Sporx, Atletico'lu Jose Antonio Reyes ile ilgilendiğimizi hatta Ali Gürsoy'un İspanya'ya transfer hakkında görüşmek için gittiğini yazmış.
Eğer Reyes gelirse sistemimizi çok merak ediyorum.
Reyes'i çok istiyorum ben.Düşünsenize
muslera , transfer , transfer , ceyhun , sabri , arda , selçuk , kallström , reyes , elmander ( baros ) , drogba.
tam 4-4-2 takımı oluruz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Reyes'in kanadı otoban olur gibime geliyor![]()
Yalnız Reyes 'Second Striker' olarak da alınabilir. İşte o zaman güzel olur.
DEDIKODU Lazio, Galatasaray'in da pesinde oldugu Djibril Cisse ile anlasmak üzere.
Tribündergi
Lazio fena çomak sokuyo Galatasaray'ın transferlerine.
Cisse'yi bilmem de Klose'yi aldıkları için allah tüm Lazio camiasından razı olsun![]()
Muslera'yı verirlerse belki affedebiliriz Lazio'yu![]()
Bu arada Murat Akça'yı Sivasspor almış. Çok pişman olacakmışız gibime geliyor.
Reyes benim çok sevdiğim bir oyuncu. Hücumda her tarafta kullanabiliriz bence kendisini. Sağ açık, sol açık, forvet arkası, ikinci forvet.
Fm'de efsaneydi bakalım.Büyük takımlarımızı bu yüzden anlamıyorum.İlk 11 potansiyeli yoksada tut kadronda yedek olsun.Gökhan Zan'dan kötü değildir.Her oyuncu 11 oyuncusu olacak sanki.
Cuma günü transferin bitme ihtimali vardı ama Altay'ın istediği bonservis bedelini (2.5M) arttırması sorun yarattı. Şimdilik bu kadar...
2 dakika önce
![]()
ukarakullukcu Ugur Karakullukcu tribundergi tarafından
Altay, Manchester United özgüveniyle 3 milyon avro nakit para istiyor. Galatasaray Okay'da ısrarcı ama henüz iş bitmedi.
2 dakika önce
![]()
ukarakullukcu Ugur Karakullukcu tribundergi tarafından
Okay Yokuşlu haberleri sızmış yalnız bir yanlış var. Fenerbahçe transferde devrede değil...
tribündergi RT yapmış.
Okay gelirse güzel olur bence. Ama Manchester United'a giderse göğsümüz kabarır hakikatten.
Zaten Murat Akça sizde değildi ki .Çağlar transferinde bize geldi , 1 yıl Adana Demir'de kiralık oynadı . Bizden almışlardır büyük ihtimal .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Lazio Mustafa Sarp'ı da alıcakmış![]()
![]()
Loveforfootball Love Football
Cisse sağlık kontrolünden geçip Lazio'ya imzayı atacak.
Screw you guys, I'm goin' home
Klose'yi bilmem de Cisse Galatasaraya çok faydalı olurdu bence elinden kaçırdı.
Muslera secimlerden sonra aciklanabilirmis diye duyum varmis.
![]()
umutofkeli Umut Öfkeli
Seçimlerden sonra Muslera'nın resmi olarak açıklanacağı duyumu var.. En azından şu seçimden dolayı oluşan gergin hava dağılır biraz..
Seçimle kaleye Muslera mı geçecek![]()
Muslera R.T.E.'nin seçim kozuymuş Aygün![]()
Seçimlerden sonra ne yaTayyip Erdoğan Galatasaraylı seçmene yıldız sözü mü verdi
![]()
Balkon konuşması bitti açıklanır birazdan
Bugün transfer açıklanacak gün değil. Zannetmiyorum açıklanacağını.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bi şey olmaz İsmail abi biz alıştık artık yan toplardan gol yemeye, etkilemiyor artık biziAlışılmış gerçeklik bu işte
![]()