Sayfa 10 / 21 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sakin ol gazına gelme diğer arkadaşın.Ben Oğuz'u savunmuyorum savunmaya da ihtiyacım yok.Sinan Erdem'de en küçük bir olay olmazken daha maç başlamadan edilen küfürleri biliyoruz.Ben Tutku'ya dikkat çektim,önceki maçlarda taraftara hareket çekmekten çekinmeyen bir adam Tutku.Oğuz'un yaptığına istediğin kadar laf söyle bunları görmezden geldikçe benim için bir önemi yok.

Maç 0-0'ken şampiyon oluruz diyenlerin elinde bişey kalmayıca bu tip tek harekete takılmalar normal.Futboldaki gibi herkes tebrik ederken not düşüyor

Diğer arkadaş da bana bazı şeyleri anlatmaya çalışmış zamanında 2 kere hakaret ederek. Belkide beklentileri yüksek tuttuk.Bu forumda olması mucize olduğundan korktuğum için tartışmaya girmek istemiyorum.Bu durumda da bazı şeyler görmezden geliniyor yine de raporlayalım elimize yapışmaz ya.
    Dediklerimin hepsini sağa sola çekerek cevap vermeye çalışıyorsun. Dediğim gibi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun ya da at gözlüklerini takmış savunuyorsun. Sen bu 3ünden 1 tanesini kendinde bulmuşsundur zaten. Daha da birşey anlatmaya kalkmayacağım zaten, anlamak istediğin zaman eski yazdığıma bakar bakar okursun. Neyin ne olduğunu biliyorum. Senelerdir basketbol maçlarına gidiyorum. Senelerdir basketbol oynuyorum. Belki de siz basketbol camiasının içinde olmadığınız için böyle şeyler diyorsunuz ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır demiş atalarımız. İnşallah öğrenmeye niyetlenirsiniz.

Ayrıca emin ol ki kimse burada şampiyonluk kaçıyor diye bunları konuşmuyor. Kaç defa dedim Fenerbahçe bizden güçlü, hakettiler diye. Cümlelerin içinden görmek istediklerini seçme bence. İkinci bir ayrıca da ömrümde şu zamana kadar kimsenin gazına gelip de birşey yapmadım, internet ortamında olan bir forumda hiç yapmam.

Not: "....niyetlenirsiniz" derken çoğul kastetmedim, diğer Fenerbahçeli arkadaşlarım üzerine alınmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Dediklerimin hepsini sağa sola çekerek cevap vermeye çalışıyorsun. Dediğim gibi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun ya da at gözlüklerini takmış savunuyorsun. Sen bu 3ünden 1 tanesini kendinde bulmuşsundur zaten. Daha da birşey anlatmaya kalkmayacağım zaten, anlamak istediğin zaman eski yazdığıma bakar bakar okursun. Neyin ne olduğunu biliyorum. Senelerdir basketbol maçlarına gidiyorum. Senelerdir basketbol oynuyorum. Belki de siz basketbol camiasının içinde olmadığınız için böyle şeyler diyorsunuz ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır demiş atalarımız. İnşallah öğrenmeye niyetlenirsiniz.

Ayrıca emin ol ki kimse burada şampiyonluk kaçıyor diye bunları konuşmuyor. Kaç defa dedim Fenerbahçe bizden güçlü, hakettiler diye. Cümlelerin içinden görmek istediklerini seçme bence. İkinci bir ayrıca da ömrümde şu zamana kadar kimsenin gazına gelip de birşey yapmadım, internet ortamında olan bir forumda hiç yapmam.

Not: "....niyetlenirsiniz" derken çoğul kastetmedim, diğer Fenerbahçeli arkadaşlarım üzerine alınmasın.
    Gaza gelmedim diyorsun ama ortada tartışma yokken saldırıyorsun.Ben Oğuz'u savunmadım diyorum smaç yanlış veya doğru hareket büyütülecek bir şey değil.Tutku'yla ilgili yazdım onu senin de ne düşündüğün de beni ilgilendirmez.

Ayrıca ben ilk maça gittim hiç topluca bilmem ne çocuğu diye küfür duymadım münferit olmuşsa beni ilgilendirmez.

Ortada doğru düzgün tartışma yokken saldıranı da ilk defa görüyorum.

Daha maç başlamadan Oğuz'a küfür edilmesine bir şey demeyenler Oğuz smaç basınca taraftar haklı demeye getiriyor lafı.Kötü tepki smaçsa küfüre karşı keşke herkes smaç bassa.
    Sadece bunu yazmışım o da Oğuz'un hareketi doğru veya yanlış dememişim yabancı madde atmayı haklı bulanlara yazmışım sen niye üstüne alındın?

5 yıldır forumdayım bu kadar şaşırdığım bir mesaj olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşi kişiselleştirip aynı zamanda beyaza kara demekte ısrara etmeyelim arkadaşlar. Burada Oğuz Savaş'ın yaptığını eleştirenlere tahammül edemiyorsanız bu alana girmeyin. Oğuz Savaş'ın yaptığını normal bulanların görüşlerine tahammül edemiyorsanız yine bu alana girmeyin.

Sonrada hakaretler, olmayacak şeyler yazılıyor nerde bu yönetim moduna giriyoruz. Bir günde şu düzgün üyeler ortaya çıksada bir maç sonunda keyfimize baksak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya bu kadar tartışacak ne var bunda anlamıyorum. Bunu saygısızlık kabul eden G.Saraylılar var normal diyen F.Bahçeliler var. Birbirlerinin bir olayı kabul edip etmemeleri neden bu kadar gerekli onuda anlayamadım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tebrikler Fenerbahçe o kadar sakat oyuncuya rağmen rahat rahat galibiyetler alıyoruz.Sinan Erdemde bu iş biter gerçek 5 i 1 yerde görülmüş olur.

Gerçi ne 5 i 10-15 oldu sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu arada, dün eli sakatlanıp, maçın 2. devresi hiç süre almayan Marko Tomas'ın elinde kırık olduğunu yazmıştım. Bugün Ömer Koçsan abimiz bilgilendirdi; korkulduğu gibi kırık yokmuş. Sanırım oynayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Neven Spahija uzun süredir sakat olan Tarence Kinsey'in final serisinin 5. maçında sahada olacağını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kinsey'in sakatlığı tamamen geçti demişti Merve Toy'da bugün. Kinsey'in olması çok iyi olacak. Presiyle rakibi yıldıran, hiç beklenmedik anda elini ısıtan ve ardı ardına sayılar bulablen bir oyuncu Kinsey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ah Rancik ah

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ah Rancik ah
    Demiyim demiyim diyorum ama . Rancik'i Kobe , LeBron yaptınız . Sizde Rancik sakatsa bizde Kinsey , Vidmar , Mirsad , Engin , Can sakat ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Demiyim demiyim diyorum ama . Rancik'i Kobe , LeBron yaptınız . Sizde Rancik sakatsa bizde Kinsey , Vidmar , Mirsad , Engin , Can sakat ..
    Fenerbahce'nin oyuncu rotasyonunda bu adamlar aranmiyor, Engin Sarunas'tan veya Ukic'ten sure alacak bir isim degil. Can dedigin de insallah Can Maxim degildir. Diger isimler Galatasaray'a gelse direkt oynayacak adamlar ama dedigim gibi Fenerbahce'nin oyuncu kadrosu bu adamlari aratmiyor. Bizom boyle bir luksumuz yok maalesef. Ama Rancik de olsa ben cok birseyin degisecegine inanmiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fenerbahce'nin oyuncu rotasyonunda bu adamlar aranmiyor, Engin Sarunas'tan veya Ukic'ten sure alacak bir isim degil. Can dedigin de insallah Can Maxim degildir. Diger isimler Galatasaray'a gelse direkt oynayacak adamlar ama dedigim gibi Fenerbahce'nin oyuncu kadrosu bu adamlari aratmiyor. Bizom boyle bir luksumuz yok maalesef. Ama Rancik de olsa ben cok birseyin degisecegine inanmiyorum.
    Can ve Engin'i attık diyelim . Kinsey , Mirsad ve Vidmar gerçekten çok büyük oyuncular . Avrupa'da da sakatlıklar yüzünden işler istenildiği gibi gitmedi .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

9 Haziran'da oynanan Abdi İpekçi'deki ilk maç öncesinde, Güneydoğu Anadolu ya da Doğu Anadolu Bölgesinden gelen çocuklar vardı saha kenarında. Yayıncı kuruluş da o çocuklarla birlikte Oğuz Savaş'la röportaj yapıyordu. Daha maç başlamamışken, ısınırken oyuncular. Tribünlerde ise Oğuz Savaş'ın en özellerine dair küfürler duyuluyordu. Oğuz yapmasaydı, terbiyesizlere ders vermeye çalışmasaydı keşke. Geçmişte Galatasaray taraftarıyla aralarında birşey yaşandığını hatırlamıyorum. Yaşanmışsa da bilenler yazarsa sevinirim. Ama bir insanın en özellerine küfretmek insanın psikolojisinde bazı etkiler yaratır. Kadın basketbol final serisinde Fenerbahçe taraftarı da Işıl Alben'e çok küfretti. Işıl'ın tepkisi sayı yapmak olmadı. Bir kadın basketbolcu, tribünlere elindeki bazı parmakları kaldırıyordu. O bunu yaptı, şu bunu yaptı diye muhasebeye dökmek değil amacım. Oğuz Savaş'ın hareketi; basketbol sporu içinde kurallara uygun bir harekettir. KaPaLı süre bitmişti iddialarına gerekli cevabı görüntülerle vermiş zaten. Tutku Açık'ın Sinan Erdem'deki bir maçta attığı kritik bir sayı sonrası Fenerbahçe tribünlerine yaptığı el hareketi tv görüntülerine de yansıdı. Saha içinde oyuncuların hırsları bazı hareketlerini kontrol etmelerine engel oluyor. Hele ki bu maç Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki final serisiyse, daha hırslı olur oyuncular. Tribünler oyunculara küfür edecekler ama oyuncu smaç basınca suçlu olacak, kafasına çakmak yiyecek. Hırsızın hiç mi suçu yok?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İnş yarın sürpriz olmayacak ve Dallas'tan sonra Bir kez de Fener ile sevinecez

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bizim aslanlarımızın canı sağolsun. Fenerbahçe'nin kadrosu daha güçlü, apaçık.

Seneye inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

çok sakat var. bizden çok sakat var. çok sakat var bizden.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ömer Onan, Marko Tomas, Terrance Kinsey maç saatinde belli olacak durumları. Vidmar, Mirsad, Engin, Can Maxim kesin olmayan oyuncular.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ömer Onan, Marko Tomas, Terrance Kinsey maç saatinde belli olacak durumları. Vidmar, Mirsad, Engin, Can Maxim kesin olmayan oyuncular.
    Vidmar, Mirsad, Engin, Ömer, Kinsey.

5 oyuncusu sakat olan bir takım şampiyon oluyor, ligdeki başka herhangi bir takım yaşasın bunu küme düşer.

Tanımayan birine söyleseniz şaka yapıyorsunuz sanır.
    Ligin tartışmasız en iyi takımı Fenerbahçe, gerçek bir Euroleague takımı artık.

Fenerbahçe'nin gücü ve başarısıdır, kimse başka bahane aramasın. Başka bir olasılık yoktu, sezona başlarken Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etmişti zaten. Sezonu mükemmel bitiriyorlar, sakatlıklar olmasa EL Final Four görmemek imkansızdı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Vidmar, Mirsad, Engin, Ömer, Kinsey.

5 oyuncusu sakat olan bir takım şampiyon oluyor, ligdeki başka herhangi bir takım yaşasın bunu küme düşer.

Tanımayan birine söyleseniz şaka yapıyorsunuz sanır.
    Ligin tartışmasız en iyi takımı Fenerbahçe, gerçek bir Euroleague takımı artık.

Fenerbahçe'nin gücü ve başarısıdır, kimse başka bahane aramasın. Başka bir olasılık yoktu, sezona başlarken Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etmişti zaten. Sezonu mükemmel bitiriyorlar, sakatlıklar olmasa EL Final Four görmemek imkansızdı.
    Bir Galatasaraylı olarak yukarıda söylenenlerin hepsine harfiyen katılıyorum.

Galatasaray'ın başında taktiksel bi deha olmasına rağmen yetersiz, görüyoruz. Seneye Fenerbahçe'ye rakip olabilmek için çok daha iyi bir kadro kurmamız lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

nedense serinin 4-2 biteceğini düşünuyorum

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

4-2 olmaz. Bugün bir iş kazasına uğrarsak, o hayal kırıklığı ile olmadık şeyler olur. Seri 7. maça kalır.

Geçen Cumartesi Galatasaray'a yenilip bugün yenmekle; şimdi olduğu gibi geçen Cumartesi onları yenip bugün yenilmek arasında hiçbir fark yok. Dolayısıyla bugün kaybetmek herşeye sıfırdan başlamak anlamına gelir ve seri mantık hesaplarını aşıp 7. maça kadar uzar. Çok sakat olur. Bizdeki bu "şampiyon olduk" rahatlığı dilerim oyunculara da bulaşmaz. Hiç tahmin etmiyorum ama taraftardaki rahatlık takıma bulaşırsa yandık.

Bir korktuğum durum da... Trübün grupları bu maça ilgi gösteriyormuş. Şimdi bizim trübün grupları ne zaman salon sporlarına ilgi gösterse korkarım. Ya futbol takımı kötüye giderse gelirler; "artık çubuklunun hakkını verenlerden yanayız" edebiyatı... Sanki çubuklunun hakkını futbol takımı iyiyken vermiyorlarmış gibi... Ya da bütün sezon yatıp, kazanılacak bir şampiyonluk, kaldırılacak bir kupa öncesi kelle göstermeye ve show yapmaya gelirler. Salonların yüreği olan insanlar onların kuru gürültüleri arasında kaynar gider. Bir de maç içinde işler kötü giderse homurdanıp takımı olumsuz etkilerler. Çünkü beyefendiler kazanılacak bir zaferi sahiplenmek için oradalardır; bütün bir sezon yalnız bıraktıkları takımın şampiyonluğunda pay sahibi görünmek için...

Diyeceğim: Ey Fenerbahçe taraftar grupları! Bugün kazanılacak zafer için değil, bir kere de takıma zafer kazandırmak için oraya gelin! Hep bu takım sizi coşturdu, bugünde siz bu takımı coşturun. Çünkü onlar sonuna kadar desteği fazlasıyla hakediyor.

Erkek ve Kadın Voleybol; Kadın Basketbol ve Futbol derken... Sıra bizim kafadarlar çetesi için koleksiyonun en değerli parçasına, Erkek Basketboluna geldi. Haydi hayırlısı... Allah mahcup etmesin. Maç içinde belli bölümlerde işler kötü giderse (ihtimal vermiyorum ama) olur da krize girersek, salondan uğultular, homurtular çıkmasın. Bu oyuncular ne yapmaları gerektiğini hepimizden iyi biliyor. Onlara HEP DESTEK, TAM DESTEK!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Sinan Erdem'in ulaşımı İpekçi'den çok daha kolay. Maçın başlamasına 25 dakika var. Salonun yarısı halen boş. Her zaman olduğu gibi hava atışı yapılırken teşrif edecekler. Vallahi ayıp.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

F.Bahçe Ülker'de sakatlığı bulunan Marko Tomas, elindeki sargıyla ısınıyor şu anda. Bugün forma giyebilecek.

F.Bahçe Ülker'de uzun zamandır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Tarence Kinsey, bugün 12 kişilik kadroda yer alıyor. Sean May tribünde.

G.Saray Cafe Crown'da sakatlıkları bulunan Shumpert, Haluk Yıldırım ve Luksa Andric kadroda yer alıyor.

Hastalığı sebebiyle bugün öğle saatlerine kadar yüksek ateşli şekilde hastanede bulunan Ömer Onan, parkede ısınıyor şu sıralarda.

Tutku Açık: Avantaj F.Bahçe Ülker'de, bunu biliyoruz. Servis kırmaya çalışacağız bugün.

Tutku Açık: Bugün kazanıp seriyi Abdi İpekçi'ye taşımaya çalışacağız. Kendi disiplinli ve savunma odaklı oyunumuzu oynamamız lazım.

Tutku Açık: Bugün kazanıp, evimizde taraftarımızla seriyi eşitledikten sonra buraya gerçek final için gelmek istiyoruz.

Damir Mrsic: Ömer Onan'dan ne kadar faydalanabileceğimizi bilemiyoruz, boğaz enfeksiyonu geçirdi ve serum yiyor 4. maçın bitiminden bu yana.

Damir Mrsic: Bu nedenle yabancı tercihimizi Kinsey'den yana kullanmak durumunda kaldık.

Salsabasket
    Last edited by vego : 14.Haziran.2011 at 20:50

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kinsey'den verim alınırsa sanırım Marko süre almaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İlk beşler: Ukic - Kinsey - Ömer Onan - Lavrinovic - Oğuz Savaş vs Jerry - Evren Büker - Shipp - Shumpert - Kuqo

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Takım şampiyonluk maçına çıkmış. Şu trübünlerin haline bak. Normal bir lig maçı gibi. Utanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

FB yönetim kurulu ve Aykut Kocaman maçtaymış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zaten salon maçlarında Fener taraftarı hiç iyi değil.

Salonda en iyi taraftar bize ait. Takımda biraz tecrübeli olsa bu kupayı alabilirdik.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 10 / 21 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri