-
13.Haziran.2011, 16:01
'Beşiktaş'tan Teklif Aldım'
Murat Ceylan, Beşiktaş ile Trabzonspor'dan transfer teklifi aldığını söyledi.
Transfer döneminin gözde futbolcularından, Gaziantepspor’un orta saha oyuncularından Murat Ceylan, geçen sezon Beşiktaş ile Trabzonspor’dan transfer teklifi aldığını söyledi.
Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi olduğun belirten Murat, “Sakatlıktan yeni çıktım ve güçlendirme çalışmalarıma odaklandım. Menajerlerime gelen teklifler olabilir. Bu konuda bilgim yok. Kararı kulübüm verir. Geçen sezon teklif aldım. Trabzonspor ve Beşiktaş beni istedi. Sanırım kulübüm uygun görmediği için bu transfer gerçekleşmedi” dedi.
Gelecek sezonunun kendisi ve takımı için çok önemli olduğuna vurgu yapan Murat Ceylan, “Her şeyden önce güzel bir futbol izlettirmeyi ve geçen sezon yapamadıklarımızı bu sezon yapmayı istiyoruz. Geçen hafta bir operasyon geçirdim. Ancak şu anda iyiyim.ve güçlendirme çalışmaları yapıyorum. 1 Temmuz’daki kamp çalışmalarına hazır hâle geleceğim” diye konuştu.
Kaynak: Radyospor
Benim de aynen katıldığım haberin altına yapılan yorumlardan biri;
Dur şimdi sevgili Murat, oralar bu sene pek kalabalık. Seneye Aurelio'yu gönderir, seni alırız. Hem zaten sözleşmen de bitiyor, tam olur.
Mesaj Yetkileri