Tolga Seyhan Galatasaray yolundaİdari Menajer Adnan Sezgin, Tolga'yla anlaştıklarını, Shaktar Donetsk'le görüşmelerin ise sürdüğünü söyledi.

Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Shaktar Donetsk'te forma giyen Tolga Seyhan’ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Galatasaray adına bu transferi yöneten İdari Menajer Adnan Sezgin, milli futbolcuyla ilgilendiklerini doğrulayarak görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Adnan sezgin,"Tolga'da bir problemimiz yok. O da bizde oynamak istiyor ancak Shaktar’la olan görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın bir zaman içinde bu transfer olumlu yada olumsuz sonuçlanacaktır" dedi.

Tolga’nın sözleşmesinde milli futbolcunun Ukrayna kulübünden başka bir takıma gitmesi halinde Trabzonspor'un da bu transferden %40 pay alacağı yönünde bir madde bulunuyor. Sarı-kırmızılı yönetim bordo-mavilileri bu orandan daha düşük bir hisseye ikna ederek transferi biran önce bitirmek istiyor.

Ancak konuyla ilgili NTV'ye konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, 3 milyon 750 bin dolara sattıkları futbolcunun değerinde büyük bir düşüş olmaması gerektiğini söyledi. Sayitoğlu,"Galatasaray’la ilişkilerimiz iyidir. Shaktar’la anlaştıkları takdirde bizimle de konuşurlar. Sonuçta Tolga'nın fiyatı bellidir eğer bu fiyatın çok aşağısında bir anlaşma olursa FIFA'dan inceleme talep edebiliriz" dedi.

Sarı-kırmızıların renklerine bağlamak istediği Tolga Seyhan ise, NTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'da oynamaktan büyük bir mutluluk duyacağını belirtti. Milli futbolcu," Teklif beni çok onurlandırdı. Galatasaray'da oynamaktan zevk duyarım. Kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiğini biliyorum eğer anlaşma olursa Galatasaray'a seve seve gelirim " diye konuştu

kaynak: ntvmsnbc.com