Yorum:İlk iki maçtan önce tam takım olarak hiç maça çıkamamıştık transferlerim tamamlanamaması yüzünden hatta bu yüzden tomas necidi bile kadroya kayıt ettiremedik ama Kadlec önderlik sağlayarak iki maçtata birer gol atarak önderlik sağladı gerçekten çok güzel goller

1. Maç

Yorum:İlk maç takımın morali biraz düşüktü ama dediğim gibi kadlec önderlik yaptı ve bir gol attı üstelik ortağı necidin eksikliğinide hiç hissettirmedi ve üstün olan taraf bizdik ama bitirici forvetimiz olmayınca ( Stancunun sakatlığı necidin kayıt sorunu ) olmadı yinede çok pozisyon ürettik oyuncularıma teşekkür ediyorum

2. Maç

Yorum:2. maç 1. maça oranla daha eğlenceli geçti daha maçın başında gol attık ama hemen barış bi penaltı yaptı adamlara gol verdik resmen ama pekte önemi yoktu açıkcası çok posizyon bulduk değerlendiremedik ama burdan verkhovtsov,kadlec,barış,vukcevic 4lüsünü tebrik ediyorum takımı sırtladılar diyebilirim

Maçların oyuncusu:

Evet kadlec iki maçtada gol atarak gösterdiği üstün formu göz görmiyecek kadar küçük değil takıma bir şeyler katabileceğini gösterdi umarım sezon içinde formu bozulmaz ve aynı şekilde performans gösterir ben açıkcası performansının artıcağını düşünüyorum çünkü Necid yanında hedef adam olarak oynacak Necid ve Kadlec ikilisine çok güveniyorum

Arkadaşlar bu günlük bu kadar yeterli yarın ligin ilk 10 maçını oynayıp biterceğimi tahmin ediyorum şimdilik teşekkürler yorumlarınızı esirgemeyin