Quote Originally Posted by Ümit View Post
Başarılar dilerim. Hikaye 10 numara olmuş.
Sağolasın kardeşim

Quote Originally Posted by furdun View Post
Başarılar dilerim,ilginç bir kariyer olcak. Takipçinim.
Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by hakankor View Post
Başarılar. Takipçinim.
Sağolasın

Geçelim kariyerimize...

Takımımı devraldığımda lig başlamış olduğundan sezon başına yetişememiştim. O nedenle 12 hafta oynanmıştı. 9. sıradalardı. Zirveden baya kopmuşlardı...

GİRİŞ

Takıma geldiğimde hedefimin ne olduğunu bende bilmiyordum. Çünkü takım nasıldı, hedefleri nelerdi bilgim yoktu. O nedenle çok kasmadan üst sıralara yakın bir yerlerde bitirmeye çalışacağım. 3. 5. felan olup uluslararası turnuvaya gidebilmeyi hedefliyorum. Takımımda çok iyi isimler yok. Çin'in ulusal ligindeki ortalama oyuncu değerleri Bin dolarlar ile ifade ediliyor. Milyon dolarlık çok fazla oyuncu yok. Olanlarda takımlarındaki kilit bir kaç isimdir. Vede yabancı oyunculardır. Takımıma uyguladığım taktik 4-2-2-2 şeklinde. Defans bloğumuzun hemen önünde 2 tane önlibero onların önünde 2 tane orta saha ve ileride de iki tane forvetimiz var. AMC veya kanat oyuncusu kullanmamamın sebebi oyuncu kalitesinin düşük olması nedeniyle orta sahadan forvete çabuk uzun paslar ile çıkıp direk kale önüne gelmek. Yani çok yetenekli adamlarımız olmadığı için orta sahada veya kanatlarda oyuncu kullanma gereği hissetmedim. Belki 1 tane yaratıcı AMC olsa oynatır ve yetenekleri ile gol arardım ama malum Çin'deyiz...

TRANSFERLER

Ligde zaten yabancı kısıtlaması hat safada. Yabancı kalecilere teklif yapamıyorsunuz çünkü oynatmak yasak. İlk 11de sadece 4 yabancı isme yer verebiliyorsunuz. Bu neticede iş Çinli oyunculara kalınca hem taktik hem futbol açısından çok daralıyorsunuz. Toplamda 6 yabancım var. Transfer döneminde ise serbest piyasadan forvet oyuncusu Martin Garcia'yı renklerime bağladım.

Profili:

Bunun haricinde orta sahanın her bölgesinde (AML - (AMC-AMR-MC-MR-ML) görev yapabilen daha önce Grasshopper takımında da yıllarca oynayan Brezilyalı Antonio Dos Santos'u ücretsiz olarak renklerimize bağladık.

Takımımızın kalede sıkıntısı var. Ancak sadece Çinli kaleciler oynayabildiği için transfer konusunda sıkıntımız var.

Kadromuzda ve yedek takımımızda forma şansı az olan isimler ile yollarımızı ayırdık. 7 oyuncuyu çeşitli takımlara satarak 165 bin € bütçe oluşturduk.

MAÇLAR

1.HAFTA

Üst sıralardaki rakibimiz karşısında etkili bir oyun oynadık. Çok sayıda pozisyon bulduk. Maçın hakimi bizdik ve hakettiğimiz galibiyete rahat sayılabilecek bir şekilde ulaştık...

2.HAFTA

Ligin alt sıralarında bulunan rakibimize acımadık. Tek kale oynadığımız maçta sonuca farklı gittik. Çok sayıda da pozisyondan yararlanamadık. 2. haftada galibiyet serimizi 5 gollü bir maçla sürdürmüş olduk...

3. HAFTA

Maçta ilk yarı çok rahat geçti. 2 gol bulduk ve devre arasında 2-0 ile soyunma odasının yolunu tuttuk. Ardından 2. yarı başlayınca zorlandık. Rakip 10 kişi kaldı maçı dahada farka götürürüz derken rakibimize direnç geldi. Kısacası zor bir galibiyet oldu. Golüde yeyince berabere kalma riski bile yaşadık...

4. HAFTA

Bizim bu maçtan önceki sıralamada bir basamak üzerimizde yer alan takım ile oynadık. Maçta pozisyon anlamında çok etkili olduğumuz söylenemez. Genellikle ceza sahası dışından auta vurulan şutlarla gol aradık. Kısır bir maçtı. Ortada geçti ve 1 puan ile ayrıldık...

4. HAFTA İTİBARİ İLE OLUŞAN PUAN TABLOSU:

Lige çok iyi bir giriş yaptık. 4 maçtan 3 tanesini kazandık ve 1 tanesinde de yenilmedik. Ligde çok zorlayan rakiplerim yok açıkçası. Puan tablosunda da tırmanışa geçtik. Umarım bu tırmanış lig sonunda bize uluslararası bir turnuva olarak geri döner...