[QUOTE=mehmetd;2010711]çok özel bişey göremedim ben,normal bir futbolcu.
ek: oops şimdi gördüm,boy kiloyu diyon![]()
Oha kiloyu görmemiştim ne hayvan bir regendir o.
next Yao Ming![]()
![]()
![]()
resimdeki farkı demissindir herhalde ilginç diye;
ama benim başka bişey dikkatimi çekti:takım.
biliyorsunuz eskiden bir oyuncu vardı: Rune Lange diye.Ts de oynamıştı sanırım.
resmi görünce benim aklıma skordan çok;o geldi.
yoksa farklı skor çok gördük;benim oyunumda bu kadar çok olmasa da
en azından tek maçlı dünya kulüpler kupasında görmüştüm.
Bu nedir yaw? Adamlar 9 kişi oyun başlamadan???
http://www.upload.gen.tr/resim.php/w...malik.JPG.html
sadece o taktikte oynayan takımlarda sol ön libero gözükmüyor kadro ekranında yoksa var o adam.
Yıl 2020 .. Alcoron La Liga'ya yükseldi ve bilgilerine bakarken ilginç bir şeyler karşılaştım.Adamların icon bölümünde Carlos Arroyo var.
Bunca yıllık Fm hayatımda, karşıma bu denli değişik bir taktikle çıkan başka takım olmamıştı.Gönülden tebrikler..
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Benim olduÇok da güzel fark yedim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aslında ben hangisi senin taktik çözemedim ama şu Yeşil taktik biraz daha adam akıllı duruyo galiba seninki o, diğeri 4 önlibero ile çıkmış... Gerçi iki oyuncu kanat olmuş ama![]()
@Lim10
Mehmet abi hatırlarsın 7-8 ay önce kendi aramızda bir turnuva kurmuştuk. Seninle ben karşılaşıyordum ve Hollanda'dım ve o taktikle sahaya çıkmıştım.![]()
Arkadaş bu oyun ne böyle? O kadar hevesli açtım kurmak için çabaladım 01-02 deki Nikiferenkolu menajerlik oyunu bundan daha iyidir3d maç olayı zaten tam bir fiyasko... Hadi onu boşver dedik oyunun genel mantığına bakalım oynayalım dedik arkadaş adamlar gol atamıyor?! Baros karşı karşıya kaçırdığı goller kalenin içinde bomboş kaleye yuvarlamak yerine taca attığı toplar arkadaş bu ne saçmalık 17 maçta 1 golü var Barosun
bundan daha ilginci var mı merak ediyorum arkadaşlar? ee bu arada bu oynadığım 11.0.3 versiyonu eğer forum da anlatıldığı gibi 11.0 ı oynasaydım herhalde rakip takımın kalecisini göremezdim ya da bizim forvetler gol olmaması için rakip takımın kalesinde defans niyetine beklemeye başlardı...
Bu menajerlik oyununu ilk çıktığından beri oynarım ve çoğunu oynamışımdır ama bu seride ki gibi saçmalıklar hiç bir yerde görmedim... Bu oyunun sadece bana mı garezi yoksa genelde mi böyle? Kadleci aldık forum da çok iyi diye adam diye lanse edildi 6-7 maç oldu o da bir tane Allahtan boş kaleye atabildi... Adamların kendi kalesine attıkları goller olmasa küme düşecektik herhalde
Misimovici AM pozisyonunda oynatıyoruz playmaker olarak topu da ondan başlatıyoruz ayarlardan ama top adamın ayağına değmiyor markajda olmamasına rağmen, az da olsa değdiği zaman da garip garip hareketler yapıyor topu kaptırıyorAdam topu çevresinde döndürene kadar Dünya güneş etrafında dönüyor mevsimler geçiyor
Bir de her türlü taktiği denedim her adama farklı taktikler bile verdim nafile aga galiba benim oyuna virüs kaçmış var mı temizlemesini bilen?![]()
Eskiye Rağbet Olsaydı Bit Pazarına Nur Yağardı.
Eski Oyun Şuan Zevkli Diyenler Hikaye... O Zaman Zevk Almışındır Ama Şimdi Tekrar Oynadığında Sıkılırsın Silersin.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Puyol e şu an için lafımız yok adam ispanyanın kralı ama bi 5 yıl sonra felan gerçekten böyle bir transfer gerçekleştirirse beşiktaş hiç şaşırmam özelliklede guti den sonra. Avrupada artık bitmiş tükenmiş kupaya başarıya tok vizyonu olmayan oyuncuları getirmeye türk liginin üstüne yok
Neymar oyunda da kendi ortasına gol atarmış..
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=RNjtNo5XFzk"]http://www.youtube.com/watch?v=RNjtNo5XFzk[/YOUTUBE]