin en büyük yetiştirici kulübü kimliğini hakettiğini gösteren kulübümüz, Okay Yokuşlu’yla birlikte kulüp tarihimizin en yüksek bonservis bedelini elde etmeyi başardı. Son iki sezonda Altay ve milli takım formalarıyla 82 maça çıkan, özellikle ay-yıldızlı forma altındaki performansıyla Avrupa’nın bile takibine giren 17 yaşındaki oyuncumuz, önümüzdeki günlerde Kayserispor’la sözleşme imzalayacak.
TÜRKİYE’NİN YENİ YILDIZI
Okay Yokuşlu’nun Türk futbolunun yükselen yıldızı olduğunu belirten Başkanımız Ahmet Taşpınar, “Bana göre Kayserispor, yılın en büyük transferini gerçekleştirdi. Altay Kulübü ise tarihinin en yüksek bonservis bedelini elde ederken yetiştirici kulüp kimliğinin zirvesine ulaştı. Okay Yokuşlu transferinin her iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
ADINA SAHA YAPILACAK
Taşpınar, Okay Yokuşlu’nun transferiyle birlikte Altay’da yeni bir dönemin başlayacağının da müjdeleyerek, “Vali Kutlu Aktaş Tesisleri‘nin girişindeki otopark alanına halı saha inşa ediyoruz. Burası; Okay Yokuşlu Halı Sahası olacak ve bundan böyle altyapımızdan çıkarak kulübüne para kazandırıp ayrılan her futbolcumuz adına bir halı saha yapılacak. Böylelikle hem kalıcı gelir hanemize yeni bir kalem ekleyecek hem de diğer oyuncular için özendirici bir şey yaratılacak” diye konuştu.
YASAK İÇİN START ZAMANI
Okay Yokuşlu’nun Kayserispor’a gidişinin hemen ardından transfer yasağını kaldırmak için düğmeye bastıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Taşpınar, “Transfer yasağını oluşturan yerli futbolcular ve teknik adamlarla görüşmelere başlıyoruz. Bu hafta içinde yasağı kaldırmayı planlıyoruz. Dosyaları TFF’de olan bir çok eski oyuncu ve teknik direktörle geçen hafta görüşerek önemli mesafe katettik. Hafta sonuna kadar tüm çalışmalarımızı sonuçlandırmış olacağız” dedi.
Faruk Aydemir / Kayseri
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sefa ve Ömer İmzaladı
Kayserispor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Almanya'nın Duisburg takımında forma giyen 21 yaşındaki orta saha Sefa Yılmaz ile MVV Maastricht takımında forma giyen 22 yaşındaki Defansın ortasında ve sağında oynayabilen Ömer Kulga, kendilerini 4 yıllık Kayserisporlu yapan mukaveleye imza attılar.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, iyi bir transfer yaptıklarını söyledi. Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir ekip olarak yola devam edeceklerini söyleyen Hurma, "Geleceği parlak bu iki oyuncunun Kayserispor'a çok şeylarn kazandıracağını biliyoruz. İyi bir takımız. Dahada iyi olacağız" dedi.
Sefa Yılmaz ise Kayserispor'a geldiğine çok sevindiğini, hedefleri olan bir takımda oynamanın kendisi açısından son derecede önemli olduğunu vurguladı.Ömer Kulga da Kayserispor'un büyük bir camia olduğunu ve burada olmaktan son derecede mutlu aynı zamanda heyecanlı olduğunu ifade etti.
İmza töreninin ardından iki oyuncu sırtındaki Sarı-Kırmızılı forma ile top sektirdi.
Faruk AYDEMİR-KAYSERİ
Sporx
Kayserispor FIFA'ya gidiyor!
Gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Kayserispor'da Karim Ziani'nin henüz Kayseri'ye gelmemesi kriz yarattı.
27 Haziran 2011 Pazartesi - 12:30
Sporx.com
Kayserispor'un Wolfsburg'dan transfer ettiği Karim Ziani'nin kampa katılmadığı gerekçesiyle sarı-kırmızılar FIFA'ya gidecek.
Kayseri'de başlayan hazırlık çalışmalarına katılmayan 28 yaşındaki Cezayirli oyuncunun durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Gelecek sezonda iddialı bir takım kurmanın planlarını yapan Kayserispor'da devre arasında kadroya katılan Ziani'nin geçtiğimiz günlerde, uzun uğraşlar sonucu bonservisi alınmıştı.
Bu arada Arjantin'deki yanardağ patlamasından dolayı Franco Cangele ve Argentinos Juniors takımından transfer edilen Navarro da Kayseri'ye gelemedi.
FARUK AYDEMİR / KAYSERİ
Vay be,Okay'ı da aldı Kayseri.Yine mükemmel hamleler geliyor.Türkiye'nin Porto'su gerçekten Kayseri.Tebrik etmek ve ders almak gerekir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aynen çok başarılı transfer hamleleri görüyoruz kaç yıldır ama bir türlü istenilen verimi alamadılar.Bir aksilik yaşıyorlar illaki.Umarım bu sezon şampiyonluğa oynarlar.
Cristian Riveros Kayserispor'da '
Ve Kayserispor bombayı patlattı... Transferda en hızlı takımlar arasında bulunan sarı-kırmızılılar, İngiltere Premier ekiplerinden Sunderland'de forma giyen Cristian Miguel Riveros Núñez ile anlaştı.
Günlerdir ismi sır gibi saklanan oyuncunun Kayserispor'a gelmesinde hiç bir pürüz kalmadığı öğrenildi. Paraguay Milli Takımı'nın değişilmez orta saha oyuncusu olan 28 yaşındaki ve 1,79 boyundaki oyuncu ile bir kaç gün içinde sözleşme imzalanacağı belirtildi.
2009-2010 sezonunda Cruz Azul formasıyla çıktığı 36 maçta müthiş bir performans sergileyen orta saha oyuncusu, Premier Lig ekiplerinden Sunderland'in dikkatini çekmiş ve Ada kulübüne transfer olmuştu.
Ancak Sunderland takımında fazla forma şansı bulamayan Nunez, Premier Lig'de oynadığı 12 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.
Faruk AYDEMİR-KAYSERİ
Sporx
Oyuncular çok iyi ve genç iyi paralar ve başarılar kazanacak kayseri.
Okay transferi harika oldu gerçekten porto gibi bir takımımız oldu riveros ise premier lig görmüş biri iism takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır
Enfes transferler
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kayseri şu transfer olayını iyi kıvırıyor özeniyorum adamlara 4-5 sene önce esameleri okunmuyordu şimdi..
Kayserispor Ziani'nin Wolfsburg ile sözleşmesini zamanında feshetmemesinden dolayı transferinden vazgeçip FİFA'ya bildirmiş oyuncuyu .
Kayseri transferde iyi hoş da oyuncularla bir türlü anlaşamıyor.
Dortmund, B.Munih, Lille, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor derken Kayseri çekti aldı elemanı valla helal olsun büyük başarı Kayserispor için. Ileride eğer sakatlıktı, şımarıklıktı vs..vs.. gibi problemler olmazsa buyuk paraya satacağı aşikar.
Kayserispor Navarro ile imzaladı
30 Haziran 2011 15:11 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Kayserispor, Arjantinli kaleci Nicolas Navarro ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Kayserispor'un kalesi 4 yıl Nicolas Navarro'ya emanet.
Kayserispor'un tesislerinde düzenlenen imza töreninde Arjantinli Navarro, kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızlı renklere bağlayan imzayı attı.
Genel Menajer Süleyman Hurma, burada yaptığı konuşmasında, Arjantinli Navarro ile güçlerine güç kattıklarını söyledi.
Kayserispor gibi hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen kaleci Navarro ise, "Kayserispor'a geldiğim için çok mutluyum. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Nicalos Navarro'ya formasını, kulüp yöneticisi Ali Çetin verdi.
Kayserispor 2 futbolcu daha transfer etti
Kayserispor'a transfer olan 2 genç futbolcunun sözleşmelerini imzalamalarının ardından kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayserispor'a kazandırdıkları 2 futbolcunun kısa sürede takıma uyum sağlayarak başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.
Hurma, ''Nadir Çiftçi, İngiltere Premier Lig takımı Portsmouth'ta forma giydi ve U-19 milli takımımızda da görev aldı. Bundan sonra Kayserispor'da başarısını sürdürecek. Erhan da çok genç bir kaleci. İstikbal vadeden çok güçlü ve yetenekli bir kaleci olduğunu biliyoruz. Onun da önündeki 2 kalecimizi zorlayacağını umuyoruz. Dileriz ki öyle olur. Her ikisine de başarılar diliyoruz'' dedi.
Nadir Çiftçi de, Kayserispor'un Türkiye'de hedefi olan bir takım olduğunu ve gençlere büyük önem verdiğini ifade ederek, ''Kayserispor'un hedefi büyük ve şampiyon olmayı düşünüyor. Bu hedefe ulaşmakta ben de katkı koymak istediğim için Kayserispor'a geldim'' diye konuştu.
Genç kaleci Erhan ise, Kayserispor'un Türkiye'deki en elit takımlardan birisi olduğunu kaydetti. Erhan, ''Kayserispor, hedefi her zaman şampiyonluk olan bir takım. Burada genç bir kadronun içinde yer aldığım için kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah bu genç kadroyla hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşıp, Trabzonspor ve Bursaspor'dan sonra şampiyon olan üçüncü Anadolu takımı oluruz'' dedi.
INTERNETSPOR