schalke 04üm4-3-3 oynuyorum. yani 1 dmc 2 mc, 1 amr-st-aml... önerilerinizi bekliyorum
![]()
schalke 04üm4-3-3 oynuyorum. yani 1 dmc 2 mc, 1 amr-st-aml... önerilerinizi bekliyorum
![]()
1 dmc kuzmanovic zaten annan var yeter bence2 mc necip ve tekrar kuzmanovic diyorum
amr gereksiz diyeceksin ama holosko inside forward attack dene beğenmezsen bütün suç bende
aml hazard, st ise nasıl bi golcü istediğine göre değişir
![]()
eto'o bitmiş.
rakiplerim genelde 4-2-3-1 oynuyor yeni konu açmak istemedim ne önerirsiniz taktik olarak?
Not:fm 2010 ama 2010 ile ilgilenilmiyor biliyorsunuz.
Oyuncu kırmızı kart görünce maaş kesintisi yaparsanız aggression 1 puan düşüyor. Saçma bir özellik geldi bana.
Arkadaşlar bir sorum vardı.Ben oyun ilerlerken eski fm serilerindeki gibi şampiyonlar ligi,dünya kupası gibi turnuvaları maçlarının ekranda gözükmesini istiyorum.Oyunu biraz kurcaladım ama beceremedim.Maç fikstürleri ile sonuçlarının gözükmesi için ne yapabilirim?
Ball Control , Coachların hangi özelliğine bağlı antremanlarda ?
Teknik ve atak.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi oyunlar benim sizlere sorum olacak ben galatasarayı yönetiyorum eden hazard ı kadroma katmak istiyorum bonservis konusunda kulübüyle anlaşyorum ama kontrat ta yıllık 4 milyon euro istiyor ben ise en fazla 300.000 euro verebiliyorummaaş bütçesini arttırmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyor sizce ne yapabilirim? yardımlarınızı bekliyorum...
aslında ynei konu açacaktım ama bunun için yeni konu açmaya gerek yok deyip buraya yazıyorum ,, ingilizcem yok ,, istifa ettim bu mesajı aldım. orada gösterilen tüm personeller boşta şu anda. ben istifa edince onlarda mı istifa etti yoksa kulüp mü gönderdi anlamadım. çeviren olursa sevinirim
![]()
Sen istifa edince onlarda istifa etmiş. Hepsini sen transfer etmişsin anlaşılan ya da çok uzun zamandır senle çalışıyorlar ya da her ikisi birden olduğu için senin gidişinle onlarda gitmiş.
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaşlar ingilizcem orta düzeyde basın toplantılarında falan sorun yaşamıyorum ama maç içi talimatlarında kilitlenip kalıyorum.Oyunun en önemli yeniliklerinden biri ama faydalanamıyorum pek.B konuda yardımlarınızı bekliyorum.
maç içi derken kenar talimatlarından mı bahsediyorsun hocam
http://forum.turksportal.net/vb/show...3&postcount=13
Walter Sakana taktiksel komutların çevirisiyle birlikte ne işe yaradıklarını yazmıştı. maç içi talimatlar verdiğim linkte.
Eyvallah hocam.![]()
Arkadaşlar scout programı kullanmıyorum.Genç yetenek keşfi için neler yapabilirim?Scoutlara nasıl komutlar verebilirim?
benim oyunumda ispanya ve brazilya dan çok iyi oyuncular çıkıyordu , scoutlardan birini ispanyaya gönder , ayarlardan yaşı max 19 yap , diğerini yine aynı şekilde brazilya ya gönderebilirsin. ya da ispanya u18 turnuvasına görevlendireilirsin. ya da avrupa euro u18 turnuvasında vs. görevlendirebilirsin.
milli takımların u18 takımlarında biraz göz geçir , brazilya , ispanya başta olmak üzere meksikaya vs. de bakabilirsin. afrika takımlarından da iyi defans oyuncuları çıkıyor.
ilk 11 imde , 4 brazilyalı , 3 ispanyol , 2 fransız , 1 abd , 1 meksikalı oyuncu vardı (yıl 2023) . ayrıca madrid ve barçanın da iyi oyuncuları oluyor. 11.3 de ucuza alamıyordum ama ondan önceki versiyonlarda ucuza çok kaliteli oyuncular kapabiliyordum
açma sapan bir pcye sahip olduğum için sadece Türkiye ligi açık.Ülkelere göndererek yapıyorum dediğiniz gibi bakalım neler çıkacak..
Ben genelde kendi scoutluğumu kendim yapıyorum. Açıyorum filtreyi yaşı 18 ve aşağısı yapıyorum. Mesela forvet arıyorsam finishing'i 14 yapıyorum çıkan çocuklara bakıyorum. Eğer özellikleri umut veriyorsa son kez scout yollayıp sonrada takıma katıyorum.
Peki oyuncu gönderme konusunda fikirleriniz var mı?İlk sezon Neymar Hazard ve Matias Fernandezi alarak finansı birazcık sarstım.İkinci sezon başında çok az bütçe verdi başkan ve maaş bütçei de çok düşük.Quaresma falan sistemime uymuyor zaten ama satamıyorum almıyor kimse.Var mı bir püf noktası?
Arkadaşlar oyuncularım çok fazla uzaktan şut çekiyorlar. Olduk olmadık herkes uzaktan auta dikiyo topu bunu engellemek için takım talimatlarında bir ayar göremedim. Tek tek oyuncularamı vereceğiz uzaktan şut çekmemek için ayarı?
sadece Tr ligi açıksa oyuncu bulmanda zor , oyuncu satmanda zor olur heralde .d
tek tek komut vererek uzaktan şut çekmeyi nadir yapacaksın ama yaratıcılığı yüksek yaparsan yine de uzaktan şut çeker. biraz yaratıcılığı da kısacaksın
maçta böyle bi durum varsa taktik komutundan topu ceza sahasına taşı kısmını işaretle faydasını göreceksinArkadaşlar oyuncularım çok fazla uzaktan şut çekiyorlar. Olduk olmadık herkes uzaktan auta dikiyo topu bunu engellemek için takım talimatlarında bir ayar göremedim. Tek tek oyuncularamı vereceğiz uzaktan şut çekmemek için ayarı?![]()
Last edited by sarianet : 14.Haziran.2011 at 18:25
Oyuncu satmakta bir püf nokta, oyuncularınıza set asking price koyarsanız talipleri daha çabuk çıkar.
bana para kazanmak için farklı bir yol söyleyin Allah için yoksa kulüp batacak...
Galatasaray ile oynuyorum sene başında transferi 4 yıllık yaptım 32 milyon Dolar
2. sezon 3 yıllık 37 milyon dolarlık adam adlım...
3. sezon ise tamamen azdım artık 2 yıllık 76 milyon dolarlık adam aldım...
maaş bütçem 47 milyon dolar
2014'e kadar ödemem gereken kulüp borçlarıda var...
sattığım oyuncular, yayın, sponsorluk, şl ve lig gelirleri sayesinde şuan kasada 51 milyon dolar var ama aylık zarar 10 milyon dolar...
kulüp battı batacak haziran aylarında çok para geliyor artıya çıkıyoruz ama sonrası karanlık hep...
nasıl kurtaracam ben bu kulübü 2 sene...![]()
Bilmiyorum bu durumdan şikayetçi olan sadece benmiyim ancak takım iyi giderken gelen acayip düşüşler çok canımı sıkıyor. Liverpool, Man City, Tottenham gibi takımlardan 1 puan alıp diğer 3 maçı da rahat kazandık ancak şimdi oynadığım maçta West Ham'a 6-1 yenildim.
Şaka gibiydi gerçekten. 1. dakikada Charlton Cole Gael Givet'ten topu çalıp attı golünü. Daha sonra 1 penaltı 2 kafa golü yedim ki penaltıyı yaptıran yine Gael Givet ve kornerlerde de hatası var. Maçın en temiz golü Barrera'nın ilk golüydü. Barrera diğer golünü Gael Givet'in üzerinden kafa(!) vurarak attıYa Givet maçtan önce birşeyler içti bilemiyorum ama takım iyi giderken bu acayip skorlar gerçekten çok canımı sıkıyor.
Arkadaşlar teknik heyetim rapor verdi. Golleri en çok 1 ile 15. dakikalar arasında yiyormuşum. Yani maçın hemen başında. Bunu engellemek için ne gibi öneriler verirsiniz, bu oyuncuların konsantrasyon eksikliğinden mi oluyor acaba?