Çok güzel bir final serisi izledik.Ama dün geceki maçta Miami durumu 3-3'e gitirip son maçıda evinde oynayabilme avantajı varken neden bu kadar kopuk ve kırılgandı buna anlam veremedim.Mesele sadece LeBron'un loser olması yada Chalmers'in yaptığı hatalı tercihler değildi, oyuncularda birşey vardı.Sanki hepsi maçtan önce tüm servetlerini kaybetmiş gibilerdi.Gözlerinde o ışık yoktu yani.Nowitzki ve Kidd saygıyı hak eden oyuncular.Bu bakımdan kaçan şampiyonluğun duygu yoğunluğunu daha az yaşadım diyebilirim.

LeBron'a Clevelend döneminden beri antipatim var.Ama şu final serisinde yapamadığı katkılardan dolayı daha da arttı.Draftlar nasıl oluyor tam bilgim yok ama imkan dahilindeyse Orlando'dan Dwigth Howard ile takas edilebilirse müthiş olur herhalde.Bu takımın tek lideri var oda Wade.Zaten Wade'in seri boyunca oynadığı etkili oyun olmasa belki iş 6. maça bile gelmeyecekti.Ki Bosh da ofansta yeterli katkıyı sağlar.Kaan Kural'ın da dün gece dediği gibi LeBron resmen Space Jam filmini yaşadı.Bu kadar mı yeteneklerini kaybeder bir insan ya?

Biri kaybedilen şampiyonluk sonrası rakip takım oyuncularını tek tek tebrik ederken, diğeri doğrudan soyunma odasına gidiyor.İşte Wade ve LeBron arasındaki en büyük fark.Wade'in daha büyük bir yıldız olmasının dışında tabi...