Quote Originally Posted by Börk View Post
Tianjin'e dikkat et.Bende Çin liginde kariyer açmıştım.Yabancı kaleci oynatmak yasak.Garip kurallar var başarılar dilerim.
Teşekkürler Berk. Garip ama zevkli gibi geldi bana. Paradan daha çok taktikle birşeyler yapmak gerektiren bir ülke heralde. Şuanki taktikle güzel gidiyorum valla...

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
Giriş Süper Olmuş Takip etmeye çalışacağım kadronuda biraz tanıtırsan güzel olur takımı tanırsak
Kadromda kısıtlı yabancı var. Çünkü Tr'deki gibi kısıtlama getirilmiş. 5 oyuncudan 4 tanesi kadroda olabilir ve bunlardan 3 tanesi ilk 11'de çıkabilir. Asyalı oyuncular sanırım bu kısıtlamaya dahil olmuyorlar.

Defansta en iyi adamım daha önce Sao Paulo'da oynamış Renato Silva... Daha önce Almanya'da oynamış Lübnanlı Roda Antar ilerideki etkili isimlerden birisi. Bunun dışında forvete benim transfer ettiğim Kolombiyalı Martin Garcia var. Takımın en etkili gol silahlarından birisi ise Han Peng isminde bir Çinli. 28 kezde milli olmuş. E.Şehir izleme bile almış. 14 maçta 4 gol atmış gerçi ama... Pek isim yok. Zaten isimlerden dolayı zorluk çekiyorum Çinli oyuncularımı tanımakta. Biraz daha alışmam lazım ...

Bu arada 18 maç kalmıştı geldiğimde. 2 tanesini oynadım ve 16 tane kaldı...