1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    A
    7 m euro değerinde bir oyuncum varsa buna en fazla 13.5 m veriyorlar.Bu değişmeli oyuncu acayip bir regen ancak fazla para vermiyorlar önceki serilerdeki gibi.Ben önceden 100 m euroya cash oyuncu sattığımı bilirim ya.(bu özellik olmamasından dolayı çoğumuz oyundan çabuk sıkılıyoruz)

mesele 7 milyonluk adamı 14 e satmakla kalsa iyi;7 m luk adamı ALIRKEN 60 milyon vermemek.

Quote Originally Posted by malpince View Post
    paket teklifler yapılabilmeli;
    ronaldo+kaka+50milyon euro=messi+xavi gibi
    örnek olsun diye verdim...
    katılıyorum.artı satış yaparken karşılığında kiralık oyuncu verelim.
    yani oyuncu alırken genç bir adamı bonservisiyle değil,kiralık olarak verelim.

adam kiralarken mesela alışta 3 milyon +%100,gönderirken bedava+%10 önermesinler;
    bu öneri reddedilince de adam elde kalmasın.

bide gene kiralamada mesela 500k değeri var;100 k bedel+400 k satış demesin rakipler.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

1- Oyunda kişisel bütçe de olmalı ve ona takıben kişisel harcamalar da olacağı ayrı bir platform hazırlanabilir... Hatta istenildiğinde takım hisseleri satın alma, takım satın alma gibi opsiyonların olması

2- Stadı reklamlarından tut merdivenlerine kadar kendimizin yapıyor olması

3- T-Shirt ve benzeri eşya satışı olaylarında kontrolün kendimizde olması ve detaylı bir şekilde analiz

4- Yurt içi ve yurt dışında gençlik kamplarının v.s kurulması

5- Mesela kulüpler şu anda gelir olarak farklı projelerden de gelir sağlıyorlar. Mesela stadları konserler organizasyonlara vererek... Ya da kulübün bünyesinde inşaatlar yaparak onların gelirini kulübün kasasından sokarak... Bunun gibi futbol dışı gelirlerin oluşması

6- Ama hepsinden önce şu anda var olan eksikliklerin giderilmesi...

Burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama Fifa managerin görselliğini ve görsel motoru ile football managerin oyun motorunun karışımı bir şey olsa iddia ediyorum dünya tarihinin 1 numaralı oyunu olur...

Mesaj Yetkileri