Sayfa 8 / 21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu Oğuz Savaş'ın yaptığı hareketin videosu varmı acaba merak ettim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Görüş açısını kapatmak anlamında .
    Aktif alanın içinde sayılırsın, ofsayt verilir. Konusu ile alakası yok gerçi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayran kaldık biz yüreğinize . (yenilmezarmada)

Tebrikler Fenerbahçe Ülker .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray seyircisi bu seride oğuzla sorunlar yaşıyor ve maç boyunca benchte otururken arkadan küfür yediği muhtemel hakemlerle de sorun yaşıyor zaten (erken faul),yani böyle düşünmek gerek ki son top değildi burası da nba değil o jestler genelde nba'de yapılırken son bir kaç senede avrupada da peydah oldu,saçma bence.

Zaten önemli olan bu değil oğuz'dan bir hücum önce gs cc'lu oyuncu aynı tarz bir smaç yaptı yani mantıksız "vay efendim ne gerek vardı demek". bi taraftar topluluğu bu kadar mı tahammülsüz yani altı üstü bir smaç,bahane üretmeyip kendimizi eleştirsek daha doğru olacak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

43 saniye vardı maçın bitmesine hadi 24 saniyenin altında olsa neyse de yani daha çok vardı sayı yapması normal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    43 saniye vardı maçın bitmesine hadi 24 saniyenin altında olsa neyse de yani daha çok vardı sayı yapması normal.
    Söylediğine kendin inanıyor musun acaba ? 43 saniye yahu. Bitmiş maç bitmiş ! El sıkışmalar başlamış artık. Sanki 43 saniyede 20 sayı atıp maçı çevirecektik. Biraz mantıklı yorum yapın artık ya.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Söylediğine kendin inanıyor musun acaba ? 43 saniye yahu. Bitmiş maç bitmiş ! El sıkışmalar başlamış artık. Sanki 43 saniyede 20 sayı atıp maçı çevirecektik. Biraz mantıklı yorum yapın artık ya.
    24 sn hücum süresinde potaya atmak zorundasın, yoksa top rakibe geçer.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basketbolu azcık bilen adamlar zaten belli oluyor smacın yanlışlığından bahsederek. Birkaç basketbol maçı izlemiş olan insan, maçın son saniyelerinde, oyuncular el sıkışmaya başlamışken veya hücum etmeyi bırakmışken, koçlar tebrikleşmeye başlamışken rakibe saygı gereği sayı atılmadığını bilir ama siz belli ki hiç izlememişsiniz ki savunuyorsunuz, çok komik bir durum bu gerçekten.

O smacı savunma dayanağınız ise kurallar çerçevesinde falan olması. Ama ne yazık ki bazı kurallar okunarak veya anlatılarak öğrenilmiyor. İnsanın içinden gelmesi lazım. Bu yaşına kadar aldığı basketbol eğitiminde Oğuz'a rakibe saygı diye birşey öğretilmemişse, boşuna laf yapıyoruz, Hakareti bile haketmiyor o.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Seri öncesi tek rakibimiz sakatlıklar demiştim. Mirsad Türkcan, Trance Kinsey, Gasper Vidmar, Engin Atsür ve Can Maksim'den sonra bugünde Marko Tomas'ın eli kırılmış ve 5. maçta oynayamayacak. Bu takımın bu sezon yaşadıkları başka bir takımın başına gelse dünyada iflah olmaz, bu kadar sakatla belini doğrultamaz. Yüksek bütçe filan, tamam da, o bütçenin yarısı trübünde. Çünkü aylardır sakatlar. Bunlara bir de Tomas eklendi. Kinsey bari iyileşmiş olsa...

Şu saydığım sakatlardan çok değil, iki tanesi, yani Mirsad ve Vidmar olsaydı, şunu açıkça iddia ederdim: Bu takımı değil Türkiye'de, Avrupa'da dahi iki maç üst üste hiçbir takım yenemez. Fakat bunca sakata rağmen, Avrupa bölümünü atlayarak, yine iddia ederim: Bu takımı Türkiye'de, içeride veya dışarıda farketmez, 2 maç üst üste hiçbir takım yenemez. Mucize olur. Bu sebeple çok rahattım.

Bu takımı kuran ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mesaj silindiğine göre üslup ağır kaçmış.. Hafifletip yazalım bari..

Yahu arkadaşlar, elle tutulur şeyleri tartışalım burda.. Hakem hatası deyin, oğuz tükürdü deyin, saras yumruk attı deyin.. Hatta Aziz Yıldırım Futbol'dan sonra da hakem satın aldı deyin.. Ama maç içerisinde hiç bir şekilde yasak olmayan bi hareketi buraya taşıyıp da tartışmayın.. Oğuz'un o ana kadar ki yediği küfürlerin hatti hesabı sorulmazken, bu küfürlerin patlaması olarak bastığı smacı mı tartışıyosunuz..

Doğru söyleyin, saçma olduğunu siz de biliyosunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oğuz'un yaptığı etik değildi.Bende maçtaydım.O olay zaten tribünleri galeyana getirdi.Ama yinede sahaya yabancı madde atılmamalıydı.Fenerbahçe Ülker'i tebrik ediyorum.Kaliteli oyuncularıyla seriyi 3-1 e getirdiler.Shumpert'da 2.yarı oynamayınca iyice kitlendik.3.periyot koptu zaten maç.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Demin geldim maçtan. Kaybettik ama atmosfer süperdi. Çarşı'nın meşhur videoları vardır. Hani eller aynı anda kalkar aynı anda iner, herkes bağırır. Aynı o şekildi. Samiyende bile niyeyse bu kadar kişi yanyana gelip bağırmıyor Salona girince zaten süper bi his geliyor insanın içine. Gitmeyen varsa kesin gitsin basket maçına

Maç sonundaki olaylar tamamen Oğuz'un yaptığı harekete bağlı. Zaten maç bitmişti artık. "Başarılar gelir geçer" tezahuratı bile yapılıyordu. Yani Fenere karşı bir olay yoktu o anda. Bizim defans topu bırakmışken rakip takımın oyuncusu gidip smaç basarsa ortalık karışır. Gerçi fazla da birşey atılmadı. Biz daha beter olaylarıda hatırlıyoruz.

Maç sonu takım soyunma odasından çıkıp tribünlere geldi. Tanımadığım birisi üçlü çektirdi heralde önemli birisiydi

Bu arada Fenere tebrikler. Zaten baştan belliydi kazanacakları. Bizim amacımız kendi sahamızdaki maçları almaktı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçın en kritik anı bana göre fark 4 sayıyken Emir'in kaptırırken tekrar kazandığı top ve Ömer'e attırdığı 3lük. Zaten o andan sonra Galatasaray ayağa kalkamadı. Boksör gibi vurdu yumruğu Ömer. İyi maç oldu. İş Sinan Erdem'de biter ve şampiyonluk gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada tribünlerde baya olaylar oldu.Kendini belli eden Fenerbahçe taraftarları linç ediliyordu.Hangi akılla bu maça geldiler anlamıyorum.Bir tanesi maç sonunda son anda çevik kuvvetin yanına kaçtı.Bir tanesini 15-20 kişi araya alıp baya dövdü.Yazık valla üzüldüm.Bile bile lades.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biz niye baskete yatırım yapmıyoruz ? Futbolda ne paralar verip adam alıyorlar. Basketteki transferler o kadar pahalı değil. Ver parayı al 2-3 adam ver arkasınada bu taraftarı bak nasıl şampiyon oluyor. Şu takım bile fenere kafa tutuyorsa iyi bir takım olunca neler olur tahmin edemiyorum.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu arada tribünlerde baya olaylar oldu.Kendini belli eden Fenerbahçe taraftarları linç ediliyordu.Hangi akılla bu maça geldiler anlamıyorum.Bir tanesi maç sonunda son anda çevik kuvvetin yanına kaçtı.Bir tanesini 15-20 kişi araya alıp baya dövdü.Yazık valla üzüldüm.Bile bile lades.
    Bende yazıcaktımda kötü olaylar olduğu için bilerek yazmadım .

Sağ pota arkasında baya olay çıktı. Yerde tekmelediler bazılarını. Maç sonunda da sol pota arkasında birisine vuruyorlardı polisler aldı hemen adamı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bugün Yensen de Yenilsen de programında basketbolcu yakınlarının oturduğu yerin hemen üstünde Fenerbahçe taraftarları otursun diye polislerin Galatasaray taraftarını geri çevirdiği söylendi.
    Bütün basketçilerimizi verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.Umarım seneye basketbol takımına yatırım daha büyük olur.Hakediyorlar çünkü.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şu da Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanan maçtan bir enstantane:

Yanlış anlama. Doğrusu Fenerbahçe taraftarının yaptığıdır demiyorum. Ben yıllardır aile ve çocukların Galatasaray maçlarına gelmesine karşıyım. Ben orada olsam o kız o atkıyı açamazdı. Bu kadar net.

Sözüm Fenerbahçe taraftarınadır: Trübünleri bitiriyorlar, lightlaştırıyorlar. İşi tamamen tüccarlığa döküyorlar. Uyanın. Bu sahneler övünülecek sahneler değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post

Yanlış anlama. Doğrusu Fenerbahçe taraftarının yaptığıdır demiyorum. Ben yıllardır aile ve çocukların Galatasaray maçlarına gelmesine karşıyım. Ben orada olsam o kız o atkıyı açamazdı. Bu kadar net.

Sözüm Fenerbahçe taraftarınadır: Trübünleri bitiriyorlar, lightlaştırıyorlar. İşi tamamen tüccarlığa döküyorlar. Uyanın. Bu sahneler övünülecek sahneler değil.

Tamamen yanLış düşünce. Bu tam da oLması gereken sahnedir asLında. Spor ne oLursa oLsun sadece spordur. HoLiganLık, küfür, kavga bunLarda neymiş ? BöyLe yanyana kavga etmeden, küfür etmeden oturmayı başarbiLdiğimiz zaman zaten çağ atLamış oLuruz. Ne oLuyor ki yanımızda rakip taraftar oturunca, ya da atkısını açınca, ya da kendi takımı hakkında tezahürat yapınca ? oLması gereken budur asLında.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Yaman Abi

Her zaman düşüncelerinin yanındayım fakat ben niye Galatasaraylı bir arkadaşım ile yan yana niye maç izliyemeyeyimki?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maç izlemek ayrı. Şu deplasman yasağı saçmalığına karşıyım. Yan yana izlemeye de varım. Bugün benim bazı arkadaşlarım İpekçi'ye maç izlemeye gitti. Bazıları Galatasaraylı arkadaşlarına bilet aldırdı. Sinan Erdem'de de onlar bilet almış, yine yan yana izlemişlerdi. 3 arkadaşımızda gündüz Yensen de Yenilsen de proğramındalardı. Oradan maça geçtiler.

Ben giderim İpekçi deplasmanına. Adam gibi oturur ve sezon boyu izlediğim takımımı yine izlerim. Arkadaşımda takımını destekler. Aynısı benim ev sahipliğimde de olur. Ama böyle atkı açmalar, trip yapmalar filan... Hoş değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hakettik , güzel oynadık kazandık .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Final serisi beklediğim gibi geçmeye devam ediyor.Kazanacağımızı düşündüğüm bir maçtı.Lavrinovic,Preldzic,Ukic fark yaratan isimlerdi.Yalnız bir ara skor olarak farkı epey açmamıza rağmen 4.çeyreğin başında bocaladık ve Gscc farkı epey eritti.Bu durumdan memnun kalmadım.

5'i 1 yerde geliyor,son 1 maç.Salı günü şampiyonluğa ulaşıyoruz kısmetse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir ara Haldun Ustunel'in de olaylari oldu mac icerisinde. Polisler kamerayla resimlerini filan cekti. Bu arada katiliyorum İsmail abi o 3luk yikti bizi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben orada olsam o kız o atkıyı açamazdı. Bu kadar net.
    Yakıştı mı bu mesaj sana abi Niye benim kardeşim yanımda oturup fener formasıyla maç izleyemesin ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

http://www.facebook.com/video/video....30013200412963 İzlemek isteyenler için Oğuz'un smacı . Görüldüğü gibi daha 30-35 saniye var ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Abdi İpekçi'de 1 maç vereceğimizi düşünüyordum tam da düşündüğüm gibi oldu.Salı günü Allah'ın izniyle şampiyonluğumuzu ilan eder,5'te 5'i gerçekleştiririz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sonuna kadar destekliyorum.. Ben de olsam açtırmazdım o atkıyı orda.. bu bi düşünce falan da değildir.. Gitse çarşının ortasında fener atkısı açsa bir bayan nolur orda bi tahmin edin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    http://www.facebook.com/video/video....30013200412963 İzlemek isteyenler için Oğuz'un smacı . Görüldüğü gibi daha 30-35 saniye var ..
    Defalarca izledim.. Ne el sıkışan koçlar vardı ne de oyuncular.. gerçekten bu smacı yadırgamanıza anlam veremiyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takımımı tebrik ediyorum.Beklediğim gibi seri 4-1 bitecek büyük ihtimal.

Galatasaray'a teşekkürlerimi iletiyorum.Güzel bir seri izlettirdiler bize.

Bazı arkadaşlar Fenerbahçe "Ülker" ismini imalı kullanıyor halen.Enteresan

Bence gayet hoş bir fotograf. Düşmanımız mı , aramızdaki spordaki rekabet dışında bir kan davası mı var da orda üstüne çullanalım.

Sayfa 8 / 21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri